A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Найвища нагорода - прапор від захисників

"Колегам-педагогам щирі вітання та подяка за підтримку та допомогу. Слава освітянам, які виховують покоління патріотів. Україна переможе!" - слова, виведені каліграфічним почерком на синьо-жовтому Прапорі України, який передали відділу освіти, культури і спорту Джулинської громади з фронту працівники освіти, які захищають Україну.

20:22 07.02.2023

Переможці конкурсу «Галерея кімнатних рослин»

За підсумками обласного етапу огляду - конкурсу «Галерея кімнатних рослин» команду Тернівського ліцею визнано переможцями (І місце) (керівник Пастух Олена Василівна). Перемога в конкурсі – це не робота одного дня, це тижні і місяці клопіткої роботи. У нашої неньки –України та в нас бажання одне – ПЕРЕМОГА! І ми впевнено до цього йдемо, працюючи кожен на своєму фронті! У нас – освітній і він міцний, бо з нами наше майбутнє – наші діти, дитинство яких має бути щасливим. З фейсбук-сторінки Тернівського ліцею  

18:55 06.02.2023

Тижневий план роботи: 06.02-12.02.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 06.02-12.02.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:29 06.02.2023

Парад українських світлиць закладів культури Джулинської ТГ

У Завітнянській філії Джулинського ЦКД відбулися зміни, спільними силами з односельцями створено чарівний куточок нашої української краси, українську світлицю, яку оздоблено вишитими рушниками, сорочками, вишиванками та кимами.

19:17 03.02.2023

Науково-дослідний інститут українознавства запрошує до участі у ІІІ Міжнародному конкурсі «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Шановні освітяни Джулинської громади! Нова можливість для вашої педагогічної творчості. Науково-дослідний інститут українознавства запрошує до участі у ІІІ Міжнародному конкурсі для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» з 20 січня до 05 квітня 2023 року.

22:06 02.02.2023

Засідання Ради працівників культури Джулинської громади: підсумки роботи у 2022 році

2 лютого відбулося засідання Ради працівників культури Джулинської громади, у ході якого начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко підвела підсумки фінансово-господарської діяльності та організаційно-творчої роботи галузі у 2022 році. Директор Джулинського центру культури і дозвілля Галина Василюк проаналізувала роботу закладів культури, директор Джулинської публічної біблотеки Неля Шкурат - сільських бібліотек, директор Яна Маринич - роботу Джулинської школи мистецтв. У ході засідання схвалено річний план роботи галузі культури на 2023 рік, окреслено головні завдання. Зокрема,

21:45 02.02.2023

Мовний конкурс імені Тараса Шевченка об’єднує талановитих дітей української землі!

Мовний конкурс імені Тараса Шевченка об’єднує талановитих дітей української землі! 18 листопада 2022 року проведено ІІ етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка на базі Джулинського ліцею Джулинської сільської ради.

15:40 02.02.2023

Всесвітній день читання вголос

Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос. У 2023 році цей день відзначається 1 лютого. Читання — це не тільки прекрасний спосіб проведення дозвілля, а й чудовий спосіб підвищити рівень інтелекту, покращити пам’ять та розвинути гнучкість мислення. З ліцеїстами 5-Б класу Джулинського ліцею проведено урок "Читати - це круто", де діти знайомили один одного зі своїми улюбленими книгами, читали оповідання Василя Сухомлинського, обговорили роль книги в житті людини та отримали грамоти за участь у всесвітньому дні читання вголос. Учні початкових класів Березівської гімназії долучились до Всесвітнього дня читання вголос .Ця подія має за мету заохочення людства, а найбільше – молодого покоління, до читання книг. Крім того, свято надихає до спілкування та обговорення прочитаного з родиною та друзями.

20:09 01.02.2023

Нагородження за участь у марафоні добрих справ

Учасники освітнього процесу Шляхівського ліцею долучились до Марафону добрих справ, мета якого - підвищити культуру благодійності серед молодого покоління. Захід відбувався в межах глобального руху #ЩедрийВівторок. Дякуємо всім учасникам освітнього процесу за добрі справи! Творіть добро системно та регулярно! Зробіть благодійність звичкою! З мережі фейсбуку  

18:42 31.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень