A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Новий рік - нові досягнення

За підсумками Всеукраїнського конкурсу «Вчимося заповідувати» – V етап, який проводив Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України учні Тернівського ліцею , вихованці гуртка "Паросток" Волощук Владислав, Рибак Михайло, Березій Олександр, разом з керівником Макарчук Тетяною Анатоліївною визнано переможцями за кращі показники проведеної роботи у Всеукраїнському конкурсі.

10:12 10.01.2023

#Flovers4school КВІТИ МИ САДЖАЄМО - ПЕРЕМОГУ НАБЛИЖАЄМО!

Робота продовжується. Дякуємо Нідерландським благодійникам за подаровані цибулини квітів. Березівська гімназія Джулинської сільської ради щиро дякує #Flowers4School !!! Вже з нетерпінням чекаємо весни - переможної і квітучої!   Хмарівська філія Джулинського ліцею теж взяла участь у висадці квітів у рамках освітнього проєкту @Flowers4School від квіткових виробників Нідерландів та України, спрямованого на озеленення українських шкіл. Мета проєкту - показати дітям як правильно висаджувати цибулинні квіти та навчити їх турбуватися про свою школу. Нідерландські благодійники вірять,що висадка їхніх квітів біля шкіл України, допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей і покаже їм, що квітникарство - це цікава справа,яка розвиває в них любов до рідної землі. Дякуємо організаторам проєкту @Florium та нідерландським спонсорам,які безкоштовно надали увесь посадковий матеріал: тюльпани, нарциси, крокуси. Ми трішки вагались, тому, що в таку холодну погоду ніколи не саджали квіти. Але знаючи, що ці цибулини морозостійкі і їх потрібно висадити до весни в холодний грунт, навіть зимою, все ж таки наважились. Незважаючи на прохолодну погоду і сніг, спільними зусиллями дітей, учителів, техперсоналу, ми висадили цибулинки квітів.В єдності - наша сила! Провели посадку весело та отримали масу позитивних емоцій! Тепер в очікуванні весни. Сподіваємось,що весна буде квітучою,мирною і світлою! Працюємо усі разом, заради нашої ПЕРЕМОГИ. З мережі фейсбуку  

22:57 09.01.2023

Нагороджує Вінницька станція юних натуралістів

Вітаємо учнів 6 класу Шляхівського ліцею Недобійчук Єву, яка отримала грамоту переможця, та Воротила Ярослава, який отримав диплом учасника, за онлайн-конкурс "Ялинка без ялинки"! Номінація "Ялинонька для ЗСУ: я воїнам красу несу". А також наймолодшу учасницю Олексій Катерину, ученицю 3 класу, з дипломом учасника у номінації "Збережемо зелену красуню" Дякуємо всім, хто долучився та творив для наших мужніх воїнів.  

22:43 09.01.2023

Тижневий план роботи: 09.01-15.01.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 09.01-15.01.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

21:32 08.01.2023

Вітаємо з призовим місцем!

Вітаємо з призовим місцем Богдану Маршук, ученицю Ставківської гімназії Джулинської сільської ради у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів " Моя країна - Україна"

11:57 05.01.2023

Берізкобершадська філія долучається до допомоги нашим землякам

Армія має силу, коли в неї надійний тил. Відчуваючи нашу підтримку, воїни продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога може бути різною, головне - мати бажання. Навіть душевні дитячі малюнки додають сил.

08:57 04.01.2023

Здобувачі освіти Тирлівської філії прийняли від воїнів ЗСУ український стяг з пам`ятними надписами

З глибокою вдячністю та шаною здобувачі освіти Тирлівської філії прийняли від воїнів ЗСУ український стяг з пам'ятними надписами. Ми щиро вітаємо Вас з Новим переможним 2023 роком! Дякуємо за наш захист, можливість жити і навчатися, за Вашу мужність, сталевий дух і відданість Україні. Низький уклін Вам за все! Кожного із Вас чекають вдома, бережіть себе і повертайтеся з Перемогою! Слава Україні! Героям слава! З мережі фейсбуку

17:18 02.01.2023

До Джулинського навчально-реабілітаційного центру завітали гості з області

29 грудня Джулинський навчально-реабілітаційний центр щиро зустрічав гостей. До закладу завітали представники Вінницької обласної військової адміністрації, голова Джулинської ТГ Петро Швець, начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко. Дякуємо гостям за привітання з Новим роком, за приємні подарунки: подушки, рушники, електромясорубку та солодощі.

14:33 29.12.2022

Опубліковано  новий посібник, присвячений питанням забезпечення протипожежної безпеки та цивільного захисту у закладах освіти - "Пожежна безпека та цивільний захист"

Експертами Швейцарсько-українського проєкту DECIDE у партнерстві із Всеукраїнською Асоціацією ОТГ розроблено та опубліковано  новий посібник для освітніх управлінців та керівників закладів освіти, присвячений питанням забезпечення протипожежної безпеки та цивільного захисту у закладах освіти - "Пожежна безпека та цивільний захист".

12:06 28.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень