A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді» («People in Need»)

Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді» («People in Need»), що працює в сферах гуманітарної допомоги, прав людини, освіти та соціальної роботи, пропонує долучитися до Всеукраїнського психосоціального проекту, який є дуже актуальним в сучасних умовах.

09:35 19.01.2023

Звіт ВОКС в управлінні культури та креативних індустрій Вінницької ОВА про роботу у 2022 році

17 січня відбулася звітна кампанія відділу освіти, культури і спорту в управлінні культури та креативних індустрій Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА. Роботу галузі культури презентували начальник ВОКС Руслана Руденко, головний спеціаліст Ольга Яценко, заступник головного бухгалтера Людмила Жук, директор Центру культури і дозвілля Галина Василюк, директор Джулинської публічної бібліотеки Неля Шкурат. 

21:22 18.01.2023

Відбулося засідання Ради освітнього округу Джулинської громади

16 січня відбулося засідання Ради освітнього округу Джулинської громади, у якому брали участь заступник голови громади Микола Грабчак. Начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко підвела підсумки організаційної та фінансово-господарської діяльності ВОКС щодо забезпечення закладів загальної середньої та дошкільної освіти Джулинської територіальної громади у ІІ півріччі 2022 року.

20:53 18.01.2023

Інформаційні матеріали до Дня Соборності України

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Це свято встановлено Указом Президента України від 21 січня 1999 року No 42 «Про День соборності України». Акт Злуки став історичним об’єднанням українських земель в одній державі, він увінчав соборницькі прагнення українців обох частин України щонайменше з середини XIX століття. Крім того, 105 років тому – 22 січня 1918 року – Українська Народна Республіка IV Універсалом проголосила незалежність.

12:49 17.01.2023

Молодіжна рада при Джулинській сільській раді привітала дітей громади зі святами

Молодіжна рада при Джулинській сільській раді привітала із зимовими святами дітей, які через хвороби не відвідують заклади дошкільної освіти та заклади загальної середньої освіти Джулинської ТГ.

12:56 16.01.2023

Тижневий план роботи: 16.01-22.01.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 16.01-22.01.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

22:45 15.01.2023

У закладах освіти Джулинської громади встановлюють “тривожні” кнопки

У закладах освіти Джулинської громади встановлюють “тривожні” кнопки. Цим технічним пристроєм сьогодні обладнали Джулинський і Шляхівський опорні ліцеї та Джулинський дитячий садок. «Тривожні» кнопки» встановлюють для того, щоб у разі небезпеки можна було викликати наряд поліції, який в найкоротші терміни прибуде на місце виклику. Сигнал про спрацювання кнопки надходить на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони. Основна мета встановлення тривожних кнопок — підвищити безпеку педагогів та учнів.

20:05 12.01.2023

Онлайн-нарада ВОКС із керівниками закладів дошкільної освіти

11 січня відбулася щомісячна нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів дошкільної освіти громади. У зібранні брали участь начальник ВОКС Руслани Руденко, головний спеціаліст Ольга Яценко, головний бухгалтер Людмила Ляшевська, бухгалтер Ніна Скрипник. Учасники обговорили організацію харчування у ЗДО на початку 2023 року, а також виконання норм харчування дітей у грудні 2022 року. Головний спеціаліст Ольга Яценко інформувала про нове Положення про атестацію педагоігчних працівників, яке набере чинності у вересні 2023 року.    

22:48 11.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень