A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

ХАССП

НАССР (ХАССП)

Нормативно-правові документи щодо впровадження системи НАССР (ХАССП): Закони України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів від 23.12.1997 № 771/97 Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин від 18.05.2017 № 2042-VIII Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів від 06.12.2018 № 2639-VIII Постанови КМУ Порядок визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів ринку (потужностей) вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин, які здійснюються державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження, затверджений постановою КМУ від 31.10.2018 № 896 Накази Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР (наказ Мінагрополітики від 08.08.2019  № 446) Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (iнспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчовi продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин (наказ Мінагрополітики від 08.08.2019 № 447) Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) (наказ Мінагрополітики від 01.10.2012 № 590) Офіційні роз’яснення Щодо впровадження системи НАССР у закладах освіти (лист Держпродспоживслужби від 01.08.2019 № 11.1.1-5/12329) Щодо необхідності реєстрації харчоблоків закладів освіти як операторів ринку харчових продуктів (лист МОН від 12.01.2018 № 1/9-26) Інші нормативно-правові (локальні) документи Шаблони документів ХАССП Навчальний курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач"

21:06 19.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень