A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників дошкільної галузі Джулинської громади

10 березня 2023 року на базі закладу дошкільної освіти "Веселка" с.Шляхова відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників дошкільної галузі Джулинської громади з теми: "Національно-патрітичне виховання дошкільників".  

22:24 12.03.2023

Сорок хромбуків для освітян Джлинської ТГ у рамках реалізації державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю»

Освітяни Джулинської територіальної громади отримали 40 хромбуків у рамках реалізації державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю», які Україна отримала у межах домовленостей МОН України з компанією Google за підтримки ЮНЕСКО.  

21:43 12.03.2023

Відбулася онлайн-нарада із керівниками ЗДО

     На щомісячній онлайн-нараді, яка відбулася 10.03.2023, керівники ЗДО радилися, які заходи запровадити, щоби активізувати роботу по охопленню якнайбільшої кількості дітей дошкільною освітою.

17:15 10.03.2023

Відбувся онлайн-вебінар "Впровадження інтерактивної програми «Супергерої FAST» в Україні"

09 березня МОН України презентувало особливості впровадження інтерактивної програми «Супергерої FAST» в Україні. В онлайн-вебінарі брали участь 900 слухачів, серед яких і працівники відділу освіти, культури і спорту, педагоги закладів освіти Джулинської ТГ. Основна мета інтерактивної навчальної програми - ознайомлення 1 млн. дітей 5-9 років та їх родин з першими ознаками інсульту та формування у них вміння викликати невідкладну допомогу за номером 103, що допоможе врятувати життя членам родини.

07:06 10.03.2023

Пишаємося перемогою Джулинської школи мистецтв!

Учениця музичного відділу Джулинської школи мистецтв Вишневська Вікторія зайняла 3 місце у Міжнародному конкурсі (гра на фортепіано). Викладач: Кашлевська Олена Григорівна. Ученицю нагороджено дипломом та медаллю, а викладача - подякою за професійну підготовку учасниці конкурсу. Вітаємо та бажаємо подальших перемог! Яна Маринич, директор Джулинської школи мистецтв  

20:49 09.03.2023

Перемога у Міжнародному конкурсі талантів "Дім для душі"

У Джулинській школі мистецтв неодноразово створювали картини, барильєфи до творів Тараса Шевченка. 9 березня символічно отримали чудову новину! Ми перемогли у Міжнародному конкурсі талантів "Дім для душі", оганізованому громадською організацією "Динаміка успіху". Переможці: Гран-прі - 3 категорія (живопис) "ТОПОЛЯ" Т.Г.Шевченко_ Кравець Анастасія; 1 місце - 3 категорія (скульптура) "КАТЕРИНА" Т.Г.Шевченко_ Якупов Ілія; 1 місце - 2 категорія (живопис) "КОБЗАР" Т.Г.Шевченко_ Трофименко Софія ; 1 місце - 3 категорія (живопис)_Корнелюк Яна. Викладач Маринич Я.В. Яна Маринич, директор Джулинської школи мистецтв

20:29 09.03.2023

Вітаємо з перемогою!

Учениця 8 класу Шляхівського ліцею імені ГСП Кузика Г.Й. Загранична Олександра була учасницею Всеукраїнського мистецького конкурсу «ЖІНОК ОСПІВУЮ КРАСУ», в якому здобула перемогу та отримала диплом лауреата ІІ премії. Бажаємо успіху! З фейсбук-сторінки Шляхівського ліцею імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Григорія Йосиповича

20:36 07.03.2023

Переможці обласного етапу конкурсу "Український сувенір"

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу "Український сувенір"! ІІІ місце у І віковій категорії - Олексій Катерина, учениця 3 класу  Шляхівського ліцею імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Григорія Йосиповича, керівник Олексій Л.В. та ІІІ місце у ІІІ віковій категорії - Плахотний Богдан, учень 11 класу Шляхівського ліцею імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Григорія Йосиповича, керівник Гринчук З.Г. Вітаємо наших талановитих учнів! Дякуємо, що гідно захищаєте честь нашого ліцею у творчих конкурсах! Бажаємо нових творчих злетів! З фейсбук-сторінки Шляхівського ліцею імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Григорія Йосиповича  

16:46 07.03.2023

Відбулося методоб’єднання учителів початкових класів Джулинської ТГ

  3 березня на базі М’якохідської гімназії відбулося методоб’єднання учителів початкових класів на тему: «Інноваційні та хмарні технології в освітній діяльності». Контентні сховища, медіатеки, віртуальні предметні спільноти, відеоконференції, дистанційне навчання, віртуальний методичний кабінет, віртуальні класи, електронні журнали і щоденники, віртуальний документообіг – форми хмарних технологій, якими користуються педагоги щодня. Ми на практиці побачили сучасні цифрові тренди в освіті, дієві інструменти розвитку наскрізних умінь та формування ключових компетентностей.

12:20 06.03.2023

Тижневий план роботи: 06.03-12.03.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 06.03-12.03.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

21:18 05.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень