A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Тижневий план роботи: 27.02-05.03.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 27.02-05.03.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

18:26 26.02.2023

Лідери учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Джулинської сільської ради взяли участь у відеочеленджі до Дня рідної мови "Із глибини віків до сьогодення"

21 лютого відзначався Міжнародний день рідної мови. Українська мова – одне з найцінніших надбань, яке залишили нам наші пращури.

14:33 24.02.2023

Засідання учителів суспільно-гуманітарного циклу Джулинського освітнього округу

Відповідно до плану роботи методичного об'єднання, 22 лютого в режимі онлайн відбулося 3 засідання для учителів зарубіжної літератури Джулинського освітнього округу на тему "Реалізація змісту наскрізних змістових ліній на уроках суспільно-гуманітарного циклу".  

16:43 23.02.2023

Відбулося методичне об`єднання вчителів технологічного, спортивно-естетичного циклів

"Військово-фізична підготовка громадян України в умовах воєнного стану" - тема семінару вчителів фізичної культури та предмету "Захист України", що відбувся 21 лютого на базі Чернятського ліцею.  

22:35 22.02.2023

Відбулася щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури та бібліотек Джулинської ТГ

21 лютого відбулася щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури та бібліотек. Начальник ВОКС Руслана Руденко інформувала про виконання організаційно-масової та волонтерської роботи закладів культури громади у січні-лютому 2023 року, повідомила про необхідність здійснення паспортизації нерухомих об’єктів культурної спадщини, створення реєстрів туристичного потенціалу та промоції Джулинської ТГ, акцентувала увагу на організацію заходів щодо відзначення Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

17:27 22.02.2023

Методичне об’єднання педпрацівників закладів дошкільної освіти

Одним із пріоритетних напрямів освітньої роботи закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "Веселка" с. Джулинка є національно-патріотичне виховання. З метою розширення та підвищення рівня інформованості педагогічних працівників дошкільної освіти Джулинської громади щодо питань національного виховання в умовах сьогодення на базі закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "Веселка" с. Джулинка відбулося методичне об'єднання на тему "Хортинг - національний підхід до формування духовного, фізичного та соціального здоров'я дитини". Вихователі старшої та середньої груп Юраш Ю.В., Круковець Т.Г., Орел А.В.  провели показові інтегровані заняття: "Віночок - символ України", "Ой рушник, рушничок", метою яких було прищеплення дітям любові до рідного краю, поваги до національної культури та звичаїв. Родзинкою заходу стало тренувальне заняття з хортингу для старших дошкільників, яке провела інструктор з фізкультури Фурман Г.А.

21:36 21.02.2023

У Серединському ліцеї ім. В.М.Думанського відбулися територіальні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

Сьогодні у Серединському ліцеї ім. В.М.Думанського відбулися територіальні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні. Тут на фасаді будівлі розміщено меморіальну дошку Герою Небесної Сотні Олександру Царьку, якому Указом Президента України №890/2014 від 21 листопада 2014 року присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).  

22:23 20.02.2023

Засідання предметної секції учителів історії та основ правознавства

Яким має бути сучасний урок? Чи може він бути цікавим і радісним для учнів? Може, за умови, якщо процес навчання перевести на інноваційну основу, змінивши підхід до здобуття знань. Саме з такою метою проходило засідання секції учителів історії та основ правознавства 16 лютого у Чернятському ліцеї.

14:14 20.02.2023

Тижневий план роботи: 20.02-25.02.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 20.02-25.02.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

22:05 19.02.2023

Заклади освіти Джулинської громади - переможці гастрономічної Акції "Гарбуз - символ роду"

У період з 19 вересня 2022 року до 1 лютого 2023 року проводилася обласна гастрономічна акція «Гарбуз – символ роду». Вітаємо з перемогою Карпінську Софію, ученицю 7 класу Ставківської гімназії, ученицю  Шляхівського ліцею Олексій Катерину та Риндюк Анастасію, ученицю 11 класу Серединського ліцею імені В.М. Думанського, які   взяли участь в пошуково-дослідницькій роботі нематеріальної культурної спадщини, а саме гастрономічної. У роботі дослідниці висвітлили рецепти приготування страв з гарбуза, про які дізналися від старших поколінь. Вітаємо з перемогою, бажаємо успіху.

12:50 17.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень