A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Семінар учителів математики Джулинського освітнього округу

16 лютого Серединський ліцей імені В.М.Думанського приймав учасників семінару вчителів математики Джулинського освітнього округу. Гостинно зустріли педагогів директор ліцею Саулє Пазилова, учні та вчителі. Вони ознайомили присутніх з історією Серединського ліцею, з традиціями, досягненнями і надбаннями. Екскурсії в музейну кімнату Василя Думанського, кімнату народознавства, музей історії села, Шевченківську залу - залишили в гостей приємне враження.

12:38 17.02.2023

Методичне об'єднання з новопризначеними працівниками закладів культури та бібліотек

Сьогодні відбулося методичне об'єднання новопризначених працівників закладів культури та бібліотек громади на тему "Використання державних символів України". Захід проходив в онлайн-форматі. У ньому брали участь працівники Завітнянського, Ставківського, М'якохідського, Серебрійського закладів культури та Джулинської публічної бібліотеки. Методист Джулинського центру культури і дозвілля Ганна Концебовська акцентувала увагу на порядок використання державних символів України під час урочистих заходів. 

11:51 17.02.2023

Заклад дошкільної освіти Тирлівки чекає вихованців

Сьогодні відбулася зустріч із колективом закладу дошкільної освіти с.Тирлівка. Разом із першим заступником голови громади Ніною Кравець обговорили потреби закладу для відновлення роботи після тривалої перерви, а також привітали із призначенням на посаду директора ЗДО Кузик Євдокію Петрівну, яка упродовж десяти років працювала вихователем цього дитсадка.

22:06 16.02.2023

Звіт про роботу відділу освіти, культури і спорту у 2022 році

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Джулинської сільської ради начальник ВОКС Руслана Руденко звітувала про роботу відділу освіти, культури і спорту у 2022 році. Підведено підсумки роботи галузей освіти та культури, здійснено аналіз фінансування закладів загальної середньої, дошкільної освіти, навчально-реабілітаційного центру, інклюзивно-ресурсного центру, школи мистецтв, закладів культури та бібліотек, акцентовано на основних завданнях галузей на 2023 рік.

14:38 16.02.2023

Отримано підручники з математики для закладів загальної середньої освіти

Відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради для закладів загальної середньої освіти громади отримано 168 підручників "Математика" для 5 класу (автор Мерзляк А.Г., Полонський В.Б., Якір М.С.). Підручники видано за державні кошти, їх надав Центр матеріально-технічного та інформаційного забезпечення закладів освіти Вінницької області. Це перші підручники, видані державним коштом, які надійшли цього року для п'ятикласників. У 2022 році через війну підручники для українських 5-класників, які навчаються за програмою Нової української школи, не надрукували. Цьогоріч в Україні на друк підручників за програмою НУШ виділили 1,3 мільярда гривень, але через війну ці кошти спрямували на потреби Збройних Сил України. Нині МОН та профільний комітет Верховної Ради залучають закордонних донорів задля вирішення ситуації. А школярі з нетерпінням чекають нових паперових підручників.

11:38 16.02.2023

Олександру Царьку присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно)

За громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народу, виявлені під час Революції Гідності, Указом Президента України №890/2014 від 21 листопада 2014 року Олександру Царьку присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

11:28 16.02.2023

Відбулося методичне об’єднання асистентів учителів та практичних психологів

15 лютого 2023 року на базі Тернівського ліцею Джулинської сільської ради відбулося методичне об'єднання асистентів учителів та практичних психологів, темою якого було "Інклюзивний заклад освіти: виклики та перспективи".    

07:06 16.02.2023

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану

 З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але священною є пам’ять про Ваш героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя. Ви є взірцем для нинішніх воїнів-захисників України в зоні АТО. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ви є взірцем служіння народу та державі у наші дні. В Тернівському ліцеї та Дяківській гімназії цій даті було приурочено героїко-патріотичні читання "Ті спогади, то вічний серця біль", а також оформлено інформаційну викладку. Хвилиною мовчання вшанувалася пам'ять про загиблих військових в радянсько-афганській війні та теперішній російсько-українській війні.  

22:46 15.02.2023

День єднання

Указом президента України від 14 лютого 2022 року №53/2022  16 лютого оголошено Днем єднання. Свято було створене для посилення консолідації українців, зміцнення стійкості на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість. До цієї дати у читальній залі Джулинської публічної бібліотеки оформлено книжкову виставку патріотичного спрямування: “Моя Україна”. А напередодні цього дня користувачами бібліотеки разом з їх працівниками у приміщенні закладу було виконано Державний Гімн України. У День єднання Державний Прапор України піднято на будівлях усіх населених пунктів країни, о 10:00 – виконано Державний Гімн, а українці одягли синьо-жовті стрічки. День єднання – зовсім молоде свято, яке має згуртувати українців і показати, що ми – єдиний народ.  

21:58 15.02.2023

Тернівські вихованці стали переможцями Всеукраїнського конкурсу Галерея кімнатних рослин

За результатами підведення підсумків журі Всеукраїнського конкурсу, учениці 6 класу Кравець Анастасія, Юшко Валерія, Попович Анастасія, Олійник Олександра за змістовну практичну і теоретичну роботу зайняли ІІ місце. Презентований вихованцями проєкт внутрішнього озелененя набрав 83 бали (наказ НЕНЦ 13.02.2023 #20). Тож вітаємо учениць 6 класу та їх керівника Пастух Олену Василівну з результативною участю в конкурсі-огляді «Галерея кімнатних рослин» 2022 року. Зичимо ученицям та вчителю нових досягнень та успіхів в усіх починаннях! Разом до ПЕРЕМОГИ!!! З мережі фейсбуку

20:04 14.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень