A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Онлайн-нарада ВОКС із керівниками ЗЗСО, НРЦ, ІРЦ громади

3 березня керівники закладів освіти та їх заступники зібрали в онлайн-форматі на нараду, організовану відділом освіти, культури і спорту. На початку зустрічі учасники переглянули відеопрезентацію до 200-річчя від дня народження Костянтина Ушинського. Начальник ВОКС Руслана Руденко повідомила про основні завдання галузі освіти (за результатами онлайн-наради управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА, проведеної 01.03.2023, а також підвела підсумки господарської та організаційної роботи відділу освіти, культури і спорту у лютому 2023 року.

20:18 05.03.2023

Методична рада освітнього округу Джулинської ТГ

Методична рада освітнього округу Джулинської ТГ першого дня весни зібралася у Джулинському ліцеї для обговорення актуальних питань освіти. Начальник ВОКС Руслана Руденко підвела підсумки організаційно-методичної діяльності освітньої галузі громади у лютому 2023 року, акцентувала увагу на пріоритетних напрямках роботи. Голова Методичної ради Вікторія Херсонюк поділилася оригінальним способом ознайомлення учнів із критеріями оцінювання навчальних досягнень, надавши чіткий алгоритм створення критеріїв попредметно.

11:14 03.03.2023

Відбулась зустріч з начальником відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі центру забезпечення діяльності головного управління ДСНС України у Вінницькій області

28 лютого до Джулинського ліцею завітав Осадчий Олександр Петрович, начальник відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі центру забезпечення діяльності головного управління ДСНС України у Вінницькій області, разом із фахівцями: Вихристюком Русланом Володимировичем, Кольцовим Андрієм Сергійовичем та Мельником Сергієм Ігоровичем.

09:24 02.03.2023

Обласна онлайн-нарада з керівниками відділів освіти громад

1 березня відбулася онлайн-нарада Департаменту гуманітарно політики ОВА з керівниками відділів освіти громад Вінницької області. Основне питання порядку денного – субкультура «Редан», яка нещодавно почала ширитися серед молоді України. Наразі в багатьох обласних центрах патрульною поліцією були затримані групи підлітків, які намагалися влаштувати бійки, застосовуючи ножі, кастети, перцеві балончики тощо.

20:52 01.03.2023

Субкультура ПВК "Редан" в Україні: що робити батькам

    Українці, і особливо батьки підлітків, турбуються через появу в Україні нової молодіжної субкультури ПВК "Редан". Представники цієї субкультури збираються у групи з десятків людей і влаштовують масові бійки. Зібрання агресивної молоді вже помітили у Харкові, Києві, Львові та інших обласних центрах. Поліцейські вважають, що субкультура прийшла до нас з Росії.

11:54 01.03.2023

Методичне об’єднання бібліотекарів закладів освіти Джулинської територіальної громади

Бібліотека ліцею – елемент шкільного середовища, який здійснює супровід освітнього процесу. Одним із показників якості освіти є забезпечення здобувачів освіти підручниками та посібниками.

09:42 01.03.2023

Нарада Головного Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області та працівників управлінь освіти, педагогічних працівників закладів освіти

Безпека дітей понад усе! Головне гасло спільної онлайн наради Головного Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області та працівників управлінь освіти, педагогічних працівників закладів освіти, проведеної 28 лютого 2023 року. Упродовж зібрання очільники ДСНС у Вінницькій області спільно з освітянами обговорили актуальні питання щодо розвитку і популяризації руху юних рятувальників-пожежних та вироблення стратегії подальшої співпраці. Учасниками дієвої зустрічі були директори ліцеїв і гімназій та відповідальні особи за відродження руху дружин юних пожежників-рятувальників, які працюватимуть на базі класів безпеки закладів освіти Джулинської громади.

17:08 28.02.2023

Відбулось online-засідання секції вчителів інформатики Джулинської ТГ

20.02.2023 відбулось online-засідання секції вчителів інформатики Джулинської ТГ на тему "Актуальні питання викладання інформатики у 2022-2023 н.р." Зустріч відбулася з використанням сервісу Google Meet. На засіданні обговорено підсумки проведення І та ІІ етапів шкільних олімпіад з інформаційних технологій та інформатики у 2022-2023 н.р.

11:49 27.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень