A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Відбулися заходи з нагоди Дня Соборності України у Джулинській територіальній громаді

20 січня з урахуванням безпекової ситуації в населених пунктах Джулинської територіальної громади, проведено заходи з нагоди Дня Соборності України за участю депутатів сільської ради, членів виконкому, трудових колективів підприємств, установ, організацій.

17:11 31.01.2023

Пишаємося нашими здобутками!

Члени гуртка "Юний натураліст"  Шлхівського ліцею під керівництвом учителя біології Ткачук Галини Дмитрівни є постійними учасниками природоохоронних акцій та конкурсів. Нещодавно підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнських конкурсів зовнішнього та внутрішнього озеленення закладів освіти "Парад квітів біля школи" та "Галерея кімнатних рослин". Гуртківці гідно представили свій освітній заклад і здобули в обох конкурсах ІІ місце.  

13:07 30.01.2023

Тижневий план роботи: 30.01-05.02.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 30.01-05.02.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

20:06 29.01.2023

Діти Джулинської громади вітають учасників XVI зимового Європейського олімпійського фестивалю!

Діти Джулинської громади вітають учасників XVI зимового Європейського олімпійського фестивалю! З нагоди відкриття Юнацького олімпійського фестивалю в рамках Всесвітньої акції «Підняття Олімпійського прапора», з метою розвитку олімпійського руху і пропаганди здорового способу життя у Джулинській територіальній громаді проведено тематичний тиждень «Олімпійський рух об’єднує молодь планети». Ініціаторами проведення заходів стали учасники Учнівської ради Джулинської територіальної громади. Школярі та педагогічні працівники гімназій та ліцеїв, учасники спортивних клубів і секцій за підтримки органів місцевого самоврядування брали участь у відкритті спортивного фестивалю Джулинської громади.

20:17 27.01.2023

"Крути: подвиг і трагедія"

З метою вшанування громадського подвигу київських курсантів в Джулинському НРЦ відбулися інформаційно - просвітницькі заходи. Учні переглянули документальний фільм "Крути: подвиг і трагедія", організовано тематичну виставку" На Аскольдовій могилі український цвіт..." З учнями 8-9 класів проведено єдину виховну годину "Герої нашої історії ". Герої не вмирають, а завжди будуть жити в наших серцях, у нашій пам'яті.  

16:28 27.01.2023

Фотовиставка до Дня Соборності України "Україна - це ми!"

Заклади загальної середньої освіти Джулинської ТГ долучились до челенджу під хештегом #Україна_це_ми#УЦДНПВ, до Дня Соборності України "Україна - це ми!" Ми усі різні, але нас об'єднують спільні цінності, спільні ідеали. Ми - велика міцна родина. А Україна-ненька неподільна, соборна і єдина!   Здобувачі освіти 5-А класу Джулинського ліцею. 

12:16 27.01.2023

Інформаційні матеріали до 105-річниці бою під Крутами

29 січня в Україні відзначається 105-річниця бою під Крутами, який для українського народу є символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Український інститут національної пам`яті  до цієї річниці підготував тематичні інформаційні матеріали "Бій за майбутнє".

15:13 26.01.2023

Методичні рекомендації для вчителів, учнів та батьків щодо навчання в умовах ведення бойових дій в Україні

Блекаути та повітряні тривоги: навчання в умовах ведення бойових дій в Україні Як захистити себе та дитину в інформаційному просторі  під  час воєнних дій

08:58 25.01.2023

Тижневий план роботи: 23.01-29.01.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 23.01-29.01.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

23:07 23.01.2023

Учнівська Гімназіада об'єднує спортивну молодь Джулинської громади!

Спортивні змагання з баскетболу серед команд закладів освіти Гайсинського району 20 січня принесли юнакам Джулинського ліцею - ІІІ місце, а дівчатам Шляхівського ліцею -IV. Вітаємо юних баскетболістів та їх тренерів

11:38 20.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень