A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Інформаційне повідомлення

      Шановні жителі Джулинської громади! Нині активно обговорюється ситуація щодо формування мережі закладів загальної середньої освіти нашої громади на 2023 рік. Чимало жителів вбачають проблему у намірах влади закрити деякі школи. Повідомляємо, що мова про закриття шкіл у громаді не йде, тим паче, про закриття навчально-реабілітаційного центру. Але перепрофілювання (зміна типу) закладів освіти – на часі. І проблема не в тому, що «немає школи – немає села», а в народжуваності та кількості учнів, яка і так була низькою, а цього року у зв’язку із війною та виїздом за кордон ще більш змінилася.    

22:18 27.12.2022

Розпочато естафету новорічних дійств у Джулинській громаді

26 та 27 грудня чарівне новорічне дійство завітало до учнів 1-6 класів Джулинського ліцею. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжньому круговерті святкових подій. Помічники Святого Миколая - ельфи із другом Мінйоном завітали в гості до ліцеїстів.      

16:31 26.12.2022

Тижневий план роботи: 26.12-01.01.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 26.12 - 01.01.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

14:02 26.12.2022

Спортивне життя закладів освіти цьогоріч було надзвичайно активним

Учнівська Гімназіада здружила старшокласників Джулинського, Серединського, Тернівського, Чернятського та Шляхівського ліцеїв. Упродовж першого семестру проведено спортивні змагання з настільного тенісу, волейболу та баскетболу. Сьогодні перемогу здобули дівчата-баскетболістки Шляхівського ліцею. Вітаємо заклад освіти та педагогічний колектив. Друге місце у команди Джулинського ліцею. Попереду районні спортивні змагання, тож командам-переможцям потрібно буде наполегливо тренуватися. Головне - це спорт, який об'єднує дитячі серця! 

13:45 23.12.2022

Завершився конкурс новорічної іграшки власними руками

Шановні учні, батьки та вчителі! Завершився конкурс новорічної іграшки власними руками. Більше 500 чудових творчих робіт, у які ви вклали частинку власної душі, щоб зігріти теплом наших захисників! Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради дякує кожній дитині та всім учителям і батькам за активність, творчість та патріотичність. Новий рік зустрічаємо - ворога здолаємо! Разом до перемоги України!

14:43 22.12.2022

Перемога у Всеукраїнській експедиції «Моя Батьківщина ‒ Україна»

Обласний конкурс приніс Ставківській гімназії перемогу! З метою вдосконалення патріотичного та громадянського виховання підростаючого покоління, виховання в молоді любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, духовних і культурних цінностей здобувачі освіти Ставківської гімназії брали участь у ІІ турі Всеукраїнської експедиції «Моя Батьківщина ‒ Україна», який проходив з 10 жовтня по 1 грудня 2022 року. Маршук Богдана, учениця 7 класу, досліджувала особливості подільської кухні та традиційні страви своєї родини.

15:20 21.12.2022

Відбулося засідання Методичної ради

Про підсумки методичної роботи упродовж І семестру прозвітували голови методичних об'єднань та предметних секцій під час засідання Методичної ради, підготувавши презентації. Колеги ділилися досвідом використання освітніх платформ, цікавих та ефективних методичних прийомів та методів. Спланували роботу на ІІ семестр: воркшопи, майстер-класи, педагогічні дайджести...Ніколи не пізно ставити нові цілі і мріяти про щось більше!

14:08 20.12.2022

До дітей Джулинської громади, батьки яких захищають Україну, завітав Святий Миколай

У центрі культури і дозвілля відбулися заходи, під час яких голова громади Петро Швець, його перший заступник Ніна Кравець та начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко привітали дітей із новорічно-різдвяними святами. Діти просили Святого Миколая, щоб в Україні швидше настав мир, а їх батьки повернулися додому.

13:57 19.12.2022

Тижневий план роботи: 19.12-25.12.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 19.12 - 25.12.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

23:07 18.12.2022

Урочисте засідання з нагоди завершення проєкту "Українська мова для всіх"

"Нас єднає мова!"- гасло, яке об'єднало учасників підсумкового урочистого засідання з нагоди завершення проєкту "Українська мова для всіх". Заняття проводили учителі української мови Джулинського ліцею Наталія Микитюк та Любов Нікітчук, які підготували для учасників зібрання творчі, інтегровані завдання для слухачів курсу: внутрішньо переміщених осіб та жителів села Джулинка.

15:16 16.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень