A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Можливості розвитку освіти в територіальній громаді за допомогою інструментів проєктного менеджменту

Відділ освіти, культури і спорту брав участь в онлайн-заході "Можливості розвитку освіти в територіальній громаді за допомогою інструментів проєктного менеджменту", організованому у рамках програми U-LEAD з Європою. Ознайомилися з можливостями проєктної діяльності для підвищення якості надання освітніх послуг в громаді; розглянули порядок реалізації проєктної діяльності в освітній галузі та вимоги донорів до проєктів; ознайомилися з практиками успішної реалізації проєктної діяльності та актуальними грантовими можливостями для сфери освіти та культури.

15:52 24.07.2024

М’якохідські мальовані килими на обласній виставці НКС

23 липня у виставковій Світлиці ОЦНТ відбулосz відкриття виставки «М’якохідські мальовані килими» як елемента нематеріальної культурної спадщини Джулинської територіальної громади. Мальовниче село М’якохід здавна славилося своїми рукотворними виробами, які були знані не тільки у Бершадському (нині Гайсинському) районі, а й за його межами. В українському сільському інтер'єрі 1920-1970-х роках значного поширення набули мальовані зображення, що наслідували навісні або кріплені до поверхні стіни прикраси. Саме такою окрасою оселі для жителів села М'якохід стали "Мальовані килими". Такі килими формували внутрішній простір оселі, надавали особливого декоративного багатства хатньому інтер'єру.

21:59 23.07.2024

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

10 липня відбувся черговий ярмарок, на якому збирали кошти на дрони. Господині Джулинського волонтерського центру "Разом до Перемоги" приготували смачні млинці з м'ясом, солянку, рибну юшку, капусняк, вінегрет, вітамінний салат, голубці та холодні напої. Вдалося вторгувати 8176 грн, а ще 550 грн було перераховано на карту. Загальна сума, яка вже зібрана на дрона, становить 40828 грн. Щиро дякуємо господиням за їхню працю та всім, хто купував та донатив. Разом ми сила!

17:04 12.07.2024

Виставка Олексія Степового у Вінницькому обласному художньому музеї

10 липня в обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки «Чуєш, голубко?», яка презентує творчість двох визначних українських митців – Олексія Степового і Таї Левченко. Художників вітали Ольга Дернова − начальник управління культури та креативних індустрій Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації, Руслан Паламаровський − директор Вінницького обласного художнього музею.

17:07 10.07.2024

Скорботний день у Джулинській громаді

Сьогодні скорботний день у Джулинській громаді: зустрічали Героя Бориса Вікторовича Цвіткова, який загинув 25 червня 2024 року поблизу населеного пункту Карлівка Донецької області, а сьогодні повернувся до рідної Дяківки «на щиті». Траурний котедж рухався від М’якоходу селами Чернятка, Джулинка, Теофілівка, Шляхова. Ще від повороту на Дяківку, що від центральної дороги, бруківка була рясно встелена польовими квітами. Квіти встеляли вулиці села аж до батьківської хати, де пройшло дитинство нашого Героя.

17:28 01.07.2024

До уваги керівників закладів освіти та керівників органів управління у сфері освіти!

Державна служба якості освіти нагадує, що з 01.07.2024 застосовуються зміни до Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку, вихованців та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 05.09.2023 №985). Детальніше зі змінами можна ознайомитися за покликанням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/684-2017-%D0%BF#Text

17:21 01.07.2024

Чернятка зустрічала учасників благодійного велопробігу до Дня Конституції України

Сьогодні Чернятка зустрічала учасників благодійного велопробігу за маршрутом Джулинка - Чернятка, який відбувся до Дня Конституції України. Чернятські велосипедисти зустріли учасників велопробігу на границі сіл біля знака "Чернятка", які їхали з Джулинки. Приїхавши до закладу культури та відпочивши з дороги, присутні взяли участь в урочистостях. Усі разом виконали Державний Гімн України, вшанували пам'ять Захисників хвилиною мовчання. Цікаво пройшла вікторина на знання Конституції України. Зокрема, дізналися, що слово "Україна" зустрічається у тексті Основного Закону 451 раз. Родзинкою заходу став виступ Софійки Гензер, яка приїхала із Києва до бабусі, що проживає у Шляховій. Дівчинка патріотично виконала українські пісні і викликала схвальні оплески присутніх.

17:13 28.06.2024

Благодійний велопробіг до Дня Конституції України

Сьогодні у Джулинській громаді до Дня Конституції України відбувся благодійний велопробіг за маршрутом Джулинка - Чернятка. У ньому брали участь понад 70 учасників із Джулинки, Чернятки, Шляхової, Хмарівки та М'якоходу. Частина з них їхали на велосипедах, дехто на скутерах та авто. І хоча цього дня була невгамовна спека, не було ні зв'язку, ні інтернету, люди об'єдналися заради патріотичної мети - підтримати незламність українців під час війни. Біля Джулинського закладу культури відбулися урочистості та настанови на дорогу. У супроводі автомобіля поліцейського офіцера громади та авто медичного закладу, стартували від Джулинського ЦКД. Далі колона рухалася дорогою до Чернятки. На границі біля знака "Чернятка" велосипедисти зустрілися із старостою Сергієм Бондарчуком та чернятськими велосипедистами.

17:09 28.06.2024

Соціальна реклама з метою популяризації позитивного образу ветерана та героїзації ветеранів у суспільстві

     Міністерство у справах ветеранів України з метою популяризації позитивного образу ветерана та героїзації ветеранів у суспільстві, привернення уваги громадськості до ветеранської політики та вшанування пам’яті ветеранів розробило макети відповідної соціальної реклами. Враховуючи те, що така соціальна реклама є важливою складовою комплексної ветеранської політики, на зовнішніх рекламних конструкціях, а також у вигляді плакатів на інформаційних дошках закладів освіти та культури Джулинської громади розміщено  інформаційні матеріали.

11:48 27.06.2024

Заходи до Дня Конституції України

Вшановуючи тисячолітню історію національного державотворення, утвердження у громадян патріотизму та гордості за свою державу, у Джулинській громаді 28-30.06.2024 буде організовано заходи з нагоди 28-ї річниці Конституції України. Зокрема, благодійний велопробіг до Дня Конституції України за маршрутом Джулинка – Чернятка (на підтримку ЗСУ), у закладах культури громади проведуть тематичні заходи, інформаційні години, показ документальних фільмів до Дня Конституції України, у бібліотеках - фотодокументальні та книжкові виставки, перегляди літератури, вікторини: «День Конституції: історія і факти», «Конституція – основа державотворення», «Джерело наших прав та обов’язків», «Дітям про Конституцію», «Конституція – гарант українців».

09:43 27.06.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень