A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

9 дітей Джулинської громади будуть оздоровлюватися у центрі "Артек"

Дев'ятеро дітей Джулинської громади сьогодні вирушили на оздоровлення до центру «Артек» на Київщині. Це діти з сімей учасників бойових дій, безвісти зниклих та загиблих, ВПО, з малозабезпечених родин, діти, позбавлені батьківського піклування. Коштом державного бюджету зміна триватиме 21 день: із 21 жовтня до 10 листопада 2024 року.  Такі поїздки триватимуть до кінця року. Оплачує таке оздоровлення держава. 

19:13 21.10.2024

Відбулася щотижнева нарада ВОКС

Сьогодні відбулася щотижнева нарада працівників відділу освіти, культури і спорту та керівників закладів культури. Управлінці обговорили виконання тижневого плану роботи минулолго тижня та окреслили основні завдання з 21  до 27 жовтня. Акцентом зустрічі було обговорення підготовки питань до чергової 39-ї сесії сільської ради, наради з працівниками культури та закладів дошкільної освіти, а також підготовки до проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських шкільних олімпіад, конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика та презентацій авторських збірок та книг місцевих авторів. 

19:04 21.10.2024

План роботи на тиждень: 21.10 - 27.10.2024

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо тижневий план роботи: 21.10.2024-27.10.2024. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

12:40 21.10.2024

Онлайн-навчання за короткостроковою програмою “Національно-патріотичне виховання дітей та молоді як запорука незалежності України.

З 15 жовтня до 17 жовтня відбулося онлайн-навчання (підвищення кваліфікації) за короткостроковою програмою “Національно-патріотичне виховання дітей та молоді як запорука незалежності України. Створення молодіжних просторів та центрів на території громади”. Дане навчання пройшла Руслана РУДЕНКО, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, та отримала сертифікат за проходження навчання у Вінницькому регіональному центрі підвищення кваліфікації.

22:49 17.10.2024

Засідання обласного організаційного комітету проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

17 жовтня 2024 року в онлайн-режимі відбулося засідання обласного організаційного комітету з проведення Вінницької обласної шкільної спортивної ліги в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Наталія Заболотна, перший заступник Начальника Вінницької ОВА,  під час засідання наголосила на реєстрації команд-учасників проєкту з різних видів спорту.

22:25 17.10.2024

Національний тест з медіаграмотності

17 жовтня 2024 року працівники відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради та праціівники КУ "ЦПРПП Джулинської сільської ради" перевірили свою медіаграмотність та пройшли тест. Національний тест з медіаграмотності — це частина Глобального тижня медіаграмотності, який відзначають у всьому світі 24–30 жовтня. В Україні тест проводять уже втретє.

22:03 17.10.2024

Військово-патріотичний проєкт "Шлях воїна"

15-16 жовтня на базі Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбувся військово-патріотичний проєкт "Шлях воїна". В рамках проєкту молодь з Вінниччини навчали надавати домедичну допомогу, та вивчали військову тактику ведення бойових дій, зокрема стрілкового бою на ближніх дистанціях. Програма національно-патріотичного виховання, зараз, як ніколи, має надважливе завдання донести до кожного українця важливість розуміння своєї національної ідентичності, усвідомлення відповідальності за життя та майбутнє .

22:37 16.10.2024

Відбулося навчання кочегарів та операторів котелень

15 жовтня відділом освіти культури і спорту сільської ради організовано навчання кочегарів та операторів котелень закладів освіти. Даний захід є завершальним етапом виконання Комплексного плану підготовки теплових господарств закладів освіти до опалювального періоду 2024/2025 років. Цьому передували поточні ремонти котелень, повірка манометрів, перевірка справності димовентиляційних каналів та димоходів. Після перевірки теплових господарств представниками Держенергонагляду були підписані акти готовності та надані позитивні висновки щодо стану готовності.   

20:38 15.10.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень