A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Нагороджено волонтерське об'єднання "Добро перемагає" Тернівського ліцею

У Тернівському ліцеї діє волонтерське об'єднання "Добро перемагає", до складу якого входять 15 учнів, але добрі справи роблять всі учні та вчителі школи - а це більше 100 осіб. Тому ми не залишилися осторонь і взяли участь у конкурсі волонтерських проєктiв "Благороднi серця" (керівник Ярова Оксана Володимирівна) і здобули І місце (номінація підтримка воїнів-учасників АТО, ООС, ЗСУ). Нагородженні дипломом Вiнницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсiй. Конкурс проводився з метою активiзацii та популяризацii волонтерсъкого руху серед yчнівської молодi областi, кращих традицiй доброчинностi; виховання соцiально-значущих якостей особистостi, таких як альтруiзм, милосердя, вiдповiдальнiсть, iнiцiативнiсть; формування соцiально-активної, громадської, соцiально-моральної позицii особистостi. Волонтерство для школярів є невичерпним джерелом набуття громадянської освіти, можливістю вчитися та сприяти розвитку солідарності в країні, можливістю реалізувати себе у служінні суспільству.

21:51 09.02.2023

«Безпека життя – понад усе!» - гасло територіального етапу Всеукраїнського конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей»

«Безпека життя – понад усе!» - гасло територіального етапу Всеукраїнського конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей», метою якого є формування свідомої позиції молоді щодо забезпечення власної безпеки, створення здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя. 07 лютого у відділі освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради активно працювало компетентне журі, очолюване начальником відділу Русланою Руденко.

14:20 08.02.2023

День безпечного Інтернету

Із нагоди відзначення 7 лютого Дня безпечного Інтернету в Джулинському ліцеї соціально-психологічною службою проведено зі здобувачами освіти переглянуто відеолекторій «Безпека спілкування в інтернеті» та вікторину «Безпечний інтернет», з метою поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей.

10:51 08.02.2023

Вітаємо з перемогою!

З 09 по 12 січня 2023 року Українським державним центром позашкільної освіти було проведено Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс естрадної пісні «Різдвяна зіронька» у форматі онлайн. Участь у конкурсі взяли біля 4 тисяч дітей з майже всіх регіонів України. Лише 5 учасників здобули Гран - прі. Інші 1500 нагороджені дипломами в різних номінаціях та вікових категоріях. Наша учениця 7 класу Біленька Поліна нагороджена Дипломом ІІІ ступення у номінації «Декоративно - ужиткове мистецтво» Бажаємо творчого натхнення. З мережі фейсбуку    

20:35 07.02.2023

Найвища нагорода - прапор від захисників

"Колегам-педагогам щирі вітання та подяка за підтримку та допомогу. Слава освітянам, які виховують покоління патріотів. Україна переможе!" - слова, виведені каліграфічним почерком на синьо-жовтому Прапорі України, який передали відділу освіти, культури і спорту Джулинської громади з фронту працівники освіти, які захищають Україну.

20:22 07.02.2023

Переможці конкурсу «Галерея кімнатних рослин»

За підсумками обласного етапу огляду - конкурсу «Галерея кімнатних рослин» команду Тернівського ліцею визнано переможцями (І місце) (керівник Пастух Олена Василівна). Перемога в конкурсі – це не робота одного дня, це тижні і місяці клопіткої роботи. У нашої неньки –України та в нас бажання одне – ПЕРЕМОГА! І ми впевнено до цього йдемо, працюючи кожен на своєму фронті! У нас – освітній і він міцний, бо з нами наше майбутнє – наші діти, дитинство яких має бути щасливим. З фейсбук-сторінки Тернівського ліцею  

18:55 06.02.2023

Тижневий план роботи: 06.02-12.02.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 06.02-12.02.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:29 06.02.2023

Парад українських світлиць закладів культури Джулинської ТГ

У Завітнянській філії Джулинського ЦКД відбулися зміни, спільними силами з односельцями створено чарівний куточок нашої української краси, українську світлицю, яку оздоблено вишитими рушниками, сорочками, вишиванками та кимами.

19:17 03.02.2023

Науково-дослідний інститут українознавства запрошує до участі у ІІІ Міжнародному конкурсі «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Шановні освітяни Джулинської громади! Нова можливість для вашої педагогічної творчості. Науково-дослідний інститут українознавства запрошує до участі у ІІІ Міжнародному конкурсі для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» з 20 січня до 05 квітня 2023 року.

22:06 02.02.2023

Засідання Ради працівників культури Джулинської громади: підсумки роботи у 2022 році

2 лютого відбулося засідання Ради працівників культури Джулинської громади, у ході якого начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко підвела підсумки фінансово-господарської діяльності та організаційно-творчої роботи галузі у 2022 році. Директор Джулинського центру культури і дозвілля Галина Василюк проаналізувала роботу закладів культури, директор Джулинської публічної біблотеки Неля Шкурат - сільських бібліотек, директор Яна Маринич - роботу Джулинської школи мистецтв. У ході засідання схвалено річний план роботи галузі культури на 2023 рік, окреслено головні завдання. Зокрема,

21:45 02.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень