A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Вітаємо з перемогою! 

Відповідно до наказу Департаменту гуманітарної політики від 13 березня 2023 року №188-аг  "Про підсумки проведення ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості "Народ мій є! Народ мій завжди буде!". Дипломом ІІ ступеня нагороджено ученицю Джулинського ліцею Джулинської сільської ради Ярову Ульяну Броніславівну та учителя української мови Джулинського ліцею Джулинської сільської ради Продан Діану Петрівну. Вітаємо з перемогою! 

15:44 24.03.2023

Всеукраїнський вебінар щодо оптимізації мережі закладів освіти

Відділ освіти, культури і спорту взяв участь у вебінарі щодо оптимізації закладів освіти у громадах, який відбувся на платформі "Освіта" Всеукраїнської Асоціації ОТГ у партнерстві зі швейцарсько-українським проєктом "Децентралізація для демократичної освіти" - DЕСІDЕ. Під час вебінару експерти Андрій Мацокін та Сергій Яцковський розглянули питання законодавчих вимог нормативно-правової бази оптимізації освітньої мережі, надали орієнтовні алгоритми дій щодо прийняття необхідних рішень та аналіз деяких судових рішень. Учасниками вебінару стали понад 360 учасників-освітян із різних регіонів України. 

14:23 24.03.2023

Поезія завжди єднає!

22 березня на базі Джулинської  публічної бібліотеки відбулося засідання територіального літературно-мистецького об'єднання "Світлиця". Захід проведено з нагоди до Всесвітнього дня поезії, він зібрав шанувальників поетичного слова Джулинської громади. Відкрила засідання начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, звернувшись до присутніх з вітальними словами. Не секрет, що саме трагічні події надихають людей творити. Українці не стали винятком. Війна сьогодні постає в картинах, книгах, поезії. Розпочав захід Олег Бабій, презентувавши свою нову книгу «Понівечена Весна», презентацію якої планує провести найближчим часом.

15:12 23.03.2023

МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ДТП» 

  МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ДТП» більше 10 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні, допомоги тим, хто постраждав в ДТП, а найголовніше – над попередженням дорожньо-транспортної аварійності та численних людських втрат на дорогах. Це найбільша в Україні недержавна організація, що опікується даною проблемою.

14:28 22.03.2023

Готуємося до відновлення прийому дітей у закладі дошкільної освіти села Тирлівка

20 березня здійснено огляд стану готовності закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Сонечко» с. Тирлівка, а також найпростішого укриття. У роботі комісії брали участь представники сільської ради, ВОКС, Держпродспоживслужби, ДСНС та поліції. За результатами огляду відзначено роботу директора Кузик Євдокії Петрівни та колективу дитсадка щодо підготовчих робіт. Зокрема, ремонту харчоблоку, системи опалення, підкопування криниці. Підготовлено Акт готовності закладу освіти до роботи у 2022/2023 навчальному році, а також Угоду на спільне використання частини найпростішого укриття Тирлівської філії Шляхівського ліцею. 

23:25 20.03.2023

Відбулося методичне об'єднання з питань виховної роботи Джулинської громади

15 березня 2023 року на базі Серединського ліцею імені В.М. Думанського відбулося методичне об'єднання з питань виховної роботи Джулинської громади на тему: "Шляхи реалізації превентивного виховання в умовах воєнного стану у 2022-2023 н.р." (асинхронний режим). На якому учасниками зібрання підготовлено та обговорено важливі аспекти та напрямки роботи з даного питання. Педагогічним та учнівським колективами Серединського закладу освіти підготовлено відеоекскурсії у музейну кімнату "Історії села", музейну кімнату Василя Думанського, народознавчу кімнату "Світлиця".

15:14 20.03.2023

Тижневий план роботи: 20.03-26.03.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 20.03-26.03.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

22:38 19.03.2023

Вітаємо лауреатів конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія-2023»

  Чудова новина! Оголошено переможців та лауреатів обласного конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія-2023». Обласне журі відзначило високий виконавський рівень представлених номерів та роботу педагогів закладів освіти Джулинської ТГ у підготовці дітей до Конкурсу у номінації «Вокал». Кшановська Лілія, учениця 9 класу Чернятського ліцею - лауреат конкурсу, диплом ІІ ступеня! Герасимчук Анна, учениця 6 класу Джулинського ліцею – лауреат конкурсу, диплом ІІІ ступеня.  

20:39 18.03.2023

У Джулинській громаді розквітли "Проліски надії - 2023"

 У Джулинській громаді завершився територіальний етап щорічного обласного мистецького фестивалю учнівської та вчительської творчості "Проліски надії". Виступали вокальні ансамблі, квартети, тріо, учительські та учнівські хорові колективи, танцювальні гурти, учні демонстрували інструментальне мистецтво та оригінальний жанр. Усі художні номери об’єднано патріотичними мотивами.

12:19 18.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень