A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Джулинська громада отримала від Благодійного фонду «МХП - Громаді» гуманітарну допомогу для дітей

Джулинська громада отримала від Благодійного фонду «МХП - Громаді» гуманітарну допомогу для дітей: памперси, дитяче харчування, теплий одяг, засоби особистої гігієни, медикаменти, іграшки, печиво. Її отримають ті, хто потребує найбільше. Це населення, що перебуває у критичній ситуації, а також громадяни, які тимчасово полишили свої домівки. Серед них є багато дітей різного віку, які прибули до Джулинської громади. Вони потребують спеціального дитячого харчування, памперсів, засобів гігієни та одягу. У Ладижині ми зустрілися із народним депутатом України Миколою Кучером, який цікавився як живе громада під час війни, скільки переселених осіб знайшли прихисток, як почуваються діти.

15:50 25.03.2022

Джулинська громада приймає біженців

За місяць війни до Джулинської громади прибули понад тисячу біженців з інших регіонів. Одні знаходять тимчасовий прихисток у родичів, інші шукають житло у приватних будинках. Крім того, за цей час понад три тисячі людей транзитом зупинялися у комунальних закладах освіти (школах та дитсадках).

15:43 25.03.2022

"НАВЧАННЯ БЕЗ МЕЖ"

Сьогодні, 21 березня 2022 року українські телеканали продовжують трансляцію відеоуроків для школярів 5-11 класів у межах проєкту «Навчання без меж». Це спільний освітній проєкт Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та регіональних каналів Суспільного мовника, а також платформ онлайн-телебачення MEGOGO https://megogo.net/ua, Київстар ТБ https://tv.kyivstar.ua/ua/, 1+1 video https://1plus1.video/, sweet.tv https://sweet.tv/ та volia.tv https://tv.volia.com/.

15:09 21.03.2022

Ще одна важка втрата для Джулинської громади

Сьогодні ми прощаємося із Владиславом Притуляком, який віддав своє молоде життя на Миколаївщині, де разом із батьком, мужньо боронив нашу Україну у війні з росією. Народився Владислав 22 червня 1995 року в чудовій сім'ї Анатолія та Людмили. Він був добрим, працелюбним, веселим, завжди приходив на допомогу, герой нашого часу.  Він ГЕРОЙ, але чомусь такий короткий вік дарувала йому доля… Приносимо щирі співчуття рідним та близьким покійного, розділяємо ваш біль та схиляємо голови... У вічній скорботі залишились батьки, дружина та маленький син. Владислав був справжнім патріотом своєї держави.  Для всіх нас він залишиться прикладом справжнього вірного сина нашого українського народу. Вічна пам’ять Герою!

10:45 20.03.2022

95-річний поважний ювілей!

Своє високоліття відзначив Олексій Пилипович Степовий, краєзнавець, художник, колишній політв'язень із Джулинки. Завітавши до його оселі, привітали господаря квітами, подарунками та вручили грамоту від сільської ради. А ще працівники закладів культури виготовили та подарували родинне фото ювіляра. З роси та води Вам, шановний Олексію Пилиповичу! Миру, міцного здоров'я на багато років!

15:02 19.03.2022

Щоранку о 9-й на всій території держави вшановуватимуть усіх, "хто міг би ще жити, якби Росія не почала цю війну"

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальнонаціональну хвилину мовчання для вшанування пам’яті всіх українців, які загинули у нашій Вітчизняній війні. Усіх, кого ми втратили через вторгнення Росії, через терор, розв’язаний окупантом.

15:54 16.03.2022

Як організувати освітній процес в умовах війни? Поради Державної служби якості освіти

Війна – надзвичайно складний час для усіх, а діти потерпають від неї найбільше. У цих обставинах школа може стати своєрідним осередком, що об’єднуватиме учнів та вчителів як громади, так і дітей та педагогів, які вимушені були покинути свої домівки. У багатьох регіонах це вже сталось і школи перетворились на осередки для надання гуманітарної допомоги внутрішньопереміщеним особам, а також приймають до себе вимушено переміщених дітей.

13:52 16.03.2022

Створено Telegram-канал “Підтримай дитину”

Telegram-канал “Підтримай дитину” https://t.me/pidtrumaidutuny зовсім нещодавно був створений невеличкою групою дитячих психологів та педагогів з метою підтримки дітей та їхніх батьків. За цей час приєдналось багато читачів і помічників. Поради, ігри та рекомендації щодня публікують у зрозумілій формі. Ось добірка фраз, які важливо говорити, аби почуватись у безпеці.

15:37 15.03.2022

Кошти за пробне ЗНО повертатимуть за спеціальною процедурою

Особи, які реєструвались для участі в пробному ЗНО, зможуть повернути кошти за спеціальною процедурою або перерахувати кошти в один із фондів для порятунку України. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. Це стане можливим, коли фахівці УЦОЯО отримають інформацію про механізми вступної кампанії, а значить, про доцільність пробного ЗНО.

15:31 15.03.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень