A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Завершилися роботи щодо технічного переоснащення котельні М'якохідського ЗЗСО

Завершилися роботи щодо технічного переоснащення котельні М'якохідського закладу загальної середньої освіти. Голова громади Петро Швець, перебуваючи у школі, оглянув стан виконання робіт щодо модернізації шкільної котельні. До цього часу у закладі освіти, де навчається понад 60 учнів, потужність котлів не могла забезпечити належний тепловий режим. Нині тут встановили нові сучасні котли. За словами директора школи Юрія Грицика, при такому ж об'ємі дров, який був раніше, температура у класах відразу збільшилася більше, ніж на 8 градусів. Крім того, використовували і вугілля, і дрова. Нині котельню перевели лише на дрова.

13:13 23.02.2022

Тижневий план роботи: 21.02-27.02.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 21.02 - 27.02.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

00:48 21.02.2022

Заходи з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні у Джулинській громаді

Сьогодні, 18 лютого у приміщенні центру культури і дозвілля Джулинської сільської ради відбулися заходи з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні. В заходах взяли участь керівники громади: Джулинський сільський голова Петро Швець, його заступники, начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів сільської ради.

18:20 18.02.2022

Відбувся черговий обласний збір лідерів учнівського самоврядування

17 лютого відбувся черговий обласний збір лідерів учнівського самоврядування, на якому була присутня Бойко Ірина, учениця 10 класу Шляхівського опорного ЗЗСО, лідер Джулинської ТГ. На засіданні розглядались актуальні питання щодо Учнівської ради Вінниччини та її основні завдання, про які розповіли Тетяна Лісогурська, начальник відділу інклюзивної, спеціальної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, Ірина Слободянюк, координатор Учнівської ради Вінниччини та Богдан Голумбйовський, який очолює Учнівську раду старшокласників Вінниччини «Лідер».

17:16 18.02.2022

Нарада ВОКС із керівниками закладів загальної середньої освіти

16 лютого відділ освіти, культури і спорту відповідно до річного плану роботи провів щомісячну онлайн-нараду із керівниками закладів загальної середної освіти. Начальник ВОКС Руслана Руденко інформувала про завдання у галузі освіти, визначені Управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області та Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОДА. Важливим аспектом була презентація результатів здійсненого аналізу мережі ЗЗСО Джулинської ТГ за 2018-2022 рік, проведеного МОН України. Головний спеціаліст ВОКС Ольга Яценко ознайомила керівників із протоколом атестаційної комісії ІІ рівня та графіком роботи експертної групи з вивчення діяльності педагогічних працівників, акцентувавши увагу на тому, що упродовж двох тижнів із 14.02 до 25.02.2022 члени атестаційної комісії будуть вивчати досвід роботи педагогів, які атестуються на присвоєння та відповідність раніше присвоєним вищій категорії та педагогічних звань.

19:42 17.02.2022

З ювілеєм, газето "Моя громада"!

14 лютого газета Джулинської територіальної громади відзначила 5-річний ювілей. У святковому заході брали участь голова громади Петро Швець, його заступник Микола Грабчак, депутат обласної ради, директор ТОВ "Прогрес" с.Серединка Олександр Кавун, Заслужені журналісти України Федір Шевчук та Петро Маніленко, голова Ради освітнього округу громади Михайло Шевчук, бібліотекарі сільських бібліотек громади, освітяни, громадські кореспонденти, а також учасники онлайн-конкурсу #Ювілей_Моягромада.

11:31 17.02.2022

Візерунки долі Ольги Трохименко

16 лютого отримали із друкарні нову книгу авторських віршів "Візерунки моєї долі" Ольги Трохименко, поетеси із Джулинки. Це вже друга збірка, яку до друку готував відділ освіти, культури і спорту сільської ради. Книга надрукована у Вінниці ТОВ "Меркьюрі-Поділля", має 132 сторінки, тверду глянцеву обкладинку та вкладку із кольоровими фотографіями. Книга вийшла за фінансового сприяння родини Ольги Трохименко. Над збіркою працювали Лариса Трохименко, Лариса Заміхора та Руслана Руденко. Передмову написала педагог Джулинської школи Тетяна Олексій. Дякуємо ТОВ "Меркьюрі-Поділля" за оперативність: 26 січня цього року макет книги ми надіслали до друку, а вже 16 лютого отримали готову книгу! Вітаємо автора із чудовою подією для громади!

11:27 17.02.2022

Тижневий план роботи: 14.02-20.02.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 14.02 - 20.02.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

22:48 16.02.2022

Заклади освіти Джулинської громади підтримали загальнодержавні заходи, спрямовані на єднання та підтримку України!

#UAразом Заклади освіти Джулинської громади підтримали загальнодержавні заходи, спрямовані на єднання та підтримку України!#UAразом та #обєднаніУкраїною. Відповідно до Указу Президента запроваджується нове свято - День єднання! Сьогодні, 16 лютого, із патріотичною символікою здобувачі освіти та педагоги закладів о 10:00 виконали Державний Гімн України!

13:55 16.02.2022

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради підтримує загальнодержавні заходи, спрямовані на єднання та підтримку України!

#UAразом Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради підтримує загальнодержавні заходи, спрямовані на єднання та підтримку України! Закликаємо заклади освіти та культури громади приєднатися до загальнодержавного марафону під хештегами #UAразом та #обєднаніУкраїною.

13:38 16.02.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень