A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Першість творчих колективів Джулинської ТГ

Дата: 24.04.2023 10:04
Кількість переглядів: 53

Війна змінили життя працівників культури як в Україні, так і в нашій Джулинській громаді. Окрім волонтерської, благодійної, просвітницької діяльності у закладах культури проводиться мистецька робота.    У Джулинському ЦКД та 14 філіях функціонує 11 дитячих, молодіжних та  дорослих гуртків (хореографічні, вокальні, спортивні, драматичні, декоративно-ужиткового мистецтва). До гурткової роботи залучено 64 учасника,  серед яких  і діти-переселенці, які беруть участь в онлайн-концертах та культурному житті громади. Упродовж березня-квітня 2023 року творчі колективи брали участь у міжнародних, всеукраїнських фестивалях, конкурсах та отримали високі результати. 

 

Радіємо здобутками: у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «ЖОВТО-БЛАКИТНЕ СЕРЦЕ» гран-прі  отримали завідувач Чернятської філії Олександр Мартич та завідувач Серебрійської філії Сергій Звонський, колективи Завітнянської, Теофилівської філій - І премію, М’якохідської, Берізкобершадської філій - ІІ премію.

 

 

Джулинський народний ансамбль української пісні "Надбужанка", М’якохідський народний фольклорний ансамбль "Подружки" та Джулинський дитячий танцювальний колектив "Квест" отримали І премії у II Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Українська весна".

За участь у Всеукраїнському патріотичному багатожанровому конкурсі мистецтв «Душа України» нагороджено  І премією Серебрійську філію, а  гуртківці М’якохідської філії здобули І та ІІ премії. Успішним пройшов Міжнародний конкурс мистецтв "MADE IN UKRAINE" для інструментального ансамблю сопілкарів "Ми з України" – ІІ премія. У регіональному відкритому конкурсі патріотичної пісні “Свою Україну любіть” диплом лауреата І ступеню в номінації ”Естрадний вокал” отримали вихованці гуртка Чернятської філії. На Міжнародному конкурсі "Палітра талантів"- PALETTE OF TALENTS – І премії здобули Джулинський ЦКД, М’якохідська філія. Міжнародний конкурс талантів “ART AVENUE” приніс Серебрійській філії  І премію, Серединська філія - ІІ премію.

Перемоги в онлайн-конкурсах стали доброю підтримкою галузі культури громади, юних талантів, аматорів. Бажаємо, щоб надалі конкурси відбувалися без ніяких обмежень та пересторог воєнного стану. Але, на жаль, поки що це неможливо...

Ольга Яценко, головний спеціаліст ВОКС

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень