A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

ДИСТАНЦІЙНІ ШКОЛИ ТА НАВЧАЛЬНІ ПЛАТФОРМИ НАДАЮТЬ БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Під час воєнного стану дистанційні школи надають безкоштовний доступ до навчання. Команда МОН підготувала перелік шкіл і організацій, які можуть допомогти дітям і сім’ям. Дистанційна школа «Атмосферна школа» надає безкоштовний доступ до пакету «Слухач» із готовими навчальними матеріалами, які можуть використовувати й учителі. Дистанційна школа «DAR» відкрила навчальну платформу для всіх учнів 7-11 класів. Академія сучасної освіти «А+» сотворила онлайн-проєкт для всіх дітей України, які можуть доєднатися до занять у Zооm.

15:42 11.03.2022

Ще одна важка втрата для Джулинської громади

Важка втрата для  для Джулинської громади. Загинув під Гостомелем  випускник  КЗ "Джулинський навчально-реабілітаційний центр" Джулинської сільської ради Вінницької області Олександр Коваль, 2001р.н., який народився в с.Устя Бершадського району. Закінчив Джулинський навчально-реабілітаційний центр  у 2018 році.

14:11 10.03.2022

ЩОДО ДПА ТА ЗНО У 2022 РОЦІ

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив https://t.me/SerhiyShkarlet/709, що об’єднавши зусилля з Комітетом з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України, освітянською та батьківською спільнотами виходимо з пропозицією про одноразову зміну алгоритмів щодо державної підсумкової атестації для учнів 11 класу та вступу до закладів вищої освіти України у 2022 році.

15:48 09.03.2022

Важка втрата для Джулинської громади

Сьогодні,  8 березня 2022 року, громада попрощалася з відважним, рішучим, щирим, добрим молодим хлопцем, справжнім захисником  України -  Лялюком Вадимом Миколайовичем, який загинув 6 березня від ворожої ракети, захищаючи міжнародний аеропорт «Вінниця» (Гавришівка). Вадим народився 18 червня 1994 року в селі Тернівка, де закінчив школу, звідки й був мобілізований до лав ЗСУ 16 травня 2015 року. Був відправлений у зону АТО на територію Донецької області Тельманівського району в село Гранітне, де мужньо обороняв територіальну цілісність нашої України. Він вистояв там, повернувся живим на рідну Вінниччину.

17:27 08.03.2022

Керівники закладів культури та бібліотек Джулинської громади завітали до Серединки на практичний семінар

22 лютого керівники закладів культури та бібліотек Джулинської громади завітали до Серединки на практичний семінар. Мова йшла про збереження бібліотечно-інформаційних ресурсів у нових умовах та роботу закладу культури щодо національно-патріотичного виховання. У семінарі брали участь заступник сільського голови Микола Грабчак, староста села Микола Хараїм, головний спеціаліст відділу освіти, культури і спорту Ольга Яценко, директор Джулинської публічної бібліотеки Неля Шкурат та усі працівники бібліотек громади та керівники закладів культури.

14:29 23.02.2022

Відбувся семінар учителів початкових класів на базі Ставківського ЗЗСО

22 лютого на базі Ставківського ЗЗСО І-ІІ рівнів відбувся семінар вчителів початкових класів на тему «Системно-діяльнісний підхід в організації освітнього процесу – основа формування компетентної особистості. Імплементація інноваційних LЕGО-методів навчання у систему освіти", в якому прийняли участь 15 вчителів.

13:16 23.02.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень