A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

ОПРИЛЮДНЕНО ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ВАРІАНТ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту. Демонстраційний тест можна завантажити у форматі .pdf за посиланням bit.ly/3OCmggX. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером.

15:44 27.04.2022

Основні акценти Державної служби якості освіти у Вінницькій області - на нараді із керівниками ОУО Гайсинського району

Сьогодні Державна служба якості освіти у Вінницькій області провела онлайн-нараду з керівниками органів управління освітою громад Гайсинського району. У роботі наради брала участь начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Руслана Руденко. Мова йшла про результати здійснення інституційних аудитів ЗЗСО, проведених ДСЯО у 2021 році, за напрямками:

13:09 27.04.2022

Відбулася апаратна нарада відділу освіти, культури і спорту

27 квітня відбулася апаратна нарада працівників відділу та централізованої бухгалтерії, у ході якої обговорили основні нормативні документи МОН України щодо роботи та виплати заробітної оплати праці у період дії воєнного стану в Україні. Також мова йшла про організоване закінчення 2021-2022 навчального року, зарахування дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти та надання відпусток педагогам у період дії воєнного стану. 

11:58 27.04.2022

Маємо гарну новину: музею історії села Шляхової присвоєно звання «зразковий»!

Маємо гарну новину: музею історії села Шляхової присвоєно звання «зразковий»! Керівник музею - вчителька історії Шляхівського опорного закладу загальної середньої освіти Олена Хахалина. «Наш музей було створено у 1993 році. Відтоді поповнення його фондів не припиняється. У 2012 році ми отримали статус шкільного музею. З огляду на трагічні події, які нині переживає наша країна, нема душевних сил порадіти цій високій оцінці спільної діяльності дітей, громадськості села, учителів. Маємо надію, що цей справді радісний історичний день недалеко, спогади про героїзм наших хлопців займуть достойне місце у нашому музеї», - розповіла Олена Іванівна односельчанам на сторінці Фейбук.

16:57 25.04.2022

Тижневий план роботи: 25.04-01.04.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 18.04 - 24.04.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:55 25.04.2022

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ

Про те, як працює галузь культури Джулинської громади у період воєнного стану йшлося сьогодні на нараді відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів культури та публічних бібліотек.

15:50 20.04.2022

Освіта Джулинської громади в умовах воєнного стану

За другий місяць війни до Джулинської громади прибули 458 дітей разом із своми родинами. Одні з них дистанційно навчаються у своїх школах, інші за заявами батьків - у закладах освіти громади. Станом на 18 квітня до освітнього процесу в школах Джулинської ТГ долучилися 45 дітей-переселенців. Із них найбільша кількість навчається у Джулинській опорній школі - 14 учнів, Шляхівській опорній школі - 10 учнів, 7 учнів - у Чернятській, 6 - у М'якохідській, по 2 учні у Березівській, Серединській, Тирлівській школах, по одному учню у Ставківській та Тернівській школах. Поряд з тим, 118 дітей шкільного та дошкільного віку громади виїхали з батьками за кордон або до інших регіонів України. 91 учень та 27 дітей дошкільного віку. 76 учнів продовжують навчатися у школах громади за допомогою технологій дистанційного навчання.

14:27 18.04.2022

Завтра закінчується реєстрація на участь у мультитесті

Вівторок 19 квітня буде останнім днем формування реєстраційних карток для охочих скласти мультипредметний тест для вступу до бакалаврату у 2022 році. Про це нагадали в Українському центрі оцінювання якості освіти. Фахівці центру попросили під час формування реєстраційної картки дуже уважно поставитись до заповнення прізвища, ім’я, по батькові, дати народження, серії й номера паспорта, номера мобільного телефону.

13:58 18.04.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень