A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

До уваги керівників та заступників керівників закладів загальної середньої освіти!

Управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області 19 травня о 14:00 год. буде проведено онлайн-вебінар з теми «Незабаром новий навчальний рік. Розробляємо освітні програми».

14:51 13.05.2022

ЗАМОВЛЕННЯ СВІДОЦТВ ПРО ЗДОБУТТЯ БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ 2022 ДЖУЛИНСЬКОЇ ТГ

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради повідомляє, що нині триває процес подання до Державного підприємства «Інфоресурс» замовлень на виготовлення документів про базову середню освіту та повну загальну середню освіту для цьогорічних випускників 9-х та 11-х класів громади. Кінцевий термін подання - до 20 травня, а закладам освіти можна здійснювати перевірку актуальності даних замовлень до 31 травня. У школах громади навчаються 176 учнів 9-х та 11-х класів. Серед них двоє переселенців із Волновахського району Донецької області та міста Лисичанськ Луганської області. Двоє учнів закінчують заклад освіти за екстернатною формою навчання.

14:04 13.05.2022

Сьогодні відбулася зустріч із головою профспілки працівників освіти Миколою Морочинським

Сьогодні відбулася зустріч із головою профспілки працівників освіти Миколою Морочинським. Спільно напрацьовували питання для реєстрації Угоди між відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради та Бершадською організацією профспілки працівників освіти і науки України на 2022-2025 роки. Документ був спільно підписаний дещо раніше на основі нової Галузевої угоди між МОН та Профспілками працівників освіти і науки України на 2021-2025 роки. Угода має пріоритетні позиції та нові пункти, які будуть втілюватися у життя спільно із профспілкою.

13:08 13.05.2022

ІХ обласний конкурс медіа «Україна починається з тебе!»

Вітаємо переможців територіального етапу ІX обласного конкурсу медіа «Україна починається з тебе!» серед учнів закладів загальної середньої освіти Джулинської сільської ради, творчі роботи яких посіли перші місця у територіальному етапі та братимуть участь в обласному етапі конкурсу: Анастасію Сабірову - ученицю Шляхівської школи, Ольгу Петріянчук – ученицю Джулинської школи, Івана Безручка - учня Теофилівської філії, Адріану та Даніелу Шкуратів – учениць Джулинської школи, Вікторію Рибак – ученицю Тернівської школи.

15:36 12.05.2022

12 ТРАВНЯ СТАРТУЄ СЕРІЯ ВЕБІНАРІВ З ПІДГОТОВКИ ДО НМТ

12 травня 2022 року Громадська спілка «Освіторія» та ЮНІСЕФ запускають щоденні безкоштовні вебінари з підготовки до національного мультипредметного тесту на платформі iLearn. Під час вебінарів всі охочі зможуть дізнатися деталі вступної кампанії 2022 року, аспекти підготовки та складання НМТ, ознайомитися з виконанням тестових завдань, порадами досвідчених експертів щодо розподілу часу під час складання тесту тощо.

08:28 11.05.2022

ДИСТАНЦІЙНІ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ НАВЧАННЯ, САМОРОЗВИТКУ ТА ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ Й ПЕРЕВІРЕНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування. За ініціативи Дарії Герасимчук Офіс Президента України спільно з ЮНІСЕФ та Міністерством соціальної політики України створили чат-бот "Дитина не сама". Бот орієнтований на допомогу неповнолітнім дітям у складних ситуаціях воєнного часу. Тут можна знайти інформацію про те, як прихистити дитину, що робити у випадку, якщо вона загубилася або ви її знайшли. Крім того, у боті є контакти гарячої лінії підтримки дітей, сімей та соціальних працівників.

08:10 11.05.2022

Тижневий план роботи: 09.05-15.05.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 09.05 - 15.05.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:08 09.05.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень