A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

"Проліски надії-2022"

Джулинська територіальна громада серед переможців! Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОДА підведено підсумки обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2022».

13:59 06.05.2022

В Україні стартує масштабна інформаційна кампанія до 8–9 травня

8 і 9 травня Україна відзначатиме День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У зв’язку з цим розпочинається інформаційна кампанія до пам’ятних дат новим роликом з циклу «Війна і міф». А також оприлюднено підбірку ключових смислів, важливих для розуміння і пам’ятання Другої світової війни.

15:49 05.05.2022

Вийшов друком черговий номер газети "Моя громада" за квітень

Вийшов друком черговий номер газети Джулинської ТГ "Моя громада". У ньому висвітлені події, що відбулися у територіальній громаді у квітні. Враховуючи воєнний стан в Україні, головний акцент видання зроблено на волонтерській діяльності та допомозі від жителів Джулинської громади нашим Захисникам на фронт. Також частина матеріалів приурочена відзначенню Великодніх свят та соціальному захисту літніх людей, висвітлено питання правової допомоги (що робити, коли загубили паспорт; про поведінку з підозрілими та вибухонебезпечними предметами, пенсію за віком в умовах воєнного стану). У газеті розміщено звіт сільської ради про виконання бюджету громади за І квартал цього року. Підготовлено рубрику "Освіта та культура громади під час воєнного". Не залишать байдужими читачів розповіді про навчання дітей-переселенців, які приїхали до Джулинки. На третій сторінці читайте про людей, які живуть поруч. Редакція продовжує традиційну рубрику "Сторінка для дітей": читайте родиною казки, розгадуйте ребуси та кросворди. Шановні читачі! Ви маєте можливість розмістити на шпальтах газети привітання, подяки та оголошення. Колектив редакції бажає усім поціновувачам часопису міцного здоров'я та миру! Все буде УКРАЇНА!     

14:05 04.05.2022

Відбулося засідання організаційного комітету до Дня пам'яті та перемоги у Другій світовій війні

У відділі освіти, культури і спорту відбулося засідання організаційного комітету щодо відзначення Дня пам'яті та перемоги у Другій світовій війні, Дня матері, Дня вишиванки та Дня Європи. У зібранні брали участь заступник сільського голови Микола Грабчак, начальник ВОКС Руслана Руденко, спеціаліст ВОКС, відповідальний за галузь культури Ольга Яценко, директори комунальних закладів культури Неля Шкурат та Галина Василюк. Вирішили 8 травня, враховуючи умови воєнного стану, провести патріотичну акцію "Свіча Пам'яті", у рамках якої організувати покладання квітів до Братської могили у с.Джулинка за участю голови громади Петра Швеця, його заступників, керівників відділів та управлінь сільської ради. Заходи у населених пунктах громади провести в онлайн-форматі. З метою уникнення зібрання великої кількості людей під час воєнного стану біля меморіалів слави та пам'ятних знаків, запропонувати жителям сіл громади самостійно покласти квіти та запалити лампадки у знак пам'яті загиблих родичів та земляків.   

16:45 02.05.2022

Електронні версії підручників (1-11 класи)

Електронна бібліотека на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» налічує 1288 підручників і посібників. На сайті доступні електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу – з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами. Завдяки QR-коду вчителі та учні можуть за лічені секунди знайти необхідні підручники.

14:03 02.05.2022

Чи вписувати учнів, які планують повертатися на навчання до попереднього закладу освіти, у Класні журнали, чи вести для них окремі?

Облік навчальних досягнень учнів може здійснюватися як у Класному журналі відповідного класу, так і в окремому журналі. Зазначене питання має бути врегульоване рішенням керівника (наказом), яке приймається відповідно до статті 23 Закону України «Про освіту» в межах гарантованої державою академічної, організаційної, фінансової і кадрової автономії закладів освіти.

13:35 02.05.2022

Як діяти керівництву, якщо педагог за дистанційної форми роботи не виконує своїх обов'язків?

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, вторгненням її збройних сил, а також окупацією частини території України, організація здобуття освіти в очній формі, залежно від конкретної ситуації в кожному населеному пункті, несе доволі високі ризики для життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

13:27 02.05.2022

Тижневий план роботи: 02.05-08.05.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 18.04 - 24.04.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:53 02.05.2022

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Сьогодні відбулася нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів загальної середньої освіти громади за участю заступника сільського голови Миколи Грабчака, начальника відділу освіти, культури і спорту Руслани Руденко, головного бухгалтера Людмили Ляшевської, директорів шкіл та завідувачів філій. Мова йшла про організоване завершення 2021/2022 навчального року, видачу документів про освіту, механізм зарахування учнів до 1-х класів, а також спільно напрацьовували механізм приведення заробіної плати педагогів до змін бюджетних призначень 2022 року у зв'язку зі зменшенням освітньої субвенції в умовах воєнного стану. 

17:21 28.04.2022

ПРОЦЕДУРА ОТРИМАННЯ ДУБЛІКАТА ДОКУМЕНТА ПРО ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ

В умовах повномасштабної війни втрату документів про освіту не можна назвати рідкістю, адже багатьом українцям довелося евакуюватися з рідних міст у більш безпечні регіони. Головне правило – не панікувати. Алгоритм подальших дій залежить від обставин, які детально розібрала команда Міністерства освіти і науки України.

15:51 27.04.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень