A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

СЕРТИФІКАТ УЧАСНИКА ЗНО

Замість традиційного ЗНО для вступу на бакалаврат цього року заплановано проведення національного мультипредметного тесту (НМТ). Щоб узяти участь у цьому тестуванні, потрібно до 9 квітня зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

14:27 06.04.2022

МОН надало рекомендації щодо завершення навчального року

МОН надало методичні рекомендації школам щодо закінчення навчального року. Відповідний наказ опублікований на сайті міністерства. Насамперед МОН рекомендує закладам освіти самостійно визначити день закінчення навчання, внісши за потреби зміни до структури навчального року, визначеної закладом. Також у міністерстві радять ущільнити навчальний матеріал, організувати самостійне опрацювання навчального матеріалу учнями, додаткові консультації, аби виконати освітні й навчальні програми та навчальний план.

15:40 05.04.2022

Коли відбудеться спрощене ЗНО: орієнтовний час від профільного комітету ВР

За попередньою інформацією, національний мультипредметний тест абітурієнти складатимуть у липні. Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак у коментарі УП. Життя. Водночас Бабак розповів, що точні дати поки складно назвати. Проте запевнив, що тестування відтерміновувати не будуть, якщо ситуація на фронті не погіршиться.

15:31 05.04.2022

Долучайтеся до Всеукраїнського онлайн-уроку фізкультури

Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку, відбудеться 6 квітня о 13:00. Урок відбудеться у рамках програми Президента України “Здорова Україна”. Всеукраїнський урок покликаний об’єднати учнівство та вчительство з різних куточків України. Також до уроку долучаться зірки спорту та шоубізнесу: телеведучий Олександр Педан, співак Позитив (Олексій Завгородній), танцюрист Женя Кот, футболіст Олександр Зінченко, дзюдоїстка Дар’я Білодід та інші.

14:57 05.04.2022

Патріотична акція під гаслом «Великодній оберіг воїну, щоб мир зберіг!»

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради ініціює проведення патріотичної акції серед дітей та учнівської молоді громади на підтримку воїнів-земляків під гаслом «Великодній оберіг воїну, щоб мир зберіг!». Метою акції є написання листів, виготовлення оберегів, патріотичних сувенірів, синьо-жовтих браслетів, малюнків та аплікацій, що будуть передані на фронт нашим захисникам разом із допомогою від жителів Джулинської громади. Адже воїнам-землякам надзвичайно важливою є моральна підтримка від найрідніших!

17:10 04.04.2022

У Джулинській публічній бібліотеці надається відкритий доступ до мережі Інтернет

Шановні жителі Джулинської громади! У Джулинській публічній бібліотеці надається відкритий доступ до мережі  Інтернет. Всі жителі  громади та люди із тимчасово окупованих територій  можуть користуватись ним з 9.00 до 16.00 години, з понеділка по п'ятницю у приміщенні бібліотеки. 

15:22 04.04.2022

Тижневий план роботи: 04.04-10.04.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 28.03 - 03.04.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

09:25 04.04.2022

Газета "Моя громада" за березень 2022 року №2-3 (61-62)

Вийшов черговий номер газети Джулинської територіальної громади "Моя громада" за березень. На першій шпальті видання читайте про наших Героїв із Тернівки, Шляхової, випусника Джулинського навчально-реабілітайного центру, які віддали молоде життя за мир у нашій державі. "Україна переможе! Слава Героям" - гасло березневого номера нашої газети. Читайте новини про те, чим живе громада у період війни, про гуманітарну допомогу, волонтерську діяльність. Інформаційні матеріали  про отримання допомоги внутрішньо переміщеним особам, організацію дистанційне навчання у школах для дітей-переселенців, традиційно цікавими є матеріали про жителів-ювілярів громади, а також вітання іменинникам. Чекаємо на ваші дописи до наступного номера.

20:20 02.04.2022

Сьогодні відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради

Креативно, творчо, інноваційно! Сьогодні відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради. Атестацію проходили 8 працівників закладів дошкільної освіти Джулинки, Шляхової, Ставок, у яких не створено комісій І рівня. Педагоги презентували досвід роботи з інноваційними технологіями: STREАM-лабораторії, геокешинг, sendplay, аквагрим, бодіарт, використання LEGO.

17:16 31.03.2022

Як організувати роботу з учнями та їх психологічну підтримку в умовах війни

В умовах війни учні особливо потребують підтримки. Вчитель може продемонструвати її перш за все власними стійкістю та спокоєм. Як психологічно підтримати дітей та формуванню яких наскрізних умінь присвятити увагу https://bit.ly/3wPOGxG

15:07 30.03.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень