A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Переможців конкурсу "Європа очима дітей" відзначено відзнаками та подарунками

Дата: 24.04.2023 14:16
Кількість переглядів: 67

Діти Джулинської громади, які перебували в українсько-польському оздоровчому табору «Колос-Братерство» у польському місті Криниця-Здруй, після повернення додому брали участь у творчому конкурсі «Європа очима дітей», який мав три номінації: «Відео», «Презентація» та «Публікація». Учасники та учасниці конкурсу за підсумками перебування у таборі мали змогу у творчій формі поділитися своїми враженнями від перебування у європейській країні. Сьогодні відбулося нагородження переможців та учасників цього конкурсу. 

Церемонію нагородження провели у кабінеті голови Джулинської сільської ради Петра Швеця за участю першого заступника Ніни Кравець, начальника ВОКС Руслани Руденко та інспектора Лариси Заміхори. Заступник керівника ВТО ВФСТ «Колос» Микола Васильович вручив грамоту та цінний подарунок за ІІІ місце учню 10 класу Джулинського ліцею Думанському Олександру у номінації "Відео", а також відзнаки та цінні подарунки отримали учасники конкурсу Войтовська Юліана, Хараїм Ірина, Стець Софія, учні Серединського ліцею, та Сторожевська Вікторія, учениця Джулинського ліцею.  

Українсько-польській табір «Колос-Братерство» і надалі продовжуватиме приймати дітей з Вінниччини та усієї України. Поки війна триває, українські діти так чи інакше страждатимуть від її наслідків і дуже важливо, давати їм можливість фізичного та емоційного відпочинку. Цей оздоровчий проєкт втілився у життя в рамках співпраці ВТО ВФСТ «Колос», МГО «Україна-Польща-Німеччина» та польської фундації «Братерство».

Руслана Руденко, начальник ВОКС

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень