A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Леонід Пяташ. Презентація нової поетичної збірки 2022

Кожному однокласнику - нова книга! Так неординарно відбулася презентація нової авторської збірки віршів земляка Леоніда Пяташа. У Джулинській публічній бібліотеці через 50 років зібралися випускники 1972 року Джулинської середньої школи. Тож їх однокласнику Леоніду випала гарна нагода - презентувати третю збірку власної творчості "Фантазії літнього віку". У ній зібрані твори про сімейні цінності, красу життя, нестерпний плин часу, про власний погляд на актуальні події та особистий шлях на цій землі. Видавець ТОВ "Твори" м.Вінниця. Книга має 140 сторінок, підписана до друку 14 лютого 2022 року, наклад 150 примірників.

14:36 15.08.2022

Головним управлінням ДСНС України у Вінницькій області перевірено стан захисної споруди Джулинського ліцею

10 серпня Головним управлінням ДСНС України у Вінницькій області комісійно проведено огляд укриттів закладів освіти Джулинської громади. Зокрема, побували у Джулинській опорній школі. В укритті силами технічних працівників проведено поточний ремонт приміщень, покращено стан освітлення, наявна пожежна сигналізація, забезпечено пожежну безпеку. Нині тривають роботи щодо облаштування внутрішнього туалету та каналізації у підвалі.

13:26 10.08.2022

Обласна нарада: готуємося до нового 2022/2023 навчального року

Сьогодні відділ освіти, культури і спорту брав участь в обласній нараді з питань підготовки закладів освіти до роботи у новому 2022/2023 навчальному році, а також тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях закладів освіти, підготовки місць для ВПО під час нової хвилі евакуації. Зустріч відбулася під керівництвом заступника голови Вінницької ОВА Наталії Заболотної. Мова йшла про реалізацію заходів, спрямованих на забезпечення  фонду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти у готовність за призначенням.  

23:42 09.08.2022

Зустріч поліцейського офіцера громади з молоддю

У Джулинській публічній бібліотеці 4 серпня відбулося спілкування в неформальній обстановці юних користувачів бібліотеки з поліцейським офіцером громади - капітаном поліції Поліщуком Владиславом Миколайовичем. В Україні діє воєнний стан та тривають бойові дії, тож кожен з нас повинен знати основні правила поведінки та дії під час повітряної тривоги, обстрілів, комендантської години. Капітан провів інструктаж з безпеки життєдіяльності та охорони здоров'я під час літнього періоду, ознайомив із правилами поведінки під час обстрілів, які речі мають бути при собі, як діяти, якщо натрапили на вибухонебезпечний предмет та куди звертатися.

21:59 04.08.2022

У Дяківській бібліотеці організували зустріч із письменницею

У Дяківській філії Джулинської публічної бібліотеки відбулась цікава  онлайн-зустріч із українською дитячою письменницею Ольгою ТИМЧЕНКО, переможицею конкурсу #ДитячаКоронаціяслова-2020 з презентацією авторської дебютної книжки «Таємниця Підкарпаття». Мета зустрічі - розповісти дітям про те, що треба мріяти! Головне - докладати зусиль, щоб мрії обов'язково збулися. Дитячі мрії - це запорука гарного майбутнього. Також письменниця розповіла про історію написання книги. Думаю для діток буде гарним досвідом і, можливо, когось надихне на створення своєї гарної історії. Діти з нетерпінням будуть очікувати на другу частину книги. Наша розмова надихнула діток до читання книги, тож утворилася черга: хто за ким буде читати книгу. #читай_українською 

21:21 04.08.2022

Триває акція "Подаруй книгу бібліотеці"

За ініціативи методиста комунального закладу «Джулинська публічна бібліотека» Юлії Буркан, за підтримки директора Нелі Шкурат та бібліотекаря Катерини Рибак у нашій громаді проходить благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу!» За 20 днів її проведення до закладу надіслано більше тисячі нових сучасних україномовних книг.

12:15 04.08.2022

Засідання Ради керівників культури Джулинської громади

13 липня відбулося засідання Ради керівників культури Джулинської громади, у ході якого підведено підсумки роботи відділу освіти, культури і спорту та закладів культури у першому півріччі 2022 року та окреслено основні напрями культурно-мистецької діяльності на друге півріччя. Зокрема, начальник відділу Руслана Руденко інформувала про заходи, що здійснювалися відповідно до річного плану роботи, враховуючи введення із 24.02.2022 воєнного стану в Україні, а також карантинних обмежень у зв’язку із поширенням СОVID-19. З метою забезпечення управлінської діяльності та координації роботи закладів культури проведено щомісяця інструктивно-методичні наради в режимі онлайн. 

22:35 13.07.2022

Тижневий план роботи: 11.07-17.07.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 11.07 - 17.07.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:28 11.07.2022

Інформація щодо особливостей організації нового 2022/23 навчального року та рекомендації першочергових кроків із підготовки до нього

Міністерство освіти і науки України підготувало інформацію щодо особливостей організації нового 2022/23 навчального року та рекомендації першочергових кроків із підготовки до нього.

14:50 06.07.2022

Діти Джулинської громади мають можливість провести канікули у польському місті Криниця-Здруй

За сприяння голови громади Петра Швеця діти Джулинської громади мають можливість провести канікули у польському місті Криниця-Здруй. Міжнародна громадська організація “Україна-Польща-Німеччина” (голова Сергій Татусяк) спільно з фундацією «Братерство»  та ВТО ВФСТ «Колос» запрошують дітей Вінниччини на оздоровлення упродовж 21 дня. Щоб організувати такий табір працює велика команда людей із України та Польщі. Із Джулинської громади на оздоровлення та відпочинок відправлено 13 дітей та двох супроводжуючих педагогів. Перебування дітей у Польщі - безкоштовне. Батьки сприяли в організації дороги, а також оформленні документів на перетин кордону дітьми. Для організації групи дітей, відділ освіти, культури і спорту надсилав запрошення керівникам шкіл. Дякуємо Міжнародній громадській організації “Україна-Польща-Німеччина” та нашим закордонним благодійникам! Все буде Україна!

14:58 04.07.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень