A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Газета Джулинської територіальної громади "Моя громада" (серпень 2022)

"Із Днем Незалежності, рідна Україно!" - говорить газета "Моя громада" Джулинської територіальної громади №7-8 за липень-серпень. Для жителів сіл - 2200 друкованих примірників, а електронна версія у вільному доступі для усіх поціновувачів видання. Читайте вісточку від побратимів, про волонтерські справи жителів сіл, допомогу нашим воїнам та внутрішньо переміщеним особам, а ще роздуми про Лисичанськ Ніни Рубєжної. А для маленьких читачів - кросворд про Спас та казочка "Гудуть та меду не приносять".

22:41 22.08.2022

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні

За ініціативи Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» – учасника загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні буде проведено в третю суботу вересня  Всесвітній день прибирання.

12:17 22.08.2022

Результати опитування батьків учнів шкіл Джулинської громади

Відділом освіти культури і спорту Джулинської сільської ради спільно з керівниками закладів освіти проведено опитування батьків здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Джулинської територіальної громади з використанням Google Forms щодо форм організації освітнього процесу з 1 вересня 2022 року.

13:55 20.08.2022

У Джулинській громаді перевірили стан підготовки найпростіших укриттів закладів освіти

16 та 17 серпня у Джулинській громаді проведено остаточний огляд споруд цивільного захисту до роботи у новому 2022/2023 навчальному році із залученням представників Бершадського районного сектору головного управління ДСНС України у Вінницькій області, Держпродспоживслужби та Національної поліції. Членами комісії підписано акти оцінки об’єкта (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості його використання для укриття учасників освітнього процесу та акти готовності шкіл до роботи у новому 2022/2023 навчальному році. 

10:01 20.08.2022

Виконком сільської ради: питання готовності найпростіших укриттів закладів освіти

На засіданні виконавчого комітету Джулинської сільської ради, яке відбулося 18 серпня, розглядали питання щодо підготовки закладів освіти громади до роботи у новому 2022/2023 навчальному році. Начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко інформувала про стан підготовки найпростіших укриттів закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Зокрема, повідомила, що із 14 шкіл 9 мають споруди цивільного захисту: 8 - власні найпростіші укриття (НУ) та 1 - протирадіаційне укриття (ПРУ). У закладах дошкільної освіти найпростіші укриття наявні лише у двох закладах.

16:33 18.08.2022

Всеукраїнська патріотична акція "Молодь проти війни" до Дня Незалежності України

«Молодь проти війни» - Всеукраїнська патріотична акція з метою висловити протест війні росії проти України, гідного відзначення 31-ї річниці Дня Незалежності України. Відділ освіти, культури і спорту підтримує ініціативу проведення Всеукраїнської акції та закликає молодь Джулинської громади висловити свою громадянську позицію!

16:36 17.08.2022

Педагоги закладів - учасники тренінгу

15-16 серпня педагоги закладів освіти Джулинської сільської ради мали змогу долучитися до тренінгу «Емоційна підтримка та професійне зростання вчителів», який реалізується в рамках проєкту «Safe Space - Невідкладна психосоціальна підтримка для студентів і шкільних вчителів» у співпраці між Національним університетом «Києво-Могилянська академія»,

15:04 17.08.2022

Підтримаймо благодійну акцію "Смілива гривня"!

Шановні жителі Джулинської громади! Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної акції «Смілива гривня», щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ.

14:55 17.08.2022

Виготовлення дідуха

У Хмарівській філії Джулинської публічної бібліотеки організували майстер-клас із виготовлення дідуха. Бібліотекар Світлана Паламарчук розповіла про історію виникнення та традиції символу урожаю, добробуту, багатства, безсмертного предка, зачинателя роду, духовного життя українців, оберега роду. Дідухи будуть неєвід'ємним атрибутом під час заходів до Дня Незалежності України.

15:53 16.08.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень