A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

У Джулинській громаді 2021/2022 навчальний рік завершився підсумковим засіданням Ради освітнього округу

 Освітяни підвели підсумки організаційної, фінансової та методичної роботи у ІІ півріччі 2022 року та окреслили ряд завдань на літній період із метою підготовки безпекового середовища у закладах освіти до початку нового навчального року.

15:24 16.06.2022

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Джулинської сільської ради

16 червня 2022 року Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ провів чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій сільської ради. Комісія розглянула питання щодо можливості функціонування пришкільних таборів на базі закладів загальної середньої освіти влітку 2022 року.

15:10 16.06.2022

Методичні рекомендації щодо впровадження професійного стандарту керівника (директора) закладу дошкільної освіти

Фахівцями відділу дошкільної та початкової освіти державної установи «Український інститут розвитку освіти» було розроблено методичні рекомендації щодо впровадження професійного стандарту керівника (директора) закладу дошкільної освіти (ЗДО). https://uied.org.ua/.../06/mr_profstandart_ker_uiro_mon.pdf

15:46 10.06.2022

10 ЧЕРВНЯ – РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ДОДАТКОВИЙ ПЕРІОД РЕЄСТРАЦІЇ НА УЧАСТЬ У НМТ

Сьогодні, 10 червня 2022 року, розпочався додатковий період реєстрації для участі у НМТ.  Якщо вступник не встиг заповнити реєстраційну картку до 19 квітня, проте має бажання проходити тестування, він зможе зареєструватися і взяти участь у додатковій сесії НМТ. Для цього потрібно дотримуватись наступного алгоритму.

12:33 10.06.2022

На постійній комісії сільської ради обговорили питання оптимізації закладів освіти

Сьогодні в онлайн-форматі відбулося засідання постійної комісії Джулинської сільської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури і спорту. Мова йшла про перейменування закладів загальної средньої освіти відповідно до Закону України "Про освіту", а також про оптимізацію закладів освіти Джулинської громади. 

16:51 09.06.2022

У Джулинській громаді відзначили День журналіста України

Вчора уп'яте у Джулинській громаді відзначили День журналіста України. Захід відбувся у Джулинській публічній бібліотеці за участю голови громади Петра Швеця, депутата обласної ради Олександра Кавуна, редакції місцевої газети "Моя громада", членів Національної спілки журналістів України, а також активних дописувачів. Почесними гостями були Федір Шевчук, редактор газети "Бершадський край", Григорій Погончик, краєзнавець із Бершаді, Олексій Степовий, краєзнавець із Джулинки, переможці територіального етапу медіа-конкурсу "Україна починається з тебе" із Шляхової, Джулинки, Тернівки та Теофилівки.

15:21 07.06.2022

Тижневий план роботи: 06.06-12.06.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 06.06 - 12.06.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

22:26 05.06.2022

Вітаємо випускників Джулинської дитячої школи мистецтв!

Цьогоріч 13 учнів класу образотворчого мистецтва отримали свідоцтва про закінчення навчання. Хоча школа мистецтв функціонує у громаді п'ятий рік, це перший випуск викладача Яни Віталіївни Маринич. Діти навчалися упродовж 4 років, а у травні успішно склали іспити із предметів: композиція, живопис, ліпка, малюнок та історія мистецтва.

16:12 01.06.2022

Обласний конкурс «Годівничка»

Обласний конкурс «Годівничка» традиційно об’єднує усіх, хто любить природу. Цьогоріч в обласному етапі конкурсу брали участь 34 роботи з 4-х районів 7 територіальних громад. Серед переможців конкурсу у різних номінаціях колективи Тернівського, Джулинського, Серединського та Шляхівського закладів освіти. Серед 25 обласних переможців – 13 на рахунку Джулинської громади. Грамотами станції юних натуралістів також буде відзначено 11 учителів, які підготували переможців та призерів конкурсу. Вітаємо та зичимо нових перемог юним природолюбам та їх наставникам! Інспектор Заміхора Л.А.

15:23 01.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень