A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Учасник ІІ етапу олімпіади з інформатики - шестикласник Чернятського ліцею

Богдан – юний інформатик! Так можна сказати про єдиного учасника ІІ етапу олімпіади з інформатики серед закладів освіти нашої громади, який проведено на базі Джулинського ліцею. Богдан Гребенюк, шестикласник Чернятського ліцею, виконував завдання для 8 класу упродовж 4-х годин під «пильним оком» обласного журі! Наполегливий, відповідальний розумник! Підготував до олімпіади Богдана учитель інформатики Чернятського ліцею Андрій Танасійчук. Побажаймо юному учаснику інформативного конкурсу оволодіння новими, надзвичайно необхідними у сучасному світі, уміннями!

13:27 21.11.2022

Всесвітній день дитини в Україні

Щорічно 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Цього дня 1989 року була прийнята "Конвенція про права дитини", яка визначила, що дітям для повноцінного розвитку і щасливого життя необхідно рости в сім'ї, в атмосфері любові, підтримки і взаєморозуміння. Проте російсько-українська війна у життя дітей увійшла своїм жахіттям. Стільки дітей пережили бомбардування та бачили те, чого би ніколи не мали бачити… Стільки родин вимушено покинули рідні домівки. Частина дітей втратила рідних… Станом на 19 листопада більше 1274 дитини постраждали від війни: 437 дітей загинуло, понад 837 отримали поранення.

10:52 20.11.2022

Тижневий план роботи: 21.11 - 27.11.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 21.11 - 27.11.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

23:52 19.11.2022

Стартував II етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Листопад завжди був багатим на конкурси та олімпіади, тож шкільний та територіальний етапи ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка об’єднали усіх охочих довести знання творчості Великого Кобзаря. 18 листопада у тематично оформленому вестибюлі Джулинського ліцею було гамірно та людно. Стартував ІІ етап мовного конкурсу.

17:00 18.11.2022

"Українська мова для всіх" загальнодежавний проєкт

Мовний ревізор нас рекомендує! Завітайте на наші заняття! Уже стало доброю традицією щоп'ятниці проводити уроки української мови в рамках проєкту "Мова для всіх". Учителем української мови та літератури Продан Діаною було проведено заняття "Мовний ревізор".

16:58 18.11.2022

Працівники Ставківського закладу культури - підготували партію смаколиків для захисників

Перший заступник голови громади Ніна Кравець разом із начальником відділу освіти, культури і спорту Русланою Руденко відвідали Ставківський заклад культури. Щиро подякували новопризначеному завідувачу Марущак Юлії Василівні та бібліотекарю Таужнянській Надії Михайлівні за відчутні зміни: щовівторка люди йдуть до закладу, щоб приготувати випічку, голубці, інші смачні страви для ЗСУ. Вражають волонтерські справи: приготовлені ящики із випічкою, відра зі смаколиками, підписані захисникам на фронт.

16:30 17.11.2022

Розпочала роботу Молодіжна рада при Джулинській сільській раді

16 листопада розпочала роботу Молодіжна рада при Джулинській сільській раді. Це консультативно-дорадчий орган, утворений для сприяння участі молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики у Джулинській територіальній громаді, активізації громадської позиції, налагодження ефективної взаємодії між молоддю та органом місцевого самоврядування. Куратором Молодіжної ради є відділ освіти, культури і спорту.

17:49 16.11.2022

Перемога учасників збірної команди закладів освіти Джулинської ТГ у ІІ етапі районних змагань із настільного тенісу

Вітаємо з перемогою учасників збірної команди закладів освіти Джулинської ТГ у ІІ етапі районних змагань із настільного тенісу у рамках учнівської Гімназіади! Четверо спортсменів-старшокласників із Чернятського та Шляхівського ліцеїв: Ткач Святослав, Кшановська Лілія, Сокольвак Сергій, Загранична Валерія - вибороли ІІІ місце серед команд Гайсинського району. Вітаємо!

14:40 16.11.2022

Волонтерська діяльність комунального закладу "Джулинський центр культури і дозвілля"

У Джулинському центрі культури і дозвілля знову людно. Небайдужі господині зібралися для того, щоб порадувати наших захисників смачними варениками. Наші мужні хлопці захищають спокій, тому найменше, що ми можемо зробити тут в тилу - приготувати смачну домашню їжу. Щиро дякуємо усім, хто долучився до роботи, хто приносив начинку до вареників і готував. Сподіваємося, наші смаколики передадуть воїнам хоч трішки домашнього тепла. Смакуйте, наші герої. Слава Україні!

17:57 14.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень