A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Тижневий план роботи: 28.11-04.12.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 28.11 - 04.12.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

00:09 28.11.2022

Вшанувальні заходи у закладах освіти та культури громади в знак вшанування пам'яті жертв голодоморів

26 листопада минають 90-ті роковини від найбільшого голодомору українського народу, який був запланований комуністичним режимом задля знищення української нації та її ідентичності в 1932-1933 роках. Українці у ХХ сторіччі пережили три голодомори: 1921-1923, 1932-1933 і голод 1946-1947 років. Вони завжди прагнули знищити нас. Голодом, холодом, а тепер - ракетами! Та не вийде!

14:41 26.11.2022

У Джулинському ліцеї проведено презентацію виставки про період Голодомору в Україні

Сьогодні сумний день в історії незламної Української держави. Голодомор чорним крилом пройшовся сільськими домівками у 30-х роках... Передати молоді історію свого роду - завдання старшого покоління. У бібліотеці та кабінеті історії Джулинського ліцею проведено презентацію виставки про період Голодомору в Україні, на Поділлі та у Джулинці. Учні старших класів із хвилюванням слухали про спогади очевидців про ті страшні роки. Маємо пам'ятати...

12:35 26.11.2022

Тернівський ліцей - учасник обласного свята переможців олімпіад і конкурсів "Таланти Поділля"

Надзвичайна подія в історії освіти Джулинської громади! Тернівський ліцей - учасник обласного свята переможців олімпіад і конкурсів "Таланти Поділля"! Галину Анатоліївну Качур та її шестеро вихованців віншовано на обласному святі та нагороджено Почесною грамотою за перемогу у Всеукраїнській грі "Джура". Дякуємо адміністрації ліцею, педагогу, вихованцям та батькам за підвищення іміджу Джулинської громади!

16:56 25.11.2022

Відбулося засідання міжшкільного методоб’єднання учителів природничого циклу Джулинської ТГ

24 листопада 2022 року у Ставківській гімназії відбулося засідання міжшкільного методоб’єднання учителів природничого циклу Джулинської ТГ на тему «Формування природничих компетентностей шляхом впровадження сучасних форм і методів на уроках природничих дисциплін».Метою семінару було з’ясування найефективніших сучасних інноваційних форм, методів, прийомів та технологій для формування критичного мислення на уроках предметів природничого циклу та розширити знання вчителів про способи, прийоми і форми навчання, що підвищують пізнавальний інтерес учнів.

10:16 25.11.2022

У Шляхівському ліцеї - цифрова обнова!

Нещодавно опорний заклад освіти отримав фінансову підтримку від ЮНІСЕФ у розмірі 3 тисячі доларів. Кошти спрямовано на придбання комплекту мультимедійного обладнання - інтерактивної панелі Newline, мульмедійного проєктора з короткофокусним об'єктивом та ноутбука. Ще придбали сучасні принтери. А сьогодні у закладі освіти виконано монтажні роботи та апробовано новинку. Відділ освіти, культури і спорту сільської ради бажає школярам та колективу Шляхівського ліцею креативного навчання та інноваційного підходу до отримання знань у Новій українській школі.

15:43 24.11.2022

Відбулося засідання методичного об'єднння з питань виховної роботи Джулинської ТГ

23 листопада на базі Берізкобершадської філії Джулинського ліцею відбулося засідання методичного об'єднння з питань виховної роботи Джулинської ТГ, яке об’єднало заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів. На зібранні розглядалося питання «Про формування громадянських компетентностей, відповідальної поведінки та національно-патріотичного виховання учнівської молоді у 2022-2023 навчальному році».

15:04 23.11.2022

Проведено засідання методичного об'єднання асистентів учителів та практичних психологів Джулинської ТГ

22 листопада М'якохідська гімназія радо приймала гостей, адже на базі даного закладу було проведено засідання методичного об'єднання асистентів учителів та практичних психологів. Директор Грицик Юрій Андрійович запросив гостей до перегляду відеопрезентації про діяльність педагогічного та учнівського колективів. Присутні відвідали уроки української літератури у 6 класі й англійської мови у 5 класі, де навчаються діти з особливими освітніми потребами. Уроки якісно підготовлені та проведені педагогами, а асистенти вчителів показали високий професійний рівень, співпрацюючи з учителями як одна команда.

15:51 22.11.2022

Заходи до Дня Гідності та Свободи у Джулинській громаді

21 листопада, у День Гідності та Свободи, у Джулинській громаді поклали квіти до пам’ятного знаку Герою України Костянтину Могилку у Джулинці та біля меморіальної дошки Герою України Олександру Царьку у Серединці.

16:59 21.11.2022

Берізкобершадської філії Джулинського ліцею підготували інформаційний вісник «Україна- територія гідності й свободи!»

У рамках тижня «За гідність і свободу України» шестикласники Берізкобершадської філії Джулинського ліцею підготували інформаційний вісник «Україна- територія гідності й свободи!» (класний керівник Парполіта Наталія Павлівна). Дякуємо Героям!!! Всім-всім за те, що не пошкодували життя заради нас з вами! Заради нашого майбутнього! Спасибі всім, хто відстояв Майдан, за приклад мужності, сили дуду, чесності й патріотизму!

15:24 21.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень