A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Обласна нарада: головні акценти державної політики в галузі освіти

Сьогодні відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради брав участь в обласній онлайн-нараді, організованій Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОВА. Директор Департаменту Володимир Буняк та управлінці акцентували увагу на головних аспектах роботи у галузі освіти. Зокрема,

12:33 14.11.2022

Відзначення ВОКС грамотою Національного банку України за активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня»

Національний банк України відзначив відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради електронною грамотою за активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня», підтримку Збройних Сил України, високу громадянську позицію, патріотизм і вагомий вклад у наближення ПЕРЕМОГИ!

11:04 14.11.2022

Тижневий план роботи: 14.11-20.11.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 14.11-20.11.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

09:32 14.11.2022

"Українська мова для всіх" загальнодежавний проєкт

11 листопада відбулося чергове заняття в рамках проєкту «Мова для всіх!», яке провела учителька української мови та літератури Берізкобершадської філії Джулинського ліцею Ганна Валентинівна Трачук.

22:31 11.11.2022

Відбулася краєзнавча конференція на тему “Голодомор на Поділлі: дослідження, документи, оцінка” до 90-их роковин Голодомору 1932-1933 років.

10 листопада 2022 року у Шляхівському ліцеї відбулася краєзнавча конференція на тему “Голодомор на Поділлі: дослідження, документи, оцінка” до 90-их роковин Голодомору 1932-1933 років. Заклад освіти зустрів учасників презентацією візитівки «Школа – наш дім». Усім учасникам заходу було прикріплено синьо-жовті колоски, як символи нескореності Українського народу.

21:21 10.11.2022

Заходи до Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва пройшли в Джулинській громаді

9 листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури і майстрів народного мистецтва. В бібліотеках, клубах, на вуличних святах - працівники культури невпинно і щодня несуть «вахту» по збереженню і розвитку національної культури України. Як кажуть, кожен народ існує доти, доки живе його культура.

11:10 10.11.2022

Написання радіодиктанту Національної єдності працівниками та начальником ВОКС

День української писемності та мови працівники відділу освіти, культури і спорту разом із начальником відділу Русланою Руденко зустріли у різнобарвних вишиванках! Усіх надихнув радіодиктант Національної єдності – 2022, який цьогоріч набув особливої ваги. Тож усі старалися так, ніби складали іспити. Кожен із нас має майстерно володіти українською мовою, бути патріотом нашої держави! Ми маємо бути сильними, мудрими, об’єднаними, як ніколи. Народ, який згуртовується на захист Незалежності, рідної домівки і мови – НЕ ЗДОЛАТИ!

21:42 09.11.2022

Газета "Моя громада" за жовтень-листопад №10-11

Напередодні Дня Гідності та Свободи вийшла друком газета Джулинської ТГ "Моя громада". Читайте про те, як ми тримаємо Джулинський стрій з вірою у Перемогу, про наших захисників та волонтерство. На першій шпальті - вітання до професійних свят, про події у громаді, які відбулися у жовтні, на другій та третій шпальтах - фінансовий звіт про виконання бюджету за 9 місяців, соціальну підтримку, про допомогу жителів сіл на фронт, презентацію нових книг та розповіді про жителів громади. На четвертій шпальті - вітання іменинникам, молодіжна та дитяча сторінки. Цього разу для малят казочка "Камінь", ребуси, віршик про листопад, загадки та лабіринт. Читайте з цікавістю! 

21:31 09.11.2022

Відбувся благодійний аукціон на підтримку ЗСУ під гаслом "Тримаємо культурний фронт"

До Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за ініціативи художнього керівника Алли Козак було проведено благодійний аукціон на підтримку ЗСУ під гаслом "Тримаємо культурний фронт". Аукціон дав можливість кожному бажаючому допомогти захисникам, адже зараз вони як ніколи потребують підтримки.

16:10 09.11.2022

Делегація Джулинської громади на урочистому зібрання з нагоди Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва у Вінниці

Сьогодні у Вінниці відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва за участю голови ОВА Сергія Борзова та голови обласної ради Вячеслава Соколового. Мова йшла про важливу роль культури у період воєнного стану, зокрема волонтерську діяльність. У заходах брала участь делегація Джулинської громади. Нашого талановитого земляка Миколу Бовсунівського, керівника фольклорного народного колективу "Подружки" М'якохідського закладу культури, нагороджено Почесною грамотою Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА. Вітаємо з нагородою, дякуємо за любов до пісні та вагомий внесок у розвиток культури нашої громади!

22:11 08.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень