A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Відбулась форсайт-сесія "Освіта задля майбутнього України"

30 березня начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко разом із директором Джулинського ліцею Михайлом Шевчуком на запрошення управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області побували на форсайт-сесії "Освіта задля майбутнього України".

09:38 31.03.2023

Вітаємо з І премією!

І премія у Міжнародному конкурсі "ПАЛІТРА ТАЛАНТІВ - PALETTE OF TALENTS" у номінації "Сучасна хореографія". Вітаємо хореографічний колектив "KVEST " та  керівника Концебовську Ганну Юріївну. Галина Василюк, директор Джулинського центру культури і дозвілля

20:59 30.03.2023

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою в обласній олімпіаді Чернятський ліцей! Зичимо нових здобутків із трудового навчання.

10:19 30.03.2023

Розпочався ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку за участю голів молодіжних та учнівських рад Джулинської ТГ

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку сьогодні розпочав свою роботу та об’єднав представників місцевого самоврядування, громадських активістів, представників медіа, бізнесу, лідерів громадської думки, голів та координаторів молодіжних, студентських та учнівських рад. З цієї нагоди у відділі освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради відбулася зустріч начальника ВОКС Руденко Руслани, голови Молодіжної ради Скогутовської Діани та голови Учнівської ради Горобець Ірини, координаторів молодіжного та учнівського руху у Джулинській громаді Заміхори Лариси та Пастух Олени. Невимушене активне спілкування, обмін думками та втілення в життя молодіжних ініціатив. Усі учасники зустрічі також мали змогу дистанційно доєднатися до відкриття Всеукраїнського форуму.

09:37 30.03.2023

Вітаємо з першим місцем в обласному конкурсі пошуково-дослідницьких робіт із народознавства «Лялька у традиціях та побуті подолян»

Чи пам’ятаєте ви свою улюблену ляльку дитинства? Кибал Каріна, учениця 2 класу Джулинського ліцею Джулинської сільської ради, презентувала на обласному конкурсі пошуково-дослідницьких робіт із народознавства «Лялька у традиціях та побуті подолян» власну ляльку, яку вона виготовила спільно з бабусею Крамар Людмилою Миколаївною. За чудову пошукову роботу, презентаційні матеріали проєкту та ляльку-подружку дівчинка здобула абсолютне перше місце в обласному конкурсі та розділила здобуту перемогу зі своїми вчителями-наставниками: Герасимчук Катериною Сергіївною та Мельник Русланою Валеріївною. Вітаємо з перемогою творчий колектив Джулинської школи! Зичимо нових здобутків! Лариса Заміхора, відповідальна за проведення конкурсу                            

18:59 29.03.2023

Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”

Міністерство освіти і науки України та Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області пропонують  використовувати фахові рекомендації, що розміщені на офіційному вебпорталі ДСНС, під час розроблення та затвердження власних інструкцій та порядків у залежності від особливостей діяльності закладу освіти, підприємства, установи або організації та безпекової ситуації в регіоні. Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту (у закладах освіти, міському транспорті, торговельних закладах) (далі – Примірний алгоритм) доступний за посиланням: Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”

11:34 29.03.2023

Учнівська молодь Джулинської громади обирає здоровий спосіб життя!

Учнівська молодь Джулинської громади обирає здоровий спосіб життя! Тож активно долучилася до проведення заходів тематичного обласного тижня, який проходив і в закладах освіти Джулинської сільської ради. Педагогічними працівниками у співдружності з вихованцями організовувалися просвітницькі, спортивні заходи, конкурси, дослідження факторів, що впливають на здоров'я людини.

09:57 29.03.2023

Створюємо молодіжний простір Джулинської громади разом

Сьогодні відбулася цікава та пізнавальна відеозустріч "Створюємо молодіжний простір Джулинської громади разом" з головою Молодіжної Ради Діаною Скогутовською та лідерами Учнівської ради Джулинської територіальної громади (координатор Учнівської ради Пастух Олена).  

20:51 28.03.2023

Заклади культури Джулинської ТГ знову з перемогами!

Гарна новина у закладах культури Джулинської ТГ! Народний ансамбль української пісні "Надбужанка", керівник Віталій Ціхач, народний фольклорний ансамбль "Подружки", керівник Микола Бовсунівський та дитячий хореографічний колектив "KVEST", керівник Ганна Концебовська брали участь у II Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Українська весна" та отримали перемогу першої премії. Щиро вітаємо з перемогою. Молодці!

16:10 28.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень