A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Презентовано швейцарсько-український проєкт «Стаємо сильнішими разом!»

12 квітня 2023 року працівники відділу освіти, культури і спорту та педагоги закладів освіти Джулинської сільської ради брали участь у прямому ефірі, організованому Міністерством освіти і науки України та швейцарсько-українським проєктом DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».  

13:36 13.04.2023

У закладах освіти Джулинської громади встановлюють “тривожні” кнопки

У закладах освіти Джулинської громади встановлюють “тривожні” кнопки. Цим технічним пристроєм сьогодні обладнали Джулинський і Шляхівський опорні ліцеї та Джулинський дитячий садок. «Тривожні» кнопки» встановлюють для того, щоб у разі небезпеки можна було викликати наряд поліції, який в найкоротші терміни прибуде на місце виклику. Сигнал про спрацювання кнопки надходить на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони. Основна мета встановлення тривожних кнопок — підвищити безпеку педагогів та учнів.

20:15 12.04.2023

Зустріч із колективом працівників закладу культури та бібліотеки села М'якохід

Доброю нагодою стало зустрітися із колективом працівників закладу культури та бібліотеки села М'якохід. Тут звучить патріотична пісня, працюють дитячі творчі гуртки, а дорослі здійснюють волонтерську роботу. Славиться заклад культури народним фольклорним колективом "Подружки", який у дружному тандемі плекає українську пісню. У співпраці завідувача філії Аліни Медвідь, керівника гуртків Альони Чернюк, бібліотекаря Лариси Гуць облаштовано народознавчі куточки та рекреації, діють тематичні виставки. Долучаються до роботи і жителі села. Тут чисто, охайно та затишно. Проте заклад культури потребує капітального ремонту даху та стелі у великій залі. Тож після Перемоги України першочергово необхідно буде здійснити ремонтні роботи.

13:38 12.04.2023

Співочий колектив "Подружки" відзначено І преміями у конкурсах

     М'якохідський заклад культури здавна славиться співочим колективом "Подружки", який понад 20 років тому отримав звання народного. Нині його учасники разом із керівником Миколою Степановичем Бовсунівським підтримують культурний фронт, беруть активну участь у дистанційних конкурсах не тільки всеукраїнського, а й міжнародного рівнів.

23:03 11.04.2023

Стартував Всеукраїнський благодійний спортивний марафон!

Головною метою Марафону є проведення благодійних заходів, присвячених Міжнародному дню спорту у 2023 році, заради популяризації ідеї здорової нації та рухомого способу життя; спонукання до підвищення та розвитку українського духу в сучасному українському суспільстві.  

18:58 11.04.2023

В Україні стартував Всеукраїнський проєкт "Мішечок"

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради запрошує доєднатися до традиційного Міжнародного молодіжного руху - Всеукраїнського проєкту «Мішечок» задля спільної перемоги на екологічному фронті. Кожен український школяр та його родина, освітяни та активні громадяни з усіх областей України та за кордоном вже сьогодні можуть стати на шлях екосвідомості, врятувати свою країну та цілу планету від глобальної катастрофи – тотального забруднення пластиком.  

17:52 11.04.2023

Молодіжна рада провела інформаційну зустріч для старшокласників

9 квітня проведено серію цікавих заходів для молоді. Молодіжна рада організувала інформаційну зустріч присвячену вибору університету для старшокласників та вивченню англійської мови для усіх охочих. Спікерами заходу були теперішні студенти різних вишів України: Макарчук Іванка, студентка КНТЕУ, Бурдейна Інна, студентка КНУ,  Скогутовська Діана, студентка КПІ,  Шаповал Лілія, студентка КНУ.

08:17 11.04.2023

Освітяни Джулинської ТГ підтримали Всеукраїнську медійну кампанію #МістаГероїв

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської територіальної громади, педагогічні працівники та учні закладів освіти спільно з жителями громади беруть участь у заходах з увічнення пам’яті Героїв-земляків, які відділи своє життя за Україну: організовують живий коридор, доглядають за могилами, покладають квіти. Учнівська та Молодіжна ради у вайбер-спільнотах для координації власної діяльності, на сторінках соціальних мереж розмістили фотоколажі світлин про здійснення учнями та молоддю громади активної волонтерської діяльності на підтримку земляків-захисників України.

11:07 10.04.2023

Закінчилася атестація педагогічних працівників та керівних кадрів Джулинської громади у 2022-2023 навчальному році

Закінчилася атестація педагогічних працівників та керівних кадрів Джулинської громади  у 2022-2023 навчальному році. Були створені умови для успішного проведення атестації,  видані накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації. 

23:00 09.04.2023

Тижневий план роботи: 10.04-16.04.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 10.04-16.04.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

22:30 09.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень