A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Першість творчих колективів Джулинської ТГ

Війна змінили життя працівників культури як в Україні, так і в нашій Джулинській громаді. Окрім волонтерської, благодійної, просвітницької діяльності у закладах культури проводиться мистецька робота.    У Джулинському ЦКД та 14 філіях функціонує 11 дитячих, молодіжних та  дорослих гуртків (хореографічні, вокальні, спортивні, драматичні, декоративно-ужиткового мистецтва). До гурткової роботи залучено 64 учасника,  серед яких  і діти-переселенці, які беруть участь в онлайн-концертах та культурному житті громади. Упродовж березня-квітня 2023 року творчі колективи брали участь у міжнародних, всеукраїнських фестивалях, конкурсах та отримали високі результати. 

10:04 24.04.2023

Найщиріші вітання з перемогою!

Ірина Кравець, лідер 11 класу Джулинського ліцею Джулинської сільської ради, стала учасницею онлайн-турніру «Майбутні лідери України: образ мислення та стиль життя» від ПВНЗ Інституту психології та підприємництва, який проходив у двох турах!

13:40 21.04.2023

Готуємося до презентації нових авторських збірок

20 квітня відбулося засідання організаційного комітету щодо презентації авторських видань місцевих авторів, які вийшли друком у березні-квітні цього року: збірки новел "Понівечена весна" Олега Бабія з Березівки та збірки поезій "Вихід в реальність" Сергія Савчука із Джулинки. У колі спільної розмови визначено провести презентацію видань 4 травня 2023 року на базі читальної зали КЗ "Джулинська публічна бібліотека", здійснено розподіл обов'язків та визначено коло запрошених осіб.

14:01 20.04.2023

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою Федоренка Валентина, який  здобув ІІ премію у Всекраїнському патріотичному багатожанровому конкурсі мистецтв із твором "Щедрик" Миколи Леонтовича. Підготувала конкурсанта викладач Джулинської школи мистецтв Кашлевська Олена Григорівна.

13:59 20.04.2023

Джулинський ЗДО "Веселка" отримав сертифікат учасника ІІ Міжнародного дня доброти

Заклад дошкільної освіти "Веселка" с.Джулинка долучився до навчання дітей гуманному та відповідальному ставленню до тварин. Педагоги традиційно підійшли до заходу креативно та завзято, як результат дитячий садок отримав сертифікат учасника II Міжнародного заняття доброти!

16:55 19.04.2023

Головні аспекти онлайн-зустрічі ВОКС із керівниками закладів загальної середньої освіти

Сьогодні відбулася онлайн-нарада відділу освіти, культури і спорту з керівниками закладів загальної середньої освіти громади. Начальник Руслана Руденко підвела організаційно-господарської роботи відділу освіти, культури і спорту у березні-квітні 2023 року, а також ознайомила із результатами моніторингу найпростіших укриттів закладів освіти, проведеного комісією ВОКС у квітні 2023 року, а також окреслили завдання щодо виконання рішень сесії сільської ради та виконавчого комітету. Зокрема, про внесення змін до статутів ЗЗСО та ЗДО в частині зміни назв вулиць та номерів будинків, виготовлення ПКД на реконструкції котелень Чернятського, Шляхівського, Джулинського ліцеїв, Ставківської гімназії. 

17:29 18.04.2023

Тижневий план роботи: 17.04-23.04.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 17.04-23.04.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:34 17.04.2023

Відбулася онлайн-нарада керівників ЗДО

12 квітня відбулася онлайн-нарада керівників ЗДО.  Начальник ВОКС Руслана Руденко повідомила про підсумки моніторингу організації роботи ЗДО Джулинської громади у березні-квітні 2023 року, акцентувала увагу на стан найпростіших укриттів, дотримання санітарно-гігієнічних вимог у закладах освіти, наповнюваність груп та проведення благоустрою територій закладів, створення реєстру обліку дітей дошкільного віку (відповідно до постанови КМУ від 13.09.2017 №684).

18:03 13.04.2023

Відбулась обласна онлайн-наради з підготовки та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

«В єдності – сила! В силі – перемога!» - гасло, яке об’єднує усіх учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Працівники відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, заступники директорів з виховної роботи ліцеїв та педагоги, відповідальні за діяльність дитячих куренів, 13 квітня 2023 року стали учасниками обласної онлайн-наради з підготовки та проведення ІІ етапу гри.  

17:38 13.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень