A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Формування ефективної мережі закладів освіти у місцевих громадах

26 квітня 2023 року освітяни Джулинської громади долучилися до вебінару «Формування ефективної мережі закладів освіти у місцевих громадах» шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» (SALAR International). У вебінарі брали участь Лілія Гриневич, перший проректор Київського університету ім. Бориса Грінченка, Павло Хобзей, директор Львівського інституту післядипломної педагогічної освіти (модератор заходу), Олег Фасоля, керівник компоненту підтримки освіти на місцевому та регіональному рівнях Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні».

17:43 27.04.2023

Вітаємо з абсолютним І місцем в обласному заочному відбірковому етапі Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна»

Новими здобутками квітне Джулинська громада! Вітаємо переможців обласного заочного відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна» серед закладів загальної середньої освіти: команду гуртка «Паросток» та вчителя хімії, заступника директора з виховної роботи Тернівського ліцею за зайняте абсолютне І місце, а також команду учнів 8 класу Чернятського ліцею та класного керівника Танасійчук Меланію Пилипівну, учителя трудового навчання Танасійчука Андрія Вячеславовича за зайняте ІІ місце!

10:03 27.04.2023

Відбулась онлайн-зустріч голів молодіжних рад Вінниччини та представників територіальних громад

Конгрес молодіжних рад України зібрав на онлайн-зустріч голів молодіжних рад Вінниччини та представників територіальних громад, які координують молодіжну політику. Джулинську громаду представляли: Діана Скогутовська - голова Молодіжної ради, та Лариса Заміхора - координатор діяльності Молодіжної ради.

09:55 27.04.2023

Семінар-нарада організаційного комітету Гри "Сокіл" ("Джура")

Джулинська територіальна громада активно готується до проведення територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для старшої вікової групи. Тож організаційний комітет Гри, зібравшись у відділі освіти, культури і спорту на семінар-нараду, обговорив до найменших деталей проведення фіналу, який відбудеться 05.05.2023 на базі Джулинського ліцею Джулинської сільської ради.    

21:46 26.04.2023

Джулинська громада у переможцях!

Джулинська громада у переможцях! Надійшли результати обласного етапу Всеукраїнського тижня зоології та тваринництва. Вітаємо юних дослідників та вчителів закладів освіти Джулинської територіальної громади, які здобули ІІІ місце в обласному конкурсі дитячого малюнку «Зоологічна галерея»: Усатюка Михайла (Джулинський ліцей), Монарх Єлизавету (Шляхівський ліцей), Борділовську Яну (Тернівський ліцей). Зичимо нових досліджень та перемог Щербі Єлизаветі (Тернівський ліцей), яка здобула ІІІ місце у номінації «Експериментальне дослідництво із зоології та тваринництва».

11:28 26.04.2023

Запрошуємо на презентацію нових книг місцевих авторів Джулинської громади

Запрошуємо 4 травня відвідати презентацію нових книг місцевих авторів Джулинської громади! У відділі освіти, культури і спорту відбулося засідання організаційного комітету щодо презентації авторських видань, які вийшли друком у березні-квітні цього року: збірки новел "Понівечена весна" Олега Бабія з Березівки та збірки поезій "Вихід в реальність" Сергія Савчука із Джулинки. У колі спільної розмови визначено провести презентацію-зустріч 4 травня 2023 року на базі читальної зали КЗ "Джулинська публічна бібліотека", здійснено розподіл обов'язків щодо підготовки літературного заходу.

09:26 26.04.2023

Освітяни та працівники культури придбали генератор на захисника на фронт

Вдячність усім, хто відгукнувся допомогти придбати генератор для хлопців на фронт: голові громади Петру Швецю, працівникам шкіл, дитсадків, клубних закладів, бібліотек, школи мистецтв, ІРЦ, НРЦ, а також однокласникам Ярослава Дроголя та жителям громади, які всього за 4 години зібрали понад 16 тис. грн. Окремо дякую своїм колегам - працівникам ВОКС за благодійність, а Людмилі та Валерію Ляшевським за придбання у магазині та доставку до Джулинки. Дякую Сергію Бондарчуку та сусіду Артему Шпетному за доставку генератора на фронт. Нехай у Ярика та його побратимів буде можливість підзарядити телефони. Разом до Перемоги!

16:09 25.04.2023

Участь у весняному благоустрої: разом дбаємо про екологію села

14 квітня працівники відділу освіти, культури і спорту, Джулинського ліцею, навчально-реабілітаційного центру, інклюзивно-ресурсного центру прибирали узбіччя центральної дороги від Джулинки до Ставок, Джулинський дитсадок та школа мистецтв - від Джулинки до Чернятки, а працівники ліцею - до Теофилівки. Назбирали цілі причепи сміття! Акція проходила у рамках весняного благоустрою, організованого Джулинською сільською радою.

15:25 25.04.2023

Переможців конкурсу "Європа очима дітей" відзначено відзнаками та подарунками

Діти Джулинської громади, які перебували в українсько-польському оздоровчому табору «Колос-Братерство» у польському місті Криниця-Здруй, після повернення додому брали участь у творчому конкурсі «Європа очима дітей», який мав три номінації: «Відео», «Презентація» та «Публікація». Учасники та учасниці конкурсу за підсумками перебування у таборі мали змогу у творчій формі поділитися своїми враженнями від перебування у європейській країні. Сьогодні відбулося нагородження переможців та учасників цього конкурсу. 

14:16 24.04.2023

Тижневий план роботи: 24.04-30.04.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 17.04-23.04.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:26 24.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень