A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Визначна подія у літературному житті Джулинської громади!

4 травня 2023 року в Джулинській публічній бібліотеці відбулась зустріч присвячена визначній події в літературному житті Джулинської територіальної громади. Вийшли в світ дві чудових книги. Збірка прозових творів «Понівечена весна» Олега Бабія, жителя села Березівка та поетична збірка «Вихід в реальність» Сергія Савчука, який народився і виріс у селі Джулинка. Презентація відбулася за участю авторів.  

17:59 04.05.2023

Відбулося ОСВІТЯНСЬКЕ ВІЧЕ для керівників закладів дошкільної освіти Вінниччини

ОСВІТЯНСЬКЕ ВІЧЕ для керівників закладів дошкільної освіти Вінниччини, проведене сьогодні у Вінниці управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області, об'єднало педагогів-дошкільників темою "Оновлення змісту дошкільної освіти шляхом забезпечення якості та доступності". Від Джулинської громади у заході брала участь голова методичного об'єднання дошкільної галузі, директор ЗДО с.Джулинка Ганна Думанська.

14:12 04.05.2023

Друга збірка віршів Ольги Трохименко «Життя в нагороду»

Сьогодні ми з радістю відчули свіжий запах типографської фарби та ніжний глянцевий дотик другої поетичної збірки нашої землячки Ольги Степанівни Трохименко із Джулинки. Завітавши до господи авторки, доставили їй 150 примірників видання, над яким працювали останнім часом. Книгу, яка містить 140 сторінок, надруковано у Вінниці, ТОВ «Меркьюрі-Поділля».

20:15 03.05.2023

Подарунок для Ставківської гімназії Джулинської сільської ради

Родина загиблого Героя Миколи Паланичка зі Ставок подарувала місцевій гімназії, у якій навчався син, 8 телевізорів. Тепер усі навчальні кабінети закладу освіти забезпечені навчальними екранами зі спектром можливостей. Дякуємо батькам нашого Захисника!

16:57 03.05.2023

Засідання організаційного комітету з питань підготовки тематичного форсайту

Освітній процес в умовах воєнного стану має свої особливості. Діти, батьки, вчителі, керівники закладів загальної середньої освіти зіткнулися з новими реаліями життя, які кардинально змінили навчання школярів. Тож на часі визначення освітніх втрат та здобутків в умовах війни.

16:36 03.05.2023

Відбувся практичний семінар Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Джура»

З великим нетерпінням рої закладів освіти Джулинської громади очікують на відкриття територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Джура». Відповідально готуються не тільки юні патріоти, а й педагоги-наставники. Тож упродовж двогодинного практичного семінару на базі Джулинського ліцею учителі «Захисту України» Джулинського, Шляхівського, Серединського, Тернівського та Чернятського ліцеїв Джулинської сільської ради та педагоги-організатори покроково відпрацьовували особливості проведення урочистої лінійки та восьми випробувань, які визначать рій-переможець «Джури».  

21:39 01.05.2023

Тижневий план роботи: 01.05-07.05.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 01.05-07.05.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

17:19 01.05.2023

ВОКС представляє Джулинську громаду у складі відділення НОК України у Вінницькій області

28 квітня відбулася звітно-виборна Асамблея відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області. До участі в заході долучилися міністр молоді та спорту України, президент НОК України Вадим Гутцайт та начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов. У залі були присутні голови та заступники обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники осередків спортивних товариств і відомств, вінницькі спортсмени-олімпійці та очільники спортивної галузі міст і громад Вінниччини.

18:03 30.04.2023

Відбулася щомісячна онлайн-нарада працівників культури громади

27 квітня відбулася щомісячна онлайн-нарада ВОКС із керівниками та працівниками галузі культури Джулинської громади. У ході зібрання підведено підсумки роботи відділу у сфері культури під час воєнного стану у квітні 2023 року, підсумки проведення благоустрою територій закладів культури та публічних бібліотек громади, підсумки участі працівників закладів культури та школи мистецтв у міжнародних та всеукраїнських культурно-мистецьких конкурсах у березні-квітні 2023 року. 

19:18 28.04.2023

Благодійна допомога дітям Джулинського навчально-реабілітаційного центру

Волонтери Operation Aid із Швеції Jarmo та Тамара за ініціативи заступника міського голови Гайворонської громади Юлії Володимирівна Пошенко та першого заступника сільського голови Джулинської громади Ніни Миколаївни Кравець надали благодійну допомогу дітям Джулинського навчально-реабілітаційного центру: одяг, взуття, постіль, миючі та гігієнічні засоби, іграшки, продукти( макарони, крупи).    

14:47 28.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень