A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Зорепад перемог для Джулинської громади

Зорепад перемог та призових місць приніс Джулинській громаді обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Годівничка», спрямований на розширення знань дітей про природу рідного краю, формування основи екологічної культури та мислення. Від Джулинської територіальної громади на Вінницьку СЮН надіслано 18 дитячих робіт та 8 творчих доробків учителів.  

16:47 10.05.2023

Переможці територіального етапу обласного конкурсу медіа "Усе моє, що зветься Україна!"

«Усе моє, що зветься Україна!» - назва обласного конкурсу медіа, що організовано з метою виявлення талановитої молоді, розвитку її природних здібностей та умінь, підвищення громадянської й суспільної активності, виховання національної гідності, самодостатності, патріотизму, формування миротворчих і загальнолюдських цінностей через створення авторських медіа продуктів у закладах загальної середньої освіти Джулинської сільської ради.  

18:29 09.05.2023

Бесіда-спогад з Олексієм Пилиповичем Степовим очевидцем подій Другої світової війни

День пам’яті та примирення, Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Бесіда-спогад з Олексієм Пилиповичем Степовим очевидцем подій Другої світової війни. Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять і жертви війни: остарбайтери, діти війни, цивільні, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками. Із фейсбук сторінки КЗ "Джулинська публічна бібліотека"

15:53 09.05.2023

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення Дня Європи 9 травня

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення Дня Європи 9 травня. В указі президента йдеться, що в Україні тепер відзначатимуть щороку 9 травня День Європи спільно з державами Європейського Союзу.

15:41 09.05.2023

Заходи щодо відзначення Дня пам’яті та примирення у Джулинській громаді

Сьогодні, 8 травня 2023 року, в усіх закладах, установах освіти та культури Джулинської громади організовані заходи щодо відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня 78-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1941 років.

19:13 08.05.2023

Тижневий план роботи: 08.05-14.05.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 08.05-14.05.2023. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

22:58 07.05.2023

Стартує Всеукраїнський конкурс «Бадмінтон – крок до Перемоги!»

10 травня стартує Всеукраїнський конкурс «Бадмінтон – крок до Перемоги!», який триватиме до 30 листопада. Усім школярам Джулинської громади, хто дружить зі спортом та постійно перебуває у русі, пропонується долучитися до різних спортивних активностей: велика перерва з бадмінтоном, започаткування нових гуртків та клубів, змагання з бадмінтону для лідерів учнівського самоврядування та ще багато нових ініціатив. А все тому, що підписано Меморандум про співпрацю між Громадською організацією «Федерація бадмінтону України» та Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», яка і запропонувала новий конкурс для школярів. Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради закликає педагогічні колективи закладів освіти сприяти участі дітей у новому конкурсі.  

20:30 07.05.2023

Відбувся територіальний етап Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра» серед закладів освіти Джулинської ТГ

Мудрість, шляхетність, відвага – головний зміст конкурсних відеоробіт територіального етапу Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра», який цьогоріч проходив 5 травня у рамках заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для трьох вікових груп (молодша, 6-10 років, середня, 11-14 років, старша, 15-17 років).  

20:26 07.05.2023

Відбувся територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

5 травня на базі Джулинського ліцею Джулинської сільської ради відбувся територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Участь взяли команди(рої) старшої вікової групи: рій «Патріот» Джулинського ліцею, рій «Побратими» Шляхівського ліцею, рій «Чайка» Серединського ліцею, рій «Непереможні терни» Тернівського ліцею, рій «Богунці» Чернятського ліцею.  

21:01 06.05.2023

Квіти перемоги: стартував благодійний проєкт для українських шкіл

Розпочався другий етап Всеукраїнського соціального проєкту для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4school.  Цього року проєкт розрахований тільки на заклади загальної середньої освіти. Його мета — перетворити кожну школу на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоровʼя. Організатори благодійної ініціативи планують висадити по 10 тисяч тюльпанів у кожній школі України.

16:55 05.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень