A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Комплекти матеріалів для раннього розвитку “НУМО, відкривай та розвивай!”

Заклади дошкільної освіти Джулинської громади отримали комплекти матеріалів для раннього розвитку “НУМО, відкривай та розвивай!” від громадської організації UNICEF Ukraine за сприяння Сергія Борзова, голови Вінницької обласної військової адміністрації. Дев’ять боксів щодо ментального здоров’я, гігієни, мінної безпеки відділ освіти, культури і спорту отримав від Гайсинської районної військової адміністрації за сприяння голови Джулинської територіальної громади Петра Швеця.  Що у боксі? Кожний бокс містить настільні ігри «А як зробиш ти?», «Садочок навичок», буклет «Ляльковий театр для дошкільнят «Іскорки запалюють суперсили», сценарії 11 ігор-вистав лялькового театру «Іскорки суперсили», присвячені розвиткові ключових навичок у дошкільнят. А ще настільні ігри, розмальовки, комікси, дитячі книги загадки на тему мінної небезпеки, брошури «Прогулянка з Патроном» тощо. 

08:26 28.11.2023

Тижневий план роботи: 27.11-03.12.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 27.11-03.12.2023.  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

23:30 27.11.2023

Заходи до 90-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Джулинській громаді

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 10 листопада 2023 року № 4/4314-23, листа Вінницької обласної військової адміністрації від 21 листопада 2023 року № 13790/01.01-11/11.23, листа Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації від 15 листопада 2023 року № 01.01.1-5846 щодо вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років, з метою належної організації та проведення заходів до 90-х роковин Голодомору 1932-1933 років – геноциду Українського народу, гідного вшанування пам’яті жертв голодоморів першої половини XX століття в Україні у Джулинській територіальній громаді проведено відповідні заходи: затверджено та реалізовано План заходів відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради у зв’язку з 90-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу

07:52 26.11.2023

Соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України»

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 25 листопада. Локація (місце проведення) - спортивна кімната Джулинського ЦКД. Координатор Володимир Карась організовує спортивне дозвілля для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей! 

19:51 25.11.2023

Круглий стіл "Чорна сповідь моєї громади", приурочений до 90-х роковин Голодоморів в Україні

25 листопада в адміністративному центрі громади відбувся круглий стіл на тему "Чорна сповідь моєї громади", приурочений до 90-х рокових Голодоморів в Україні. У ньому брали участь працівники сільської ради, відділу освіти, культури і спорту, центру надання соціальних послуг, закладів освіти, культури, школи мистецтв, представники Учнівської ради, Молодіжної ради та активні громадяни. Запросили на захід краєзнавця, художника Олексія Степового із Джулинки, який з висоти прожитих літ згадував страшні події села. Кожен з учасників розповідав трагічні сторінки історії своїх родин, сусідів, жителів навколишніх сіл.

17:12 25.11.2023

Проєкт міні-грантів "Професійне зростання"

24 листопада в м.Ладижин, в рамках проєкту міні-грантів "Професійне зростання" кращих з кращих, нагородили сертифікатами переможців - народний депутат України Микола Кучер та голова громадського об'єднання "Ми - Вінничани" Валерій Коровій. Щиро вітаємо ПЕРЕМОЖЦІВ з нашої Джулинської громади ХЕРСОНЮК ВІКТОРІЮ, заступника директора Джулинської гімназії та ДУМАНСЬКУ АННУ, директора ЗДО с. Джулинка. Щиро тішимось, що за їх ініціативи покращиться матеріальна база закладів, де вони працюють. Люди - це найбільший скарб. Тому не втомлюємося боротися за розвиток тих, на кому тримається Україна!

08:26 24.11.2023

Заміна вікон в закладі дошкільної освіти "Малятко" с. Дяківка

За сприяння відділу освіти, культури та спорту з бюджету Джулинської сільської ради було виділено кошти на придбання та встановлення вікон в ЗДО "Малятко" с.Дяківка. Було замінено 4 вікна в спальні та двері на харчоблоці. Тепер вихованцям буде тепло та затишно. Педагогічний та батьківський колективи висловлюють щиру подяку за допомогу в покращенні стану  закладу, адже завдяки дорослим світ для дітей стає кращим.                                                                                                                                                            За матеріалами ЗДО "Малятко" с. Дяківка 

21:12 23.11.2023

У Чернятській гімназії замінили частину вікон на металопластикові

У Чернятській гімназії здійснили заходи з енергозбереження: замінили 18 старих вікон на сучасні металопластикові. На це відділом освіти, культури і спорту використано майже 200 тисяч гривень з місцевого бюджету. Дещо раніше у цьому закладі освіти місцева влада провела заміну вікон у навчальних кабінетах, а нині - на коридорах третього та другого поверхів. Саме там старі, трухняві віконні рами, розміщені на висоті, становили небезпеку для дітей. У закладі освіти нині навчаються більше 90 учнів не тільки із Чернятки, а й із сусіднього села Хмарівка, де цього року оптимізували заклад до початкової школи. Тож створення комфортних умов для навчання учнівської молоді - на часі!

18:55 23.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень