A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України»

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 14 грудня. Локація (місце проведення) - спортивна зала Джулинського ліцею. Координатор Володимир Карась організовував змагання з волейболу для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей! 

22:29 14.12.2023

Перемога в обласному етапі Всеукраїнської експедиції "Моя Батьківщина - Україна"

Вітаємо учениць Ставківської гімназії, Стриженюк Дарину та Марину з перемогою в обласному етапі Всеукраїнської експедиції «Моя Батьківщина - Україна» під час виконання краєзнавчо - дослідницької роботи на тему «Весільний хліб та коровай у житті родини» за напрямом «Із батьківської криниці». Український народ здавна шанував хліб і надавав йому великого значення на свята та й у щоденному вжитку. Не можна було викидати хліб чи не бережно ставитися до нього, адже колись він був основною стравою на столі, недарма говорили: "Хліб — усьому голова". Ще з язичницьких часів прийнято порівнювати круглу хлібину із найвеличнішим світилом, що дарує нам світло і тепло — Сонцем. Найбільшої символічності хліб набув у весільній обрядовості, адже шлюб — один із найважливіших етапів у житті людини. Коровай передусім є символом родючості, продовження роду.

21:49 14.12.2023

Зустріч із начальником відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі Олександром Осадчим

 14-го грудня в Берізкобершадську філію Джулинського ліцею завітав Осадчий Олександр Петрович, начальник відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі центру забезпечення діяльності головного управління ДСНС України у Вінницькій області. Зустріч відбулася в сховищі під час сигналу «Повітряна тривога». Школярі уважно слухали повідомлення  про важливість дотримання правил безпеки, а також розповідали, як необхідно  діяти під час  небезпечної ситуації. Олександр Петрович роздав дітям буклети та пам’ятки з правил безпеки життєдіяльності.

21:17 14.12.2023

Засідання міжшкільного методоб’єднання учителів природничого циклу Джулинської ТГ

14 грудня 2023 року відбулося засідання міжшкільного методоб’єднання учителів природничого циклу Джулинської ТГ на тему «Про  зворотний зв’язок як  інструмент, що забезпечує взаємодію учня і вчителя». Формувальне оцінювання – це зворотний зв’язок, який здобувачі освіти отримують впродовж навчання. Саме зворотний зв’язок передає учню не тільки фактичну інформацію про те,  що учень зробив добре чи не дуже, а й емоційну підтримку, надихаючу на зміни. Під час зустрічі педагоги поділилися досвідом щодо стратегій формувального оцінювання: цілей, критеріїв оцінювання, зворотного зв’язку. Найефективніші прийоми вироблення зрозумілих для учнів цілей, що сприяють навчальній мотивації, розробки критеріїв оцінювання, онлайн ресурси для візуалізації та створення інтерактивних вправ,

21:14 14.12.2023

Отримали нові підручники для учнів 5-6 класів шкіл громади

Сьогодні школи Джулинської громади отримали нові підручники для учнів 5-6 класів! Відділом освіти, культури і спорту здійснено доставку 187 підручників для п'ятикласників "Вступ до історії України та громадянської освіти" автора Гістем О.В., а шестикласники отримали 183 підручники з географії (автор Гільберг Т.Г) та 23 підручники з інформатики (автор Ривкінг Й.Я.). Очікуємо нових надходжень й інших авторів!

16:38 14.12.2023

Засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів

14 грудня відбулося планове онлайн засідання методичного обʼєднання учителів початкових класів освітнього округу Джулинської територіальної громади на базі Шляхівського ліцею. Педагоги поділилися досвідом формувального оцінювання здобувачів освіти початкових класів НУШ та способами відображення результатів навчальних досягненень

14:54 14.12.2023

Онлайн-тренінг для працівників ЦПРПП

Працівники КУ ЦПРПП Джулинської сільської ради взяли участь у триденному онлайн-тренінгу (12.12.-14.12.2023), організований Державною службою якості освіти спільно з Українським інститутом розвитку освіти  для директорів, консультантів і психологів центрів професійного розвитку педагогічних працівників за програмою «Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат». Навчання було цікавим на насиченим, слухачі тренінгу виконували практичне завдання на платформі Всеукраїнська школа онлайн. «Освітні втрати/освітні розриви/освітні прогалини/навчальні втрати» — ці поняття стали надзвичайно нагальною і актуальною темою сьогодення. Фахівці центрів професійного розвитку педагогічних працівників під час тренінгу удосконалять свої навички і знання про те, як із допомогою сучасних діагностичних інструментів виявляти й долати навчальні втрати серед здобувачів освіти.

14:45 14.12.2023

Cool Games за програмою фізкультурно-оздоровчих заходів "Ліга активних учнів та учениць здорової України"

14 грудня вперше в історії Джулинської громади проведено територіальний етап з  Gool Games за програмою фізкультурно-оздоровчих заходів «Ліги активних учнів та учениць здорової України». Весело та гамірно було у спортивній залі Джулинського ліцею. 40 учнів та учениць 4-6-х класів п’яти закладів освіти змагалися у спортивних естафетах, підготовлених учителями фізкультури. Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради вітає з перемогами юних спортсменів: Джулинський ліцей – І місце, Тернівська гімназія – ІІ, Чернятська гімназія – ІІІ, Серединська гімназія – ІV, Дяківська гімназія –V. Урочисте нагородження проведено директором Джулинського ліцею, головою Ради освітнього округу Михайлом Шевчуком та заступником директора з навчальної роботи Вікторією Херсонюк. Учасники спортивних змагань та їх наставники дякують Джулинському ліцею за гостинність. Змагання за програмою «Ліги активних» завершено. Попереду – відповідальний період підготовки переможців спортивних змагань до районних турнірів. 

14:34 14.12.2023

Атестація працівників сфери культури Джулинської громади

Сьогодні відбулася атестація працівників закладів культури Джулинської громади. Відповідно до Переліку посад працівників, які підлягають атестації,  у 2023 році атестувалися директор Джулинського ЦКД Галина Василюк, завідувач Тирлівського закладу культури Наталія Кириченко, керівники колективів Джулинського ЦКД Валентин Чабан та Олександр Ціхач, Ставківського, М’якохідського закладів культури - Микола Максимов та Микола Бовсунівський, бібліотекар Джулинської публічної бібліотеки Катерина Рибак та Дяківської філії - Вікторія Гумельніку. Атестація здійснювалася на основі комплексної оцінки  рівня кваліфікації, професійної майстерності, продуктивності і якості діяльності.

16:24 13.12.2023

Засідання творчої групи  педагогів Джулинської громади

13 грудня 2023 року відбулося засідання творчої групи  педагогів Джулинської громади з метою підготовки до обласного семінару спільно із відділом інформаційно-методичної роботи Вінницької обласної станції юних натуралістів на тему "Екологічне виховання здобувачів освіти у Джулинській громаді".  В роботі творчої групи брали участь: Руденко Руслана Вікторівна, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, Усатюк Мирослава Вікторівна, директор ЦПРПП Джулинської сільської ради, Заміхора Лариса Анатоліївна, консультант ЦПРПП Джулинської сільської ради; Герасимчук Катерина Сергіївна, заступник директора з виховної роботи Джулинського ліцею, голова МО з питань виховної роботи, Прокопенко Людмила Миколаївна, заступник директора з виховної роботи Шляхівського ліцею ім. Г.Й. Кузика, Дерев`яга Вікторія Володимирівна, вчитель біології, екології Джулинського ліцею, Пастух Олена Василівна, педагог-організатор Тернівського ліцею, керівник екологічного гуртка, Шевченко Світлана Миколаївна, вчитель біології Дяківської гімназії.

00:14 13.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень