A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Зустріч із представниками сектору кадрового забезпечення відділу поліції №1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області

15 листопада 2023 до Джулинського ліцею завітали представники сектору кадрового забезпечення відділу поліції №1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області, які зустрілися із одинадцятикласниками ліцею та ознайомили їх із веб-порталом Національної поліції України, який  призначений для електронної реєстрації кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету на денній формі навчання. Оголошення про набір до ВНЗ МВС України розміщено на сайті osvita.np.gov.

08:01 15.11.2023

Змагання із стрітболу в рамках фізкультурно-оздоровчому заході "Ліга активних учнів та учениць здорової України"

Спортивні досягнення закладів освіти Джулинської громади примножуються! 14.11 команди учнів 5-7 класів 5 закладів освіти вперше проводили змагання із стрітболу. Дівчата та хлопці активно боролися за першість у фізкультурно-оздоровчому заході "Ліга активних учнів та учениць здорової України", який реалізовується під егідою Президента України В.Зеленського. Відділ освіти, культури і спорту вітає з нагородами: Джулинський ліцей - І місце, Чернятська гімназія (дівчата) - ІІ місце, (юнаки) - ІІІ місце; Берізкобершадська філія Джулинського ліцею (ІІ місце); Ставківська гімназія - ІV  місце; М'якохідська гімназія - V місце. А також дякує Джулинському ліцею за гостинність та смачний обід. Наступні змагання буде організовано з бадмінтону. Тож до нових спортивних зустрічей!                                                                                                        Лариса Заміхора, координатор гри у громаді                                                                                                       Фото Ірини Марущак, учителя Джулинського ліцею

15:59 14.11.2023

Всесвітній день доброти

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. День доброти бере свій початок з 1997 року, коли в Японії створився волонтерський «Всесвітній рух за доброту», котрий не мав релігійного та політичного напрямків. Спочатку в нього входили лише представники тихоокеанського регіону, але пізніше географію істотно розширили. Всі намагаються знайти час та надати увагу близьким в день добра. 13 листопада вихованці дитячих садочків та здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти  Джулинської громади долучилися до фоточеленджу добрих справ. Саме такі заходи є важливими, адже потрібно змалку виховувати в дітях доброту серця, бажання піклуватися про інших та робити гарні вчинки.

20:56 13.11.2023

День вишивальниць у Тирлівській філії Шляхівського ліцею

10 листопада у Міжнародний день вишивальниць у Тирлівській філії відбулася зустріч-презентація "Слід на землі лишити вічний. Слід, вишитий на рушнику" з талановитими майстринями- вишивальницями. Своїми чудовими роботами радували нас Сторожук О.А., Ляшенко О.А., Лободюк Г.К., Смелкова Ф.А. Вишивання - одне з найдавніших видів мистецтва, а вишиванка - символ України, наш оберіг. І сьогодні, коли очі кожного українця сповнені тривоги та болю, вишиванка єднає, сплітаючи воєдино прагнення всього народу, цілої нації до Перемоги. Тож з роси і води, шановні вишивальниці! 

16:18 13.11.2023

Відбулася щотижнева нарада ВОКС

Сьогодні відбулася щотижнева нарада працівників відділу освіти, культури і спорту. Управлінці обговорили виконання тижневого плану роботи минулолго тижня та основні завдання з 13 до 19 листопада. Акцентом зустрічі було обговорення стану підготовки до розширеної наради з питань виконання Рекомендацій парламентських слухань від 08.09.2023 щодо формування безпеки культури життєдіяльності  у дітей та молоді в умовах сучасних викликів", яка відбудеться у середу (15 листопада) за участю представників ДСНС України та управління національної поліції охорони.

14:47 13.11.2023

Тижневий план роботи: 13.11-19.11.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 13.11-19.11.2023.  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

23:20 12.11.2023

Соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України»

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 12 листопада. Локація (місце проведення) - спортивна кімната Джулинського ЦКД. Координатор Володимир Карась організовує спортивне дозвілля для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей!

20:02 12.11.2023

Соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України»

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 11 листопада. Локація (місце проведення) - спортивна кімната Джулинського ЦКД. Координатор Володимир Карась організовує спортивне дозвілля для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей!

20:03 11.11.2023

Вітаємо із третім місцем у районних змаганнях із шахів!

10 листопада команда Джулинського ліцею із шахів у складі 4 учнів та вчителя Євгена Марущака брала участь у районному етапі, який проходив у Бершаді. Змагаючись із командами юнаків та дівчат Гайсинської, Бершадської та Джулинської територіальних громад, здобули ІІІ місце. Вітаємо з першою перемогою на районному рівні у рамках учнівської Гімназіади-2023!

16:05 11.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень