A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Солодощі від голови ГО "Ми - Вінниччани" Валерія Коровія для вихованців Джулинського НРЦ

Напередодні різдвяних та новорічних свят із солодкими подарунками та щирими побажаннями здоров'я, тепла, миру до дітей Джулинського навчально-реабілітаційного центру завітав голова ГО "Ми-Вінниччани" Валерій Коровій зі своєю командою та перший заступник голови Джулинської ТГ Ніна Кравець. Нехай в нашій рідній Україні настане Мир і Перемога! 

16:19 12.12.2023

Змагання з футзалу серед юнаків

12 грудня у Джулинському ліцеї стартували територіальні змагання з футзалу. Учасників змагань привітали дівчата Джулинського ліцею спортивним виступом із чирлідингу, що додало заходу чудової атмосфери. 35 юних футболістів боролися за перемогу, вправно влучаючи м'ячем у ворота. Гра принесла такі результати: Тернівка - 1 місце, Серединка - 2, Джулинка - 3, Дяківка - 4, М'якохід - 5, Шляхова - 6, Чернятка - 7. На завершення спортивного матчу гравців з перемогами привітали Руслана Руденко, начальник ВОКС, директор Джулинського ліцею Михайло Шевчук. Гостинно зустріли гравців також у шкільній їдальні смачним обідом. Зичимо командам нових перемог!                                                                                                                                           Лариса Заміхора, координатор гри

14:23 12.12.2023

Пам'ятні дати тижня: 11.12-17.12.2023

Відповідно до постанови Верховної Ради України від 17 грудня 2021 року №1982-IX «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2022-2023 роках», з метою консолідації та формування історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв, враховуючи пропозиції Українського інституту національної пам’яті щодо переліків пам’ятних дат і ювілеїв 2023 року, на місцевому рівні відзначатимуться такі дати: 

11:31 11.12.2023

План роботи на тиждень: 11.12.2023 - 17.12.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо  план роботи на тиждень: 11.12.2023 - 17.12.2023  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:47 11.12.2023

Восьма річниця пам’яті захисника Тарасенка Юрія Олександровича (с. Чернятка)

08 грудня 2023 року Джулинська громада вшановує 8-у річницю пам'яті Юрія Тарасенка з Чернятки, який загинув 2015 року, захищаючи Україну від ворога в зоні АТО. Голова громади Петро Швець, заступник голови Роман Кравець, староста села Сергій Бондарчук, працівники відділу освіти, культури і спорту, Чернятської гімназії, закладу культури села поклали квіти на могилу Героя та вшанували його світлу пам'ять хвилиною мовчання. Вічна пам'ять Героям!

20:58 08.12.2023

Джулинська громада прощалася з Героєм Кузьменком Владиславом Івановичем

08 грудня 2023 року наша громада прощалася з Героєм. Ми провели на небеса Кузьменка Владислава Івановича.  Він народився 8 грудня 1975 року на сході України. До Джулинської громади приїхав як ВПО. У нього була тверда життєва позиція. Тож, не залишившись осторонь, він пішов захищати нашу Україну, захищати нас із вами. Служив у відділенні 3-го механізованого батальйону 3 механізованого взводу 1  механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А4576.

10:32 08.12.2023

День Української Хустки

Традиційно 07 грудня відзначається в Україні День Української Хустки (ДУХ). Цьогоріч головний меседж – «Обійми Хусткою»! Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради доєднався  до Хусткового фото-марафону. 

21:16 07.12.2023

Змагання з баскетболу (дівчата) за програмою Гімназіади

Джулинський ліцей вкотре приймав гостей. 7 грудня спортивні команди восьми закладів освіти Джулинської громади змагалися з баскетболу. 32 юні  спортсменки виборювали бажану перемогу і право брати участь у районному етапі учнівської Гімназіади. Відділ освіти, культури і спорту вітає з нагородами: Джулинський ліцей (дівчата, 10-11 класи) - І місце,  Шляхівський ліцей (дівчата, 10-11 класи) - ІІ місце! Серед дівчат 7-9 класів здобуто такі місця: Серединська гімназія - І місце; Тернівська гімназія - ІІ місце, Ставківська гімназія - ІІІ місце; Чернятська гімназія - ІV  місце; Тирлівська філія Шляхівського ліцею - V місце, Дяківська гімназія - VІ місце.

21:03 07.12.2023

Приїзд голови Гайсинської РВА Людмили Головашич до Джулинського навчально-реабілітаційного центру

Приїзд гостей до Джулинського навчально-реабілітаційного центру  - це завжди радість для дітей. Адже щоразу гості приїжджають із добрим словом та подарунками! Голова Гайсинського районної військової адміністрації Людмила Головашич привітала дітей та колектив закладу із Днем Святого Миколая та подарувала вихованцям цукеркові набори та посуд. Голова Джулинської громади Петро Швець, перший заступник голови громади Ніна Кравець привітали дітей із новорічно-різдвяними святами та висловили вдячність Гайсинській РВА за постійну підтримку закладу освіти. Приємною несподіванкою для нас стали дарунки від дітей: паперові колоски пшениці та ангелики, які школярі виготовили власноруч. У навчально-реабілітаційному центрі проживають діти, які постійно випромінюють тепло. Не було жодного разу, коли їх міцні обійми не розчулили до сліз. А маленький Богданчик... У свої 6 років він навчився вимовляти перші слова тут, у закладі. Богданчик, який виховательку називає мамою...

20:42 07.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень