A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України»

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 19 листопада. Локація (місце проведення) - спортивна кімната Джулинського ЦКД. Координатор Володимир Карась організовує спортивне дозвілля для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей! 

19:55 19.11.2023

У Ставківському закладі культури відбулася Година пам'яті військовослужбовця-земляка

У суботу, 18 листопада, у Ставківському закладі культури відбулася година пам’яті "Життя – Україні, честь - собі", приурочена односельчанину, полковнику Макарчуку Олегу Пилиповичу, який загинув від ворожої ракети у Вінниці, виконуючи військовий обов'язок. На урочистому заході були присутні перший заступник голови Джулинської громади Ніна Миколаївна Кравець, начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Вікторівна Руденко, староста села Микола Анатолійович Запорощук. Зі словами шани та вдячності за сина-патріота звернулися до матері Героя Олени Іванівни.

13:21 19.11.2023

Соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України»

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 18 листопада. Локація (місце проведення) - спортивна кімната Джулинського ЦКД. Координатор Володимир Карась організовує спортивне дозвілля для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей!  

19:58 18.11.2023

Територіальний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

17 листопада 2023 року відбувся територіальний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка на базі Джулинського ліцею. На урочистому відкритті конкурсу із вітальним словом до присутніх звернулися Руденко Руслана Вікторівна, начальник відділу освіти, культури і спорту, Шевчук Михайло Петрович, голова Ради освітнього округу, та побажали учасникам упевненості у власних силах, реалізації творчих задумів та перемог. Потім конкурсанти отримали завдання, над якими працювали відповідно до вимог конкурсу, розкриваючи питання літературної спадщини. У ІІ етапі конкурсу взяли участь учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Джулинської громади. Проведення конкурсу надзвичайно важливе, бо він сприяє формуванню нового етичного мислення й покращенню українських цінностей.

07:58 18.11.2023

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

У Джулинській громаді триває ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 31 жовтня 2023 року №1330, Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації від 31 жовтня 2023 року №796-аг та відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 вересня 2011 року № 1099 (із змінами), в олімпіадах мають право брати участь учні у межах визначених вікових груп для кожного навчального предмета. 

07:18 18.11.2023

Інформація про виконання заходів щодо формування культури безпеки життєдіяльності у дітей та учнівської молоді

На виконання Рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань молоді і спорту на тему: «Шляхи удосконалення діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства щодо формування культури безпеки життєдіяльності у дітей та молоді в умовах сучасних викликів», що відбулися від 8 вересня 2023 року, відділом освіти, культури і спорту та закладами освіти Джулинської громади здійснюються заходи щодо формування культури безпеки життєдіяльності у дітей та учнівської молоді в умовах повномасштабного збройного вторгнення Російської Федерації.

19:22 15.11.2023

Джулинська громада визначила нові стандарти у створенні безпечного середовища

Сьогодні директорам 10 закладів освіти вручили технічні пристрої - "тривожні кнопки", які передаватимуть сигнали на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони. Такі пристрої отримали Дяківська, Серединська, Чернятська, Тернівська, Ставківська, М'якохідська гімназії, Берізкобершадська та Тирлівська філії, навчально-реабілітаційний центр та заклад дошкільної освіти с.Шляхова. Сьогодні на розширеній нараді представників освітніх установ та поліції охорони обговорювали впровадження інноваційних рішень для безпеки дітей. Інженер технічної охорони Євген Палянчук розповів про можливості використання технічних пристроїв.

19:15 15.11.2023

Розширена нарада щодо питання формування культури життєдіяльності у дітей та учнівської молоді в умовах сучасних викликів на виконання Рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України

15 листопада 2023 року освітяни Джулинської громади на розширеній нараді обговорили питання формування культури життєдіяльності у дітей та учнівської молоді в умовах сучасних викликів на виконання Рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України, які відбулися 8 вересня цього року. У заході брали участь перший заступник сільського голови Ніна Кравець, інженер технічної охорони Гайсинського районного відділу Управління поліції охорони Євген Палянчук, працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників, директори шкіл та дитсадків, а також відповідальні особи за створення класів безпеки у закладах освіти.

16:43 15.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень