A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України»

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 17 грудня. Локація (місце проведення) - спортивний комплекс с.Шляхова. Координатор Володимир Карась організовував змагання з волейболу для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей! Світом рухає конкуренція, а спорт – одна з вищих її форм. І це так само природно, як і життя навколо, адже дух змагань закладений у нас самою природою. Волейбол - це гра, яка допомагає тримати своє тіло у доволі гарному тонусі та навчає працювати в команді, пліч-о-пліч досягати перемоги! 

22:33 18.12.2023

Річниця загибелі воїна Іщенка Андрія Петровича (с. Чернятка)

 Ми низько схиляємо голови перед пам'яттю нашого земляка  Іщенка Андрія Петровича із Чернятки, який загинув 18 грудня 2022 року, захищаючи Україну, під час артилерійського обстрілу, виконуючи бойове завдання у східному районі міста Бахмут Донецької області. У першу річницю пам'яті голова громади Петро Швець, заступник Роман Кравець, працівники ВОКС, педагоги Чернятського ліцею та місцевого дитячого садка вшанували Героя покладанням квітів та хвилиною мовчання. Іщенко Андрій Петрович народився 26 листопада 1976 року в селі Чернятка Бершадського району Вінницької області. У 2000 році закінчив Гайворонський машинобудівний технікум і здобув професію механіка. Був призваний під час мобілізації 20 вересня 2022 року та направлений для проходження військової служби до військової частини А4279, яка розташована в місті Кропивницький.

15:51 18.12.2023

Засідання міжшкільного методичного об’єднання з питань виховної роботи ЗЗСО Джулинської ТГ

18 грудня 2023 року відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання з питань виховної роботи ЗЗСО Джулинської ТГ на тему «Роль учнівського самоврядування в організації національно-патріотичного виховання у закладах освіти як невід'ємного компонента демократизації шкільного життя». Під час зустрічі Петріянчук Наталія Олександрівна, педагог-організатор Джулинського навчально-реабілітаційного центру, поділилася досвідом роботи національно-патріотичного напрямку роботи учнівського та педагогічного колективів. Заступники директорів та педагоги-організатори презентувати перші етапи реалізаціїтематичних кейсів у спільних презентаціях: «Пам’ятаймо про тих, хто боровся за рідну землю, але повернувся на щиті...», «Туристичними шляхами рідного краю».  Практичні психологи та соціальний педагог проаналізували психолого-педагогічні ознаки поточного формувального оцінювання та наголосили на перевагах в усвідомленні вчителями аспектів оновлення власної системи оцінювальної діяльності. Дякуємо за плідну та злагоджену роботу ! Всім миру і ПЕРЕМОГИ!

15:07 18.12.2023

Засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу (секція вчителів історії та правознавства) на тему "Формування мотивації учнів через нестандартні техніки формувального оцінювання"

18 грудня 2023 р. відбулося засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу (секція вчителів історії та правознавства) на тему "Формування мотивації учнів через нестандартні техніки формувального оцінювання". Одним із основних завдань сучасної освіти є формування активної, творчої, інтелектуальної особистості. І саме від мотивації залежить переважна частина успіху у проведенні уроку. Вчителі закладів освіти Джулинської територіальної громади поділилися досвідом роботи та різноманітними техніками формувального оцінювання, які спонукають дітей до пошуку,   дослідження та саморозвитку.  Дякую усім колегам за співпрацю.                                                                                       Олена Сіренко, керівник секції вчителів історії та правознавства

14:56 18.12.2023

Запрошуємо до громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку галузі культури до 2030 року

Відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради розроблено проєкт Стратегії розвитку галузі культури до 2030 року. Пропонуємо взяти участь у громадському обговоренні проєкту. Пропозиції та зауваження просимо надсилати на електронну адресу відділу освіти, культури і спорту сільської ради: osvita_dzhylunka@gmail.com Стратегія розвитку галузі культури Джулинської сільської територіальної громади на 2024-2030 роки розроблена на основі аналізу стану сфери культури в громаді, визначає візію, місію, мету, стратегічні напрями та основні завдання впровадження державної культурної політики на період 2024-2030 років. Сфера культури є найчутливішим показником реалізації прав людини, зокрема таких, як право на ідентичність, національну пам’ять, почуття власної гідності та соціальної злагоди. Саме культура, що заохочує до найрізноманітніших форм творчого самовираження і водночас вивчення та оновлення традицій, сприяє розвитку творчої економіки, інноваційної політики та активній участі громадськості в побудові сучасної та демократичної держави. 

12:22 18.12.2023

План роботи на тиждень 18.12 - 22.12.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо  план на тиждень: 18.12 - 22.12.2023  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

11:13 18.12.2023

Участь ВОКС у звітній Асамблеї відділення Національного Олімпійського комітету Вінницької області

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської громади брав участь у звітній Асамблеї відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області, яка відбулася 15 грудня. Під час роботи Асамблеї обговорили такі питання: заслухали звіт голови ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області» про роботу у звітному періоді за 7 місяців 2023 року. Ознайомились зі звітом ревізійної комісії ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області». Затвердили бюджет ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області» на 2024 рік. Привітали із включенням до складу Асамблеї делегатів від Федерації Брейк Дансу Вінниччини.

13:49 16.12.2023

Територіальний етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

15 грудня 2023 року  відбувся територіальний етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика на базі Джулинського ліцею. Метою конкурсу є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді. На урочистому відкритті конкурсу із вітальним словом до присутніх звернулася Усатюк Мирослава Вікторівна, директор КУ ЦПРПП Джулинської сільської ради  та побажала  учасникам упевненості у власних силах, реалізації творчих задумів та наголосила, що участь у конкурсі є  вагомим внеском у розвиток української держави. Потім конкурсанти отримали завдання, над якими працювали відповідно до вимог конкурсу, розкриваючи питання літературної спадщини. У ІІ етапі конкурсу взяли участь учні 3-11 класів закладів загальної середньої освіти Джулинської громади. Даний конкурс сприяє формуванню нового етичного мислення й покращенню українських цінностей.

21:02 15.12.2023

Методична  нарада для  завідувачів філій ЦКД

15 грудня 2023 року у Джулинському ЦКД відбулася  методична  нарада для  завідувачів філій. Було розглянуто методичні рекомендації щодо покращення роботи закладів культури. Керівники звітували про виконану річну роботу. На досягнутому, однозначно зупинятися не будемо, навпаки-прагнемо до вдосконалення. Переконані, що 2024 рік буде кращим, а головне переможним.

16:34 15.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень