A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Придбання солодких подарункових наборів для дітей, батьки яких захищають Україну

До Дня Святого Миколая відділом освіти, культури і спорту за кошти місцевого бюджету придбано солодкі подарункові набори для дітей, батьки яких захищають Україну від ворога. Понад 200 вихованців дитсадків та учнів шкіл громади 6 грудня, у День Збройних сил України, в той час, коли батьки боронять нашу державу від ворога, отримають гостинці від Святого Миколая.

14:52 01.12.2023

Придбання вогнегасників для закладів освіти

Для забезпечення пожежної безпеки закладів загальної середньої та дошкільної освіти громади, за кошти місцевого бюджету Джулинської сільської ради, придбано 45 вогнегасників, 25 захисних екранів одношарових та шланги до вогнегасників.

14:51 01.12.2023

Придбання нового столового посуду у заклади освіти Джулинської громади

У школи та дитсадки Джулинської громади на виконання рекомендацій Держпродспоживслужби придбано новий столовий посуд. Серед ряду санітарно-гігієнічних вимог до харчоблоків  важливе місце займають вимоги до кількості та якості столового посуду та кухонного інвентарю. У закладах освіти громади активно запроваджується система безпеки харчування НАССР, яка передбачає контроль за якістю продуктів на всіх етапах їх виробництва, починаючи від їх прийому  і до моменту подачі готової страви. З метою оновлення матеріально-технічної бази харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти за кошти місцевого бюджету придбано новий столовий та кухонний посуд.

12:05 01.12.2023

Кращі практики дошкілля Вінниччини: психолого – педагогічна підтримка учасників освітнього процесу

 29 листопада 20023 року в онлайн-режимі відбувся відкритий показ «Кращі практики дошкілля Вінниччини: психолого – педагогічна підтримка учасників освітнього процесу», організований відділом дошкільної освіти КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти". До участі у заході долучилися педагогічні працівники закладів дошкільної освіти Джулинської громади. 

15:10 30.11.2023

Інформаційні матеріали в межах комунікаційної кампанії "Головне - що всередині"

Відповідно до листа Міністерства освіти та науки України від 20.11.2023 №1/18276-23 про поширення інформаційних матеріалів  в межах комунікаційної кампанії "Головне - що всередині" та  підвищення обізнаності дорослих і дітей щодо впровадження здорових харчових звичок, яка реалізується Представництвом ЮНІСЕФ в Україні та Урядом України в партнерстві з Першою леді України, Міністерством освіти та науки,  Міністерством охорони здоров'я України, відділ освітии, культури і спорту поширює інформаційні матеріали  серед закладів освіти  Джулинської громади.   https://drive.google.com/drive/folders/1bEcIqw1sj8BQK-N38rth4aX3acP4LWF5.

10:58 30.11.2023

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

25 листопада 2023 року  у закладах освіти Джулинської сільської ради стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради було розроблено та затверджено тематичні заходи впродовж листопада-грудня цього року. Зокрема, 28 листопада 2023  року Руслана Руденко, начальник відділу освіти, культури і спорту, Мирослава Усатюк, директор КУ ЦПРПП, були учасниками інформаційно-виховного заходу «Попередження домашнього насильства. Конфлікти в сім'ї та їх розв'язання», проведеного фахівцями Центру надання соціальних послуг. Під час проведення, фахівець із соціальної роботи та психолог Консультативної служби з питань протидії домашньому насильству Таміла Горбатюк та Віктор Корженівський, застосували інтерактивні методи визначення  наявності  насильства та провели лекцію щодо конфліктів в сім'ї та їх вирішення.

16:43 29.11.2023

ВОКС здійснює оцифрування трудових книжок працівників, з якими укладено трудові відносини

Відділом освіти, культури і спорту здійснюється робота щодо оцифрування трудових книжок працівників підпорядкованих закладів освіти та культури, з якими укладено трудові відносини. Наразі оцифровано 310 із 492 трудових книжок працівників, що становить 63%. Подання скан-копій трудових книжок сприяє збереженню інформації в електронному вигляді про трудовий стаж застрахованих осіб, яку у разі втрати паперової трудової книжки дуже важко, а в багатьох випадках неможливо відновити. 

12:18 29.11.2023

Лист Міністерства освіти і науки України від 03 листопада 2023 року № 1/17310-23 щодо окремих питань організації освітнього процесу в умовах воєнного стану

 Відповідно до Листа МОН України від 03 листопада 2023 року № 1/17310-23 щодо окремих питань організації освітнього процесу в умовах воєнного стану освітній процес  повинен бути орієнтований, перш за все, на створення безпечних умов навчання.

10:22 29.11.2023

Засідання методичного обʼєднання учителів початкових класів освітнього округу Джулинської територіальної громади

28 листопада 2023 року відбулось засідання методичного обʼєднання учителів початкових класів освітнього округу Джулинської територіальної громади. Учасники онлайн-зустрічі обговорили проблему постановки цілей і очікуваних результатів як складову успішного розвитку компетентностей в освітньому процесі. Ірина Степова, учитель початкових класів Берізкобершадської філії, презентувала доповідь "Формування цілей і очікуваних результатів - крок до осмислення освітнього процесу". Досвідом роботи з колегами поділилася Олена Теплицька, учитель початкових класів Джулинського ліцею на тему "Постановка цілей як діалогова взаємодія  вчителя та учнів".  Руслана Мельник, учитель Джулинського ліцею розповіла педагогам про постановку виховних цілей  освітній діяльності як складову успішного розвитку компетенцій особистості. Учасники заходу долучалися до обговорення  та подальшого планування роботи методичного об'єднання.

13:22 28.11.2023

Комплекти матеріалів для раннього розвитку “НУМО, відкривай та розвивай!”

Заклади дошкільної освіти Джулинської громади отримали комплекти матеріалів для раннього розвитку “НУМО, відкривай та розвивай!” від громадської організації UNICEF Ukraine за сприяння Сергія Борзова, голови Вінницької обласної військової адміністрації. Дев’ять боксів щодо ментального здоров’я, гігієни, мінної безпеки відділ освіти, культури і спорту отримав від Гайсинської районної військової адміністрації за сприяння голови Джулинської територіальної громади Петра Швеця.  Що у боксі? Кожний бокс містить настільні ігри «А як зробиш ти?», «Садочок навичок», буклет «Ляльковий театр для дошкільнят «Іскорки запалюють суперсили», сценарії 11 ігор-вистав лялькового театру «Іскорки суперсили», присвячені розвиткові ключових навичок у дошкільнят. А ще настільні ігри, розмальовки, комікси, дитячі книги загадки на тему мінної небезпеки, брошури «Прогулянка з Патроном» тощо. 

08:26 28.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень