A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури, бібліотек та школи мистецтв громади

23 листопада 2023 року відбулася щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури, бібліотек та школи мистецтв громади. Начальник ВОКС Руслана Руденко демонструвала презентацію щодо підсумків системної організаційно-масової, волонтерської роботи та благоустрою кожного закладу культури громади у листопаді 2023 року, провела моніторинг висвітленої інформації на сторінках ФБ закладів, повідомила про організацію заходів до вшанування 90-х роковин жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні, а також голодоморів 1921-1922 та 1946-1947 років,  участь в акції «Національний тиждень читання» (04 грудня до 10 грудня 2023), проведення святкових заходів до Дня св.Миколая (06 грудня), відзначення в Україні Дня Української Хустки (ДУХ) (07 грудня),  новорічно-різдвяних заходів.

11:31 23.11.2023

У Дяківській гімназії встановили фільтр для очищення води зі системою зворотного осмосу

23 листопада 2023 року у Дяківській гімназії встановили фільтр для очищення води зі системою зворотного осмосу. Ecosoft Robust 1000 - це компактний високопродуктивний фільтр, який ефективно очищає воду від 99,9% всіх домішок, включаючи віруси та бактерії. Так як у джерелі водопостачання Дяківського закладу освіти за результатами лабораторних досліджень нітрати перевищували допустимі норми, за приписами Держпродспоживслужби необхідно було забезпечити заклад питною водою належної якості. Тож тепер, після очищення, діти отримують придатну воду для пиття та приготування їжі.

08:55 23.11.2023

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради щодо виконання Плану заходів із військово-патріотичного виховання  дітей та молоді у 2023 році

Складовою системи національного виховання є військово-патріотичне, що передбачає вироблення високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання Української держави. Воно покликане формувати громадянина-патріота, виробляти у нього глибоке розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини, оволодівати військовими і військово-технічними знаннями, спонукати до фізичного самовдосконалення, а також вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії українського народу, Збройних Сил України.

22:35 22.11.2023

Участь ВОКС у засіданні робочої групи з формування бюджету громади на 2024 рік

22 листопада відділ освіти, культури і спорту брав участь у черговому засіданні робочої групи з питань формування проєкту бюджету Джулинської сільської територіальної громади на 2024 рік. Були запрошені члени робочої групи, керівники структурних підрозділів та старости сільських населених пунктів. У роботі комісії брала участь начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко.

17:19 22.11.2023

Змагання з бадмінтону у рамках фізкультурно-спортивного заходу «Пліч-о-пліч зі спортом» за ініціативи Президента України Володимира Зеленського

Уперше у спортивній історії Джулинської громади 22 листопада 2023 року відбувся територіальний етап змагань з бадмінтону, який проходив у рамках фізкультурно-спортивного заходу «Пліч-о-пліч зі спортом» за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. До відповідального матчу готувалися заздалегідь дівчата та хлопці 5-7 класів Джулинського ліцею, Чернятської та Тернівської гімназій. Відкриття турніру провели Катерина Герасимчук, голова мо з питань виховної роботи ліцею, та головний суддя змагань Юрій Микитюк. 12 юних спортсменів упродовж 4-х годин змагалися у новому для себе олімпійському видові спорту. Вітаємо із чудовими досягненнями юних спортсменів та їх тренерів!

08:29 22.11.2023

Засідання виконавчого комітету Джулинської сільської ради

22 листопада 2023 року на засіданні виконавчого комітету Джулинської сільської ради, що відбулося під головуванням сільського голови Петра Швеця, розглядалося питання виконання Плану заходів із військово-патріотичного виховання дітей та молоді у 2023 році. Заслухано звіт начальника відділу освіти, культури і спорту про здійснені заходи у 2023 році та затверджено План заходів із реалізації військово-патріотичного виховання на 2024 рік.

08:21 22.11.2023

Щедрий подарунок для Серединської гімназії від директора ТОВ "Прогрес" Олександра Кавуна

У Всесвітній день дитини в Серединську гімназію завітали наші благодійники і партнери, які вручили здобувачам освіти подарунки, обрані за замовленнями дітей і педагогів. Для покращення матеріально-технічної бази, удосконалення освітнього процесу, змістовної організації дозвілля, фізичного розвитку школярів було придбано адміністрацією закладу Smart телевізори, тренажери, інтелектуальні настільні ігри "Подорожуємо навколо світу", "Подорожуємо Україною", "Дослідження Сонячної системи", набори для бадмінтону, для настільного тенісу, м'ячі, багатофункціональний пристрій Epson.

19:25 21.11.2023

Урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада 2023 році в адміністративному центрі громади відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи і 10-ї річниці Революції Гідності, які цього року проходять під гаслом "ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ". Заходи відбулися за участю голови громади Петра Швеця, працівників сільської ради, організацій та установ, закладів освіти, громадськості та родини військовополоненого джулинчанина Владислава Недобійчука. Звучав Державний Гімн України, право внести Державний Прапор України надали Захиснику Артуру Сабітову із Берізок-Бершадських. У ході зустрічі присутні переглянули відеофільм про гартування національної ідеї - ідеї Гідності і Свободи - на Майданах під час Помаранчевої революції 2004 року, Революції Гідності упродовж 2013-2014 років.

17:00 21.11.2023

Здійснено обстеження класів безпеки на наявність елементів вибухонебезпечних предметів

20 листопада 2023 році у школах громади здійснено моніторинг класів безпеки на виявлення елементів вибухонебезпечних предметів. Обстеження здійснено комісією у складі начальника відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі Центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Осадчого О.П,

16:29 20.11.2023

Тижневий план роботи: 20.11-26.11.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 20.11-26.11.2023.  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

12:44 20.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень