A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Міжнародна серпнева педагогічна науково-практична конференція

25 серпня відбулася Міжнародна серпнева педагогічна науково-практична конференція «ОСВІТА, ОСВІТЯНИ – НЕЗЛАМНІ У ВІЙНІ», організована Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОВА. У конференції брала участь начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, працівники відділу освіти, голови методичних об`єднань закладів освіти Джулинської сільської ради.

15:12 25.08.2022

Газета Джулинської територіальної громади "Моя громада" (серпень 2022)

"Із Днем Незалежності, рідна Україно!" - говорить газета "Моя громада" Джулинської територіальної громади №7-8 за липень-серпень. Для жителів сіл - 2200 друкованих примірників, а електронна версія у вільному доступі для усіх поціновувачів видання. Читайте вісточку від побратимів, про волонтерські справи жителів сіл, допомогу нашим воїнам та внутрішньо переміщеним особам, а ще роздуми про Лисичанськ Ніни Рубєжної. А для маленьких читачів - кросворд про Спас та казочка "Гудуть та меду не приносять".

22:41 22.08.2022

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні

За ініціативи Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» – учасника загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні буде проведено в третю суботу вересня  Всесвітній день прибирання.

12:17 22.08.2022

Результати опитування батьків учнів шкіл Джулинської громади

Відділом освіти культури і спорту Джулинської сільської ради спільно з керівниками закладів освіти проведено опитування батьків здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Джулинської територіальної громади з використанням Google Forms щодо форм організації освітнього процесу з 1 вересня 2022 року.

13:55 20.08.2022

У Джулинській громаді перевірили стан підготовки найпростіших укриттів закладів освіти

16 та 17 серпня у Джулинській громаді проведено остаточний огляд споруд цивільного захисту до роботи у новому 2022/2023 навчальному році із залученням представників Бершадського районного сектору головного управління ДСНС України у Вінницькій області, Держпродспоживслужби та Національної поліції. Членами комісії підписано акти оцінки об’єкта (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості його використання для укриття учасників освітнього процесу та акти готовності шкіл до роботи у новому 2022/2023 навчальному році. 

10:01 20.08.2022

Виконком сільської ради: питання готовності найпростіших укриттів закладів освіти

На засіданні виконавчого комітету Джулинської сільської ради, яке відбулося 18 серпня, розглядали питання щодо підготовки закладів освіти громади до роботи у новому 2022/2023 навчальному році. Начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко інформувала про стан підготовки найпростіших укриттів закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Зокрема, повідомила, що із 14 шкіл 9 мають споруди цивільного захисту: 8 - власні найпростіші укриття (НУ) та 1 - протирадіаційне укриття (ПРУ). У закладах дошкільної освіти найпростіші укриття наявні лише у двох закладах.

16:33 18.08.2022

Всеукраїнська патріотична акція "Молодь проти війни" до Дня Незалежності України

«Молодь проти війни» - Всеукраїнська патріотична акція з метою висловити протест війні росії проти України, гідного відзначення 31-ї річниці Дня Незалежності України. Відділ освіти, культури і спорту підтримує ініціативу проведення Всеукраїнської акції та закликає молодь Джулинської громади висловити свою громадянську позицію!

16:36 17.08.2022

Педагоги закладів - учасники тренінгу

15-16 серпня педагоги закладів освіти Джулинської сільської ради мали змогу долучитися до тренінгу «Емоційна підтримка та професійне зростання вчителів», який реалізується в рамках проєкту «Safe Space - Невідкладна психосоціальна підтримка для студентів і шкільних вчителів» у співпраці між Національним університетом «Києво-Могилянська академія»,

15:04 17.08.2022

Підтримаймо благодійну акцію "Смілива гривня"!

Шановні жителі Джулинської громади! Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної акції «Смілива гривня», щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ.

14:55 17.08.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень