A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

День Знань у Джулинському ліцеї

День Знань! Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою 1 вересня. Та, на жаль, у 2022 році це свято відбувається у воєнний час. Сьогодні продзвенів вперше дзвоник для здобувачі освіти 1-11-х класів Джулинського ліцею, який сповістив про початок 2022-2023 навчального року! Класними керівниками підготовлено та проведено перший урок «Ми українці: честь і слава незламним!», який присвячений глибокому усвідомленню учнів, що таке Батьківщина, держава, патріотизм, якими були, є і мають бути українці, щоб ні у кого не виникало бажання нав’язувати українцям, як їм жити, з ким дружити, якою мовою говорити і куди рухатися у розвитку своєї суверенної незалежної держави.

10:48 01.09.2022

Міжшкільне методичне об`єднання асистентів учителів

На базі Джулинського ліцею відбулося міжшкільне методичне об`єднання асистентів учителів на тему «Організація освітнього середовища в умовах інклюзивного навчання». На організаційному засіданні розглянули ряд актуальних питань в галузі інклюзивної освіти. Ознайомились із нормативними документами, зокрема з листом «Щодо асистента учня (дитини) в закладах освіти» від 19.08.2022 № 1/9540-22, в якому основну увагу звернено на умови праці асистента дитини в умовах воєнного стану.

23:09 31.08.2022

Засідання методичного об’єднання вчителів  технологічного, спортивно - естетичного напряму

   На засіданні методичного об’єднання вчителів  технологічного, спортивно - естетичного напряму, що відбулося на базі Джулинського ліцею, були присутні вчителі трудового навчання, образотворчого та музичного мистецтва, основ здоров’я, «Захисту України» та фізичної культури .

22:56 31.08.2022

Учителі суспільно-гуманітарного циклу Джулинської громади. Засідання напередодні навчального року

    30 серпня 2022 року на базі  Джулинського ліцею відбулося 1 організаційне засідання учителів суспільно-гуманітарного циклу Джулинської громади. Заняття проведено у формі педагогічного кола на тему «Організація освітньої  діяльності в умовах війни, сучасні тенденції розвитку освітніх галузей та навчальних предметів у 2022-2023 н.р.».

22:04 31.08.2022

Відбулося організаційне засідання методичного об'єднання працівників дошкільної освіти Джулинської громади

30 серпня на базі Джулинського ЗДО (ясла-садок) "Веселка" відбулося організаційне засідання методичного об'єднання працівників дошкільної освіти Джулинської громади. З вітальним словом звернулися начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, головний спеціаліст Ольга Яценко  та інспектор Лариса Заміхора. Під час засідання обговорили пріоритетні напрямки роботи галузі дошкілля в умовах воєнного стану, нормативно-правову базу та методичні інновації.

21:45 30.08.2022

Готуючись до нового навчального року

30 серпня на базі Джулинського ліцею Джулинської сільської ради відбулося організаційне засідання методичного об’єднання з питань виховної роботи освітнього округу Джулинської територіальної громади, учасниками якого підведено підсумки роботи за 2021-2022 н.р. та сплановано спільні заходи на 2022-2023 н.р.

16:44 30.08.2022

"Українська мова для всіх" загальнодержавний проєкт

26 серпня у Джулинській публічній бібліотеці відбулося чергове заняття курсу для внутрішньо переміщених осіб та усіх бажаючих на тему «Культура мовлення та спілкування. Мовний етикет». Захід у формі лінгвістичного мосту з елементами тренінгу провела Наталія Микитюк, учитель української мови та літератури Джулинського ліцею. На початку заняття Наталія Григорівна ознайомила із поняттям культура мовлення як система вимог у мовленнєвій діяльності. Потім всі разом переглянули експрес-уроки від О.Авраменка. Практична частина складалась із рубрики “Цей підступний наголос”, лінгвістичної мозаїки “Зірке око”, мовної “спотиканки”, афірмації. По завершенню заняття всім слухачам запропоновано було створити "Букет настрою", де кожен учасник розповів про своє враження і висловив побажання.

12:55 27.08.2022

Засідання Методичної ради відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради

Незабаром стартує новий 2022-2023 навчальний рік! Про підготовку закладів освіти, про створення безпечного освітнього середовища, про форми організації освітнього процесу йшлося на організаційному засіданні Методичної ради відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради. Із настановчим вітальним словом до усіх присутніх звернулася начальник ВОКС Руденко Руслана Вікторівна, закцентувала увагу на основних моментах організації роботи Методичної ради та освітньої галузі в цілому у 2022 - 2023 навчальному році.

12:38 27.08.2022

Питання освіти розглянуто на черговій сесії Джулинської сільської ради

25 серпня відбулася 23 сесія Джулинської сільської ради 8 скликання. У порядку денному були питання щодо роботи галузі освіти громади. Зокрема, начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко інформувала щодо затвердження маршрутів руху шкільних автобусів Джулинського, Шляхівського та Серединського ліцеїв, затвердження вартості харчування одного учня/дитини ЗЗСО, ЗДО та НРЦ, затвердження Статуту та погодження плати за навчання у Джулинській школі мистецтв, внесення змін до штатного розпису Джулинського навчально-реабілітаційного центру. 

23:57 25.08.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень