A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Атестації робочих місць кухарів їдалень

Відділом освіти, культури і спорту Джулинської громади організовано роботу щодо проведення атестації робочих місць кухарів їдалень за умовами праці у дев'яти закладах загальної середньої освіти. ТОВ "АСПО ЛТД" м.Вінниця проведено санітарно-гігієнічні дослідження факторів виробничого середовища і трудового процесу для кухарів. За результатами атестації кухарі матимуть право на щорічну додаткову відпустку тривалістю до чотирьох календарних днів, яку їм установлюють за результатами атестації, а також інші пільги та компенсації. Відповідальність за своєчасне та якісне проведення атестації покладається на керівника установи відповідно до [частини 1 статті 41 КУпАП]

17:06 01.11.2023

Онлайн-вебінар «Доступ до якісного дистанційного та змішаного навчання на платформі «Labster»

01 листопада 2023 року працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Джулинської сільської ради» були учасниками онлайн-вебінару «Доступ до якісного дистанційного та змішаного навчання на платформі «Labster». Платформа «Labster» – світовий лідер з розроблення віртуальних навчальних симуляторів, завдяки яким успішно навчаються вже 5 млн. студентів та учнів 3000 навчальних закладів в 70 країнах світу. Віртуальні симуляції на платформі доступні з таких галузей: анатомія та фізіологія; біохімія; біологія; біотехнологія; хімія; наука про землю; мікробіологія; фізика та інш. Головна мета – забезпечення доступу до якісного дистанційного та змішаного навчання на платформі «Labster», що надає безкоштовний доступ до своїх інтерактивних курсів до всіх шкіл, коледжів та університетів України.

10:52 01.11.2023

Всеукраїнський онлайн-урок із кібербезпеки

31 жовтня 2023 року Інститут спеціального зв'язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського та Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України провели Всеукраїнський онлайн-урок із кібербезпеки для учнів закладів освіти України. Метою уроку було пояснити виклики, які стоять перед українцями, на прикладі кібератак з боку росії та сформувати компетенції кібергігієни. Достатній рівень розуміння правил кібергігієни учнями і усвідомлення небезпеки, яку становить росія під час першої у світі кібервійни, що триває в Україні, дозволить підвищити рівень кібербезпеки усієї країни та, в перспективі, зменшити шкідливий вплив кібератак на кожного українця. Під час уроку були висвітлені наступні питання: - як атакують хакери, зокрема і російські, та яким чином можуть використати молодь для досягнення своїх цілей;

08:34 31.10.2023

Зустріч із керівниками закладів дошкільної освіти

Нещодавно відбулася незапланована зустріч із керівниками закладів дошкільної освіти, під час якої Людмилі Ковбасюк, директору ЗДО «Веселка» с.Шляхова вручили грамоту Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА за плідну роботу, ініціативність, використання інновацій та з нагоди Дня дошкілля. Колеги вітали Людмилу Валеріївну з гарною нагородою, зичили нових здобутків під мирним небом. Руслана Руденко, начальник відділу освіти, культури і спорту, провела оперативну нараду, на якій обговорили питання виконання нормативних вимог  системи НАССР, ведення відповідної документації, аналізу норм харчування, здійснення контролю за якістю продукції, дотриманням вимог щодо періодичності та термінів проведення лабораторних досліджень води, піску, мікроклімату, освітлення у закладах.

10:26 30.10.2023

Рухові активності у рамках соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України"

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 28 та 29 жовтня у рамках соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України». Цього разу локація (місце проведення) - спортивна кімната Джулинського центру культури і дозвілля. Координатор Володимир Карась організовує спортивне дозвілля для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей!

20:08 29.10.2023

Тижневий план роботи: 30.10-05.11.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 30.10-05.11.2023.  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

19:31 29.10.2023

Творча благодійна зустріч трьох народних співочих колективів громади

29 жовтня у М'якохідській філії Джулинського ЦКД пройшла творча благодійна зустріч трьох народних співочих колективів: «Подружки» - село М’якохід, керівник Микола Бовсунівський, колектив бере свої витоки з 2002 року; «Любисток» - село Хмарівка, керівник Лариса Сугак, колектив функціонує понад 35 років; «Надбужанка» - село Джулинка, керівник Віталій Ціхач, активна творча діяльність розпочалась із 2009 року. Колективи об'єднали справжніх   шанувальників та любителів української народної пісні, які обожнюють задушевні, дорогі серцю твори.

14:56 29.10.2023

Відбулися заходи до 79-ї річниці звільнення України від фашистських загарбників

Сьогодні у Джулинці з нагоди 79-ої річниці звільнення України від фашистських загарбників вшанували пам'ять земляків покладанням квітів до Братської могили, меморіалу слави та пам'ятного знаку танкістам. Вшанували пам’ять тих, хто захищав наш край, хто боронив його та звільняв від нацистської навали. Ми пам’ятаємо тих, хто у 1944 році ціною власного життя зупинив фашизм. На жаль, сьогодні ми бачимо нові прояви фашизму й нацизму. Ми ніколи не думали, що прийде час, коли потрібно буде йти до сховища від російських ракет. Але всі ми впевнені: ми перемогли тоді, переможемо й зараз!

20:34 27.10.2023

Працівники відділу освіти, культури і спорту долучилися до написання Радіодиктанту національної єдності

Радіодиктант — це чудова можливість перевірити свою грамотність. Сьогодні, у День української мови та писемності, працівники відділу освіти, культури і спорту, централізованої бухгалтерії та Центру професійного розвитку педагогічних працівників сільської ради традиційно долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності - 2023.

19:57 27.10.2023

Радіодиктант національної єдності-2023

Сьогодні був справжній писемний бум! Усі писали Радіодиктант національної єдності: і діти, і дорослі! До вервечки українського писемного слова долучилися колективи шкіл, дитсадків, закладів культури, а також працівники ВОКС. Цікаво, що авторкою радіодиктанту-2023 стала наша землячка з Вінниці, українська поетеса та перекладачка Катерина Калитко. Назва тексту — "Дороги України". Текст радіодиктанту читав актор театру та кіно Олексій Гнатковський, який зіграв Івана Довбуша у фільмі "Довбуш". Так українці відзначили День української писемності та мови, який у 2023 році вперше відзначають саме 27 жовтня.

19:38 27.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень