A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Онлайн тренінг "Інструменти виявлення та подолання освітніх втрат"

10 та 12 жовтня управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області було організовано та проведено онлайн тренінг «Інструменти виявлення та подолання освітніх втрат», оскільки основними завданнями центрів є сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, їх психологічна підтримка та консультування, то працівники ЦПРПП  розуміють важливість питання допомоги вчителю у плануванні компенсаторних механізмів щодо подолання освітніх втрат. Опановуючи інструментарій для діагностування освітніх втрат, який розміщений на освітній платформі «Всеукраїнська школа онлайн», що був розроблений Державною службою якості України у співпраці з експертами проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe),  учасники звернули увагу на його практичність, зручність та швидкість у роботі. Також у ході бесіди учасниками тренінгу відзначено, що  такий інструментарій має широкий спектр навчальних предметів, на вивчення освітніх втрат з яких, його можна застосовувати.

23:50 12.10.2023

Гімназіаду Джулинської громади розпочато!

Гімназіаду Джулинської громади розпочато! 12 жовтня після урочистого відкриття вагомої спортивної події на базі Джулинського ліцею проведено  турнір з настільного тенісу, одного з улюблених видів змагань учнівської молоді! За першість боролося  9 спортивних команд із ліцеїв, гімназій та філій Джулинської територіальної громади. Вигуки підтримки, щирі посмішки, дружна спортивна атмосфера об’єднала 16 дівчат та 18 юнаків - учасників спортивних змагань серед закладів загальної середньої освіти. Більше трьох годин юні спортсмени йшли до перемоги! Першість серед 9 команд здобули двоє юнаків та двоє дівчат із Шляхівського ліцею імені Г.Й.Кузика, яких підготував учитель Сергій Гевел, саме вони представлятимуть нашу громаду на районному етапі Гімназіади. ІІ місце - у команди Джулинського ліцею, учитель Євген Марущак, ІІІ місце – здобула команда Чернятської гімназії, тренер Василь Ломачинський. Четверте – дев’яте місця розділили Дяківська, Серединська, Ставківська, Тернівська, М’якохідська гімназії,

23:30 12.10.2023

10 жовтня - Всесвітній день ментального здоров`я

Ментальне здоров'я є важливою складовою психофізичного розвитку дітей, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником. В рамках проведення Дня ментального здоров'я в Джулинському навчально-реабілітаційному центрі практичним психологом Олексій Н.В. та педагогами проведено ряд заходів: заняття з елементами тренінгу "Чарівний світ емоцій", виховну годину з елементами тренінгу "Стреси в нашому житті. Як від них захиститися", годину психолога"Година психолога- позитивне мислення, запорука здоров'я", виставка малюнків" Моє щасливе дитинство". Учні розучили вправи із Аптечки психологічної самодопомоги від Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" Пам'ятайте, що всі люди потребують підтримки, співчуття та любові. Ви не самотні! Поруч є завжди люди, які зрозуміють і допоможуть.  

23:42 10.10.2023

Спорт просто неба: рухові активності за бажанням

У Джулинській громаді реалізовується соціальний проєкт "Активні парки - локації здорової України". Цього тижня координатор Володимир Карась також організував цікаві рухові активності для молоді. Спортивні заходи відбулися 8 та 9 жовтня на майданчику біля центру культури, дозвілля і спорту. «Активні парки» – це один з проєктів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета проєкту – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

21:23 10.10.2023

Атестація працівників закладів галузі культури Джулинської ТГ

Атестація працівників закладів галузі культури Джулинської ТГ у 2023 році організована відповідно до законів України «Про культуру», "Про професійний розвиток працівників", наказу Міністерства культури і туризму України від 16.07.2007 №44  "Про затвердження Положення про проведення атестації працівників підприємств, установ, організацій та закладів культури" (із змінами і доповненнями). Виданий наказ відділу освіти, культури і спорту від 02.10.2023 №221-од «Про проведення атестації працівників закладів культури Джулинської сільської ради у 2023 році», утворена атестаційна комісія. 10.10.2023 проведено І засідання атестаційної комісії, на яке були запрошені директор Джулинського ЦКД та бібліотекар Джулинської публічної бібліотеки. Руслана РУДЕНКО, голова атестаційної комісії, повідомила, що основним завданням атестації є оцінка професійної кваліфікації і ділових якостей працівників

16:56 10.10.2023

Організаційне засідання Учнівської ради при Джулинській сільській раді

Надзвичайна новина! Обрано нового голову Учнівської ради при Джулинській сільській раді! 10 жовтня на установчому засіданні 11 кандидатів на голову поважного молодіжного органу презентували власні портфоліо та передвиборчі програми. Неймовірні пропозиції, цікаві ідеї, справжні передвиборчі баталії! Щирі вітання і побажання надсилаємо на адресу новообраного голови  Учнівської ради на 2023-2024 н.р. Волощука Владислава, учня 10 класу Шляхівського ліцею імені Г.Й.Кузика! Зичимо втілення планів та мирного майбуття! Заступником голови - Юшко Валерія, учениця Тернівської гімназії, а секретар  - Горобець Ірина із Джулинського ліцею! Вітаємо всіх учасників Ради: Тертичну Анну, Бездушну Олену, Сербіна Олександра, Маршук Богдану, Дюг Каріну, Слободян Валерію, Хардикайнен Аліну, Гребенюк Світлану, які об’єдналися у 5 комітетів з різних напрямків діяльності.

16:43 10.10.2023

Онлайн-нарада керівників ЗДО

На черговій щомісячній онлайн-нараді керівників ЗДО Руслана РУДЕНКО, начальник ВОКС, повідомила про організацію роботи дитсадків громади у жовтні, наголосила про підготовку теплових господарств до опалювального сезону, спортивних споруд до роботи в осінньо-зимовий період,  провела аналіз відвідування вихованцями закладів дошкільної освіти у 2023-2024 навчальному році, акцентувала увагу на опрацювання нових нормативно-правових документів МОН України в галузі дошкільної освіти у ІІІ кварталі 2023 року.

15:47 10.10.2023

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

На другому засіданні атестаційної комісії ІІ рівня ВОКС, яке відбулося 10.10.2023, члени атестаційної комісії розглядали та затвердили списки керівників підпорядкованих закладів освіти, відокремлених структурних підрозділів,  та які працюють на посаді педагогічного працівника, педагогічних працівників закладів освіти, в яких  працює менше 15 осіб та не створена атестаційна комісія І рівня. Були визначені строки проведення атестації у 2024 році, адреса електронної пошти для подання матеріалів педагогічними працівниками, які атестуються.

10:37 10.10.2023

Рухові активності у рамках соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України"

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 7 та 8 жовтня у рамках соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України». Цього разу локаціями стали - парк на території Джулинського ЦКД та спортивний майданчик на території медичного закладу. Координатор Володимир Карась організував спортивне дозвілля для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей! 

19:40 09.10.2023

Тижневий план роботи: 09.10-15.10.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 09.10-15.10.2023.  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

16:37 09.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень