A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК ЄДНОСТІ

Здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти Джулинської громади долучилися до Всеукраїнського уроку єдності. Діти повторили правила убезпечення від ботів і тролів у соцмережах, переглянули лайфхаки та як не вестися на фейки. Щоб закріпити отриману інформацію, учні пройшли гру (за відсканованим QR-кодом).                                                                                                                                                                                                                                                    

00:19 08.10.2023

Вручення ордена "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) загиблому захиснику із М`якоходу Андрію Соляру

Пам’ятаємо кожного! Сьогодні матері та дітям загиблого захисника Андрія Соляра із М’якоходу вручено орден «За мужність» III ступеня (посмертно). Андрій Соляр, який був навідником першої десантно-штурмової роти, удостоєний нагороди відповідно до Указу Президента України від 13 квітня 2023 №218 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. 24 жовтня 2022 року, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, загинув у районі населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської області у результаті ведення бойових дій. Високу нагороду вручали голова Джулинської громади Петро Швець та начальник першого відділу Гайсинського РТЦК та соціальної підтримки Сергій Паладій. З цієї нагоди у громаді організували урочисті заходи, на які запросили матір Ніну Анатоліївну, синів Володимира та Максима, родину Героя, односельчан, учнів та вчителів місцевої школи.

16:39 06.10.2023

Засідання Методичної ради освітнього округу громади

06 жовтня 2023 року на базі Джулинського ліцею було проведено засідання Методичної ради щодо планування роботи у 2023 -2024 н.р.На початку заходу учасники засідання були об'єднані у ініціативні групи. Руденко Руслана Вікторівна, начальник відділу освіти культури і спорту виступила з питанням про організацію роботи Методичної ради та внесла пропозицію щодо нових форм методичної роботи, окреслила нові підходи щодо діяльності голів методичних об'єднань. Однією із пропозицій було те, щоб використовувати у своїй діяльності досвід відомих українських митців та вчених, знайомити здобувачів освіти з їх здобутками, тому  інформаційний дайджест підготувала для колег Катерина Сергіївна Герасимчук, голова МО з питань виховної роботи та  розповіла про життя та творчість В.О. Сухомлинського, адже вона є випускницею школи, де жив та працював митець.

16:34 06.10.2023

Покращення матеріальної бази закладу за сприяння директора ТОВ "Прогрес" Олександра Кавуна

З метою покращення матеріальної бази та створення комфортних умов для вихованців дитячого садочка "Сонечко" с. Серединка, до Дня Дошкілля директор ТОВ "Прогрес" Олександр Федорович Кавун виділив на наш заклад 15000грн. За ці кошти було придбано металопластикові двері для заміни в спальну кімнату, закуплено дитячі ковдри та іграшки. 

23:23 05.10.2023

Онлайн – нарада з питань організації та проведення Гімназіади 2023-2024 н.р. у Джулинській територіальній громаді

04 жовтня 2023 року відбулася онлайн – нарада з питань організації та проведення Гімназіади 2023-2024 н.р. у Джулинській територіальній громаді з учителями фізичної культури, а також були запрошені Руденко Руслана Вікторівна, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Герасимчук Катерина Сергіївна, заступник директора з виховної роботи Джулинського ліцею та  Чапалда Марина Леонідівна, педагог-організатор Джулинського ліцею. З вітальним словом до присутніх звернулася Руденко Руслана Вікторівна, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради. Про підсумки обласної наради з питань організації та

16:27 04.10.2023

Заходи до роковин трагедії Бабиного Яру у закладах загальної середньої освіти Джулинської територіальної громади

З метою увічнення пам’яті про початок масових розстрілів мирного населення, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру (29-30 вересня 1941 року) та вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, у гімназіях Джулинської сільської ради проведено заходи з використанням матеріалів листа Офісу Президента України від 25.09.2023 № 41-01/1707 «Про вшанування пам'яті жертв Бабиного Яру»: книжкову виставку «Бабин Яр: пам'ять на тлі історії…», історичний огляд «У Бабиному Яру палають сотні свіч», перегляд документальної хроніки «Сум Бабиного Яру», зачитування спогадів очевидців «Трагедія Бабиного Яру – трагедія українського народу».У закладах загальної середньої освіти організовано проведення тематичного тижня та реалізовано історико-краєзнавчий проєкт «Трагедія Бабиного Яру: не маємо права забути».

16:15 04.10.2023

Роковини трагедії Бабиного Яру у закладах культури Джулинської ТГ

До роковин трагедії Бабиного Яру у закладах культури Джулинської ТГ організовані тематичні заходи із суворим дотриманням обмежень воєнного стану та з урахуванням ситуації в конкретному населеному пункті. Працівники культури та бібліотек передусім приділили увагу відповідному наповнюванню інформаційного середовища та розміщенню у медіа тематичного контенту. Упродовж 28-30.09.2023 організовано та проведено цикл інформаційних, освітніх, культурно-мистецьких тематичних заходів у зв’язку з 82-ми роковинами початку масових розстрілів мирного населення гітлерівцями в урочищі Бабин Яр, спрямованих на донесення об’єктивної інформації про вчинені комуністичним тоталітарним режимом злочини, вшанування пам'яті їх жертв, а також сприяння вивченню історії України, виховання патріотизму. У населених пунктах Джулинської громади проведені лаконічні церемонії вшанування пам’ятних місць про Голокост.

12:18 03.10.2023

Встановлення батерей в укритті

З метою забезпечення максимально комфортних умов перебування учасників освітнього процесу  ЗДО (ясла-садок) «Веселка» с. Джулинка під час повітряних тривог було проведено монтаж системи опалення та встановлено батареї в укриття.

23:20 02.10.2023

Відбулася щотижнева нарада ВОКС

Відбулася щотижнева нарада працівників ВОКС щодо підведення підсумків виконання завдань за попередній тиждень та обговорення плану роботи на жовтень 2023 року та планування основних завдань на поточний тиждень. Мова йшлася про організацію засідань атестаційних комісій ІІ рівня щодо атестації працівників освіти та культури громади, організацію роботи Учнівської ради, Методичної ради у 2023/2024 н.р., а також формування замовлення на курси педагогічних працівників, оцифрування трудових книжок, внесення даних до електронного Реєстру Пенсійного Фонду України щодо та медичних оглядів та приналежність до профспілкових організацій працівників підпорядкованих закладів.

18:56 02.10.2023

Тижневий план роботи: 02.10-08.10.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 02.10-08.10.2023.  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

17:20 02.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень