A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Захід на тему "Війна. Подолання  стресових ситуацій у дорослих, дітей молодшого та старшого шкільного віку"

25 жовтня 2023 року Джулинським інклюзивно-ресурсним центром спільно з психологом  Центру надання соціальних послуг Джулинської сільської ради Корженівським Віктором Костянтиновичем підготували захід на тему "Війна. Подолання  стресових ситуацій у дорослих, дітей молодшого та старшого шкільного віку".  На зустріч були запрошені начальник відділу освіти, культури і спорту Руденко Руслана Вікторівна, директор КУ ЦПРПП Джулинської сільської ради Усатюк Мирослава Вікторівна, практичні психологи Шляхівського ліцею ім. Г.Й. Кузика, Джулинського ліцею, Берізкобершадської філії, Чернятської гімназії та Навчально-реабілітаційного центру. Розпочався захід хвилиною мовчання, де згадали полеглих Захисників, які віддали своє життя за нашу державу. Виступила директор Центру Дудник Оксана Дмитрівна та наголосила, що навіть ті, хто зараз перебувають у безпеці, живуть у стані тривоги та стресу.  До слова запросили начальника відділу освіти, культури і спорту Руденко Руслану Вікторівну, яка зазначила про важливість

10:31 25.10.2023

Вшанували першу річницю пам'яті Героя Андрія Соляра

24 жовтня Джулинська територіальна громада разом з рідними, побратимами, друзями, односельцями у глибокій скорботі вшановує пам'ять про Героя України, її вірного сина і Захисника, який ціною власного життя відстоював Незалежність і суверенітет Української держави – Соляра Андрія Володимировича з М’якоходу. Андрій Соляр, який був навідником першої десантно-штурмової роти, удостоєний високої державної нагороди - орденом "За мужність" III ступеня (посмертно) відповідно до Указу Президента України від 13 квітня 2023 №218 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

21:08 24.10.2023

Методичний семінар "Інклюзивне навчання в закладах освіти:виклики сьогодення"

24 жовтня 2023 року комунальною установою «Джулинський інклюзивний ресурсний центр» було організовано та проведено методичний семінар на тему: "Інклюзивне навчання в закладах освіти:виклики сьогодення" спільно з Стречень Антоніною Володимирівною, завідувачкою відділу "Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти" та Козяр Марією  Михайлівною,  методистом відділу "Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти". На захід були запрошені директори та їх заступники, класні керівники, асистенти вчителів та корекційні педагоги, закладів, де організовано іклюзивне навчання. Під час зустрічі розглядали питання у галузі інклюзії, зокрема: робота асистентів вчителів в час змін та іновацій;  складання ІПР, адаптація та модифікація навчальних програм,  особливості реалізації адаптованого та модифікованого розкладу.

10:26 24.10.2023

Рухові активності у рамках соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України"

Рухові активності за бажанням та вподобаннями відбулися у вихідні 21 та 22 жовтня у рамках соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України». Цього разу локаціями стали - центральний стадіон "Колос" с.Джулинка та спортивна зала спорткомплексу с.Шляхова. Координатор Володимир Карась організував спортивне дозвілля для усіх бажаючих. Було цікаво та змістовно! Спорт допомагає покращувати ментальне здоров’я та психоемоційний стан дітей!

19:25 23.10.2023

Тижневий план роботи: 23.10-29.10.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 23.10-29.10.2023.  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

10:59 23.10.2023

Засідання обласної академії управлінської майстерності з лідерами Учнівської ради

Лідери – супер! Лідери – клас! Лідери завжди попереду нас! Гасло Учнівської ради Джулинської територіальної громади, нова команда якої нещодавно розпочала свою діяльність у співпраці з відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради. А 23 жовтня  Владислава Волощука, як голову поважного учнівського об’єднання, спільно з наставником Людмилою Прокопенко було запрошено на засідання обласної академії управлінської майстерності. Члени обласної Учнівської ради зібралися на першу зустріч у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат». На зібранні з молоддю спілкувалися перший заступник начальника Вінницької обласної державної адміністрації Н.М.Заболотна, директор Департаменту гуманітарної політики В.В.Буняк, радник голови Вінницької ОДА Микола Кобися.

10:17 23.10.2023

Вітаємо кухарів закладів освіти з професійним святом!

Сьогодні, 20 жовтня, своє професійне свято відзначають кухарі та кулінари всього світу. Особливо відповідальною є професія кухаря у закладах освіти громади, адже там навчається молоде покоління, якому потрібно смачне та корисне харчування. Шановні працівники їдалень закладів освіти! Ваша праця – це безліч ситих і задоволених дитячих посмішок, це нові меню і смачні страви, це користь, а головне, душа, вкладена в улюблену справу!

09:17 20.10.2023

Онлайн-вебінар на тему "Трудові спори: припинення повноважень і дисциплінарні стягнення в системі управління закладами освіти"

19 жовтня 2023 року головний спеціаліст відділу освіти, культури і спорту Рибак Наталія взяла участь в онлайн-вебінарі на тему "Трудові спори: припинення повноважень і дисциплінарні стягнення в системі управління закладами освіти", організований швейцарсько-українським проєктом DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», спікером був юрист Андрій Мацокін. Під час вебінару  було розглянуто такі теми: особливості і підстави притягнення до дисциплінарної відповідальності в системі управління закладами освіти; види дисциплінарних стягнень; наслідки притягнення до дисциплінарної відповідальності. Надано рекомендації щодо трудових відносин в системі управління закладами освіти.

23:05 19.10.2023

Виконком сільської ради: щодо стану готовності закладів освіти до опалювального періоду 2023/2024 років

На виконання листа МОН України від 17.05.2023 №1/6990-23 «Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та проходження осінньо-зимового періоду 2023/24 року» відділом освіти, культури і спорту здійснено ряд заходів із метою належної підготовки об’єктів енергетичного призначення, теплових мереж закладів освіти Джулинської територіальної громади до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. Зокрема,

20:47 19.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень