A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Відбулося навчання початкових класів за програмою підвищення кваліфікації

11 листопада на базі Бершадського ліцею #3, відбулося навчання початкових класів за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення" від LEGO Fondation. Зазначена програма реалізується у рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Fondation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти, підтримки та відновлення освіти України. Педагоги мали можливість активно та результативно почерпнути ідеї від тренерів Лесіної Олени Вікторівни, Крук Олени Миколаївни, Молошнюк Людмили Василівни, Коц Олесі Іванівни та Гальчевської Наталії Анатоліївни.

16:02 11.11.2023

Відбулася онлайн-зустріч директорів ЗДО із представниками Держпродспоживслужби

10 листопада в онлайн-режимі відбулася зустріч працівників дитсадків із представниками Держпродспоживслужби. Заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Гайсинського ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлія Покотило розглянула питання попереження захворювання на вірусний гепатит А, а головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Юлія Сисюк акцентувала увагу на вимогах щодо реалізації системи НАССП у закладах дошкільної освіти.

15:45 11.11.2023

Онлайн-нарада ВОКС із керівниками закладів дошкільної освіти

10 листопада відбулася онлайн-нарада ВОКС із директорами закладів дошкільної овіти громади. Керівники-дошкільники розглядали питання забезпечення прозорості та інформаційної відкритості діяльності ЗДО, внесення змін щодо обліку дітей  в ПАК «АІКОМ» та ІТС «ДІСО», а також нові нормативно-правові листи МОН України в галузі дошкільної освіти, які надійшли у жовтні-листопаді 2023 року, зокрема, лист №1/17310-23 від 03.11.23 "Щодо окремих питань організації освітнього процесу в умовах воєнного стану",

15:22 10.11.2023

Здійснено повірку термометрів, які використовують заклади освіти громади

Відділом освіти, культури і спорту сільської ради здійснено повірку термометрів, які використовують заклади загальної середньої та дошкільної освіти громади. Послуги з повірки 79 скляних рідинних термометрів надав ДП "Вінницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації". Відповідно до програм передумов безпеки харчових продуктів (ХАССП) термометри відносяться до обладнання, робота якого за результатами оцінки ризику є критичною для безпечності харчових продуктів.

12:19 10.11.2023

Щодо окремих питань організації освітнього процесу в умовах воєнного стану

До Міністерства освіти і науки України надходять численні звернення щодо окремих питань організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти, зокрема в разі увімкнення сигналу «Повітряна тривога» або інших відповідних сигналів оповіщення. Наголошуємо, що в умовах воєнного стану одним із пріоритетних завдань держави є збереження життя та здоров’я її громадян, особливо дітей, та забезпечення їх доступу до освіти.

11:34 10.11.2023

Вітаємо з обласною нагородою до Дня працівників культури!

Цьогоріч до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесною грамотою Департаменту гуманітарної політики ОВА нагороджено завідувача Чернятського закладу культури Мартича Олександра Івановича, який цього року відзначає 35-річний ювілей на займаній посаді. Дякуємо за подаровані квитки на виставу до Вінницького академічного драматичного театру ім.Садовського та Вінницької філармонії, а також крутезний друкований журнал "Світлиця" Вінницького центру народної творчості. Поїздка до Вінниці, обласна сцена, зустріч з колегами та керівниками обласного рівня залишили незабутні враження. Вітаємо!

21:37 09.11.2023

Участь в обласному заході до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Обласний захід до Дня працівників культури відбувся на високій патріотичній ноті. А відеозвернення працівників галузі, які нині захищають нашу країну від ворога, та їх настановити зберігати під час війни нашу національну ідентичність, мистецькі цінності та культуру, зворушили кожного, хто був у залі Вінницького академічного обласного театру ляльок, де відбувався захід. У заході брали участь начальник відділу освіти, культури і спорту громади та завідувач Чернятської філії Джулинського ЦКД Олександр Мартич.

21:33 09.11.2023

Вітання відділу освіти, культури і спорту до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні колеги, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва! Вітаю кожного з Вас із професійним святом! Вітаю Ваші колективи, ветеранів праці, майстрів та майстринь, а також усіх, хто присвятив себе галузі культури.

09:40 09.11.2023

Змагання з волейболу (дівчата) в рамках проведення Гімназіади

У Джулинському ліцеї 08 листопада 2023 року панувала надзвичайно спортивна атмосфера. Заклад освіти знову приймав учасників учнівської Гімназіади. 60 юних спортсменок та 7 тренерів змагалися за першість з волейболу серед дівчат у двох вікових групах: 6-9 та 10-11 класи. Упродовж чотирьох годин проведено безліч поєдинків! Першість у спортивних баталіях з волейболу серед  дівчат 10-11  класів здобула команда Джулинського ліцею, друге  - у Шляхівського ліцею. Перше місце серед учениць 6-9 класів виборола команда Чернятської гімназії, друге місце посіла Дяківська команда, третє - Серединська, четверте - Тернівська. Переможців та призерів турніру нагороджено грамотами відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради. Підсумки спортивних змагань підвели Юрій Микитюк, голова суддівської колегії, та Катерина Герасимчук, голова мо з виховної роботи.

01:15 08.11.2023

Тижневий план роботи: 06.11-12.11.2023

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень:06.11-12.11.2023.  План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

11:52 06.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень