A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Учнівська рада Джулинської громади в дії!

 27 жовтня відбулося установче засідання, модератором якого була Катерина Герасимчук, голова методичного об'єднання освітнього округу з виховної роботи. Кандидати від кожного закладу освіти - ліцеїсти та гімназисти - обрали голову та об'єдналися для роботи у комітетах.

09:22 28.10.2022

"MATH FOR LIFE" - математика для життя!

"MATH FOR LIFE" - математика для життя! Бачити математику в реальному світі - головне завдання кожного уроку. Разом з учнями приділяємо більше уваги прикладній спрямованості цієї науки, використовуємо завдання, що розвивають 11 ключових компетентностей учнів. У кожній задачі - підприємливість та фінансова грамотність, соціальна та культурна компетентності, здатність спілкуватися рідною та іноземною мовами. Упевнено готуємося до ЗНО!

16:53 27.10.2022

Підсумки територіального етапу обласного конкурсу із народознавства «Лялька у традиціях та побуті подолян»

З метою дослідження національних надбань українського народу, підвищення рівня духовного та культурного розвитку здобувачів освіти у Джулинській територіальній громаді серед закладів освіти було проведено територіальний етап обласного конкурсу-захисту пошуково-дослідницьких робіт із народознавства «Лялька у традиціях та побуті подолян».

14:30 25.10.2022

STEM – підхід у викладанні хімії

Це найпростіший спосіб вивчення та дослідження речовин який використовують під час уроків хімії, учителем Галиною Продан, в Джулинському ліцеї. STEM – підхід використовується  у практичній діяльності, що спонукає дитину до інженерного мислення, спрямовує до самостійних спостережень, дослідів. експериментів. Це створює широкі можливості для формування природничої компетентності учнів в процесі навчання хімії та розвитку пізнавального інтересу.

10:47 25.10.2022

"Українська мова для всіх" загальнодержавний проєкт

21 жовтня в рамках проєкту "Українська мова для всіх» учителькою української мови та літератури Берізкобершадської філії Джулинського ліцею Трачук Ганною Валентинівною проведено тренінгове заняття «Правописні норми нової редакції «Українського правопису»: зміни та доповнення».

10:37 24.10.2022

Тижневий план роботи: 24.10-30.10.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 24.10-30.10.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

22:09 23.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень